NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:32

NRK - 11 Feb 19 kl. 04:22

Norsk kvinne pågrepet i Spania

Spansk politi har pågrepet en norsk kvinne utenfor Alicante, ifølge VG. Norsk politi har etterlyst kvinnen i 30-årene for bortføringsforsøk. Hun er siktet for å ha bortført sitt eget barn og for trusler etter en barnefordelingssak på Østlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alicante, VG, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, kvinne, pågrepeti , Spania
NRK - 26 Jan 19 kl. 17:14

Norsk kvinne (23) savnet i Spania

En kvinne fra Hordaland er meldt savnet i Spania, bekrefter UD. Familien har ikke fått livstegn siden mandag morgen, da 23-åringen var på helgetur til Madrid. Spansk politi leter etter kvinnen..

Dagbladet - 26 Jan 19 kl. 18:11

Norsk kvinne (23) savnet i Spania

Kvinnen, som bor i Spania, ble sist observert i Madrid..

Dagbladet - 01 Feb 19 kl. 11:06

Nordmann arrestert i Spania

En norsk mann i 40-åra er pågrepet i Marbella i Spania..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 05:41

Norsk kvinne på rømmen fra barnevernet pågrepet i Sverige

En norsk kvinne som var etterlyst i hele Europa mistenkt for omsorgsunndragelse, ble natt til tirsdag pågrepet i Sverige. Kvinnens to barn er tatt hånd om..

VG - 11 Feb 19 kl. 00:08

Etterlyst norsk kvinne pågrepet på Costa Blanca

En kvinne i 30-årene som har vært etterlyst av norsk politi for flere kidnappingsforsøk ble før helgen pågrepet utenfor Alicante..

Aftenposten - 26 Jan 19 kl. 17:52

Norsk kvinne savnet i Spania

En 23 år gammel norsk kvinne fra Hordaland er meldt savnet etter en helgetur til Madrid. Familien har ikke fått livstegn fra henne på fem dager, skriver NRK..

Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 01:02

Norsk mann pågrepet i Spania

En norsk mann i 50-årene fra Sogn og Fjordane som var med en gruppe ungdommer på russetur til Mallorca, er pågrepet av spansk politi..

NRK - 01 Feb 19 kl. 11:00

Nordmann pågrepet i Spania

Ifølge VG har spansk politi pågrepet en norsk mann i 40-årene, som skal ha vært etterlyst internasjonalt i en større svindelsak. Ifølge lokale medier ble mannen pågrepet mens han kjørte rundt i et boligområde i feriebyen Marbella utenfor Malaga..

VG - 01 Feb 19 kl. 10:45

Nordmann pågrepet i Spania

Spansk politi har pågrepet en norsk mann i 40-årene, som skal ha vært etterlyst internasjonalt i en større svindelsak..

Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 05:25

Etterlyst norsk kvinne pågrepet utenfor Alicante

En kvinne i 30-årene som har vært etterlyst av norsk politi for flere bortføringsforsøk, er pågrepet på Costa Blanca utenfor Alicante..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt