NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:04

NRK - Igår: 20:22

Norsk laksesalg til Kina faller

Eksporten av norsk laks til Kina har falt med 31 prosent så langt i år. Dette knyttes til utbruddet av koronaviruset covid-19. Myndighetene i landet har bedt innbyggerne om å holde seg hjemme..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, laksesalg, til, Kina, faller
P4 - 11 Feb 20 kl. 16:07

Kina har fått tak i norsk teknologi

Kinesisk etterretning har flere ganger klart å få tak i norsk høyteknologi. Det kommer fram i E-tjenestens nye trusselvurdering. Kina er spesielt interessert i teknologi som kan brukes militært og sivilt, og NRK melder at Kina har militære kapasiteter i Norge og Arktis..

NRK - 13 Feb 20 kl. 07:31

Norsk lakseoppdrett i Kina stanset

Verdens største lakseoppdrettsselskap, norske Mowi, har stengt fabrikkanlegget sitt i Kina fordi virusutbruddet har redusert etterspørselen. De ansatte er permittert, skriver Finansavisen.

P4 - 22 Dec 19 kl. 07:20

- Gjennombrudd med Kina

Etter halvannet års handelskrig, er Det nå kommet et gjennombrudd i handelssamtalene mellom USA og Kina. Det sa president Donald Trump i natt, norsk tid. Ifølge han vil en avtale bli signert veldig snart..

E24 - Igår: 20:12

Virusutbruddet i Kina rammer norsk sjømateksport

Eksporten av fersk laks til Kina har falt med 31 prosent så langt i år. nedgangen tilskrives effekten av koronaviruset..

P4 - 07 Nov 19 kl. 18:57

Stein fra Kina i Oslos gater

Ny stein som skal legges i en gate på Grünerløkka i Oslo kommer fra Kina. Det skal legges brostein og kantstein i gaten der trikken kjører, og alt er kinesisk, melder NRK. Norsk Bergindustri sier til kanalen det er nok stein å ta av i Norge, men at norsk stein er dyrere.

NRK - 05 Nov 19 kl. 07:35

Fiskeboller til kina

Verdien av norsk sjømat er ventet å passere 100 milliarder for første gang i historien. Men næringen selv ser enda større potensial, når norske fiskeboller lanseres i Kina. Denne uken blir fiskebollene presentert på China International import Expo..

Aftenposten - I førrgår: 12:42

Norsk idrett blir ikke hørt i Kina-saken

Norges idrettsforbund har flere ganger bedt myndighetene om ikke å ta av tippemidlene for å finansiere idrettsavtalen mellom Norge og Kina – uten å bli hørt..

P4 - 12 Jan 20 kl. 09:53

- Taiwan er en del av Kina

Verden bør forholde seg til at Taiwan er en del av Kina. Det er beskjeden fra kinesiske myndigheter etter valget i Taiwan i går. Der ble president Tsai Ing-wen gjenvalgt.

NRK - 07 Feb 20 kl. 20:43

To Hydro-anlegg stengt i Kina

Kina har stengt to av Norsk Hydros anlegg i landet midlertidig, melder E24. – Det er for tidlig å si hvordan dette vil slå ut, sier Hydros konsernsjef Hilde Merete Aasheim til nettavisen..

Aftenposten - 11 Jan 20 kl. 08:17

Hun flyttet fra Kina uten å snakke verken norsk eller engelsk. Slik er hverdagen i Kristiansand for Vipers-målvakten

Yurou Yang angrer ikke på hun forlot det trygge i Kina for å prøve lykken i Vipers..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 45 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 45 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt