NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:29

NRK - 11 Feb 19 kl. 04:22

Norsk kvinne pågrepet i Spania

Spansk politi har pågrepet en norsk kvinne utenfor Alicante, ifølge VG. Norsk politi har etterlyst kvinnen i 30-årene for bortføringsforsøk. Hun er siktet for å ha bortført sitt eget barn og for trusler etter en barnefordelingssak på Østlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alicante, VG, Spania

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, kvinne, pågrepeti , Spania
NRK - 07 Aug 19 kl. 15:00

Norsk kvinne gjengvoldtatt i Spania

Fem personer skal være arrestert for gjengvoldtekt av norsk kvinne i 20-årene Benidorm i Spania, ifølge spanske medier, skriver Dagbladet. Politiet bekrefter til avisen La Sexta at de har pågrepet flere franskmenn i alderen 18-19 år..

Dagbladet - 08 Aug 19 kl. 08:45

Pågrepet for gjengvoldtekt av norsk kvinne (20). Her er de tilbake på åstedet

Fem franske menn som er siktet for voldtekt av en norsk 20-åring i Benidorm i Spania, framstilles for fengsling i dag..

NRK - 26 Jan 19 kl. 17:14

Norsk kvinne (23) savnet i Spania

En kvinne fra Hordaland er meldt savnet i Spania, bekrefter UD. Familien har ikke fått livstegn siden mandag morgen, da 23-åringen var på helgetur til Madrid. Spansk politi leter etter kvinnen..

Dagbladet - 26 Jan 19 kl. 18:11

Norsk kvinne (23) savnet i Spania

Kvinnen, som bor i Spania, ble sist observert i Madrid..

Dagbladet - 01 Feb 19 kl. 11:06

Nordmann arrestert i Spania

En norsk mann i 40-åra er pågrepet i Marbella i Spania..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 05:41

Norsk kvinne på rømmen fra barnevernet pågrepet i Sverige

En norsk kvinne som var etterlyst i hele Europa mistenkt for omsorgsunndragelse, ble natt til tirsdag pågrepet i Sverige. Kvinnens to barn er tatt hånd om..

VG - 11 Feb 19 kl. 00:08

Etterlyst norsk kvinne pågrepet på Costa Blanca

En kvinne i 30-årene som har vært etterlyst av norsk politi for flere kidnappingsforsøk ble før helgen pågrepet utenfor Alicante..

Aftenposten - 26 Jan 19 kl. 17:52

Norsk kvinne savnet i Spania

En 23 år gammel norsk kvinne fra Hordaland er meldt savnet etter en helgetur til Madrid. Familien har ikke fått livstegn fra henne på fem dager, skriver NRK..

Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 01:02

Norsk mann pågrepet i Spania

En norsk mann i 50-årene fra Sogn og Fjordane som var med en gruppe ungdommer på russetur til Mallorca, er pågrepet av spansk politi..

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 15:27

Spania rystes av gjengvoldtektsbølge

Mer enn 40 gjengvoldtekter skal være registrert i Spania siden nyttår. Ei norsk kvinne skal være det siste offeret ei lang rekke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 15 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 3 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt