NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:04

NRK - 11 Feb 19 kl. 04:22

Norsk kvinne pågrepet i Spania

Spansk politi har pågrepet en norsk kvinne utenfor Alicante, ifølge VG. Norsk politi har etterlyst kvinnen i 30-årene for bortføringsforsøk. Hun er siktet for å ha bortført sitt eget barn og for trusler etter en barnefordelingssak på Østlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alicante, VG, Spania

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, kvinne, pågrepeti , Spania
NRK - 26 Jan 19 kl. 17:14

Norsk kvinne (23) savnet i Spania

En kvinne fra Hordaland er meldt savnet i Spania, bekrefter UD. Familien har ikke fått livstegn siden mandag morgen, da 23-åringen var på helgetur til Madrid. Spansk politi leter etter kvinnen..

Dagbladet - 26 Jan 19 kl. 18:11

Norsk kvinne (23) savnet i Spania

Kvinnen, som bor i Spania, ble sist observert i Madrid..

Dagbladet - 01 Feb 19 kl. 11:06

Nordmann arrestert i Spania

En norsk mann i 40-åra er pågrepet i Marbella i Spania..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 05:41

Norsk kvinne på rømmen fra barnevernet pågrepet i Sverige

En norsk kvinne som var etterlyst i hele Europa mistenkt for omsorgsunndragelse, ble natt til tirsdag pågrepet i Sverige. Kvinnens to barn er tatt hånd om..

VG - 11 Feb 19 kl. 00:08

Etterlyst norsk kvinne pågrepet på Costa Blanca

En kvinne i 30-årene som har vært etterlyst av norsk politi for flere kidnappingsforsøk ble før helgen pågrepet utenfor Alicante..

Aftenposten - 26 Jan 19 kl. 17:52

Norsk kvinne savnet i Spania

En 23 år gammel norsk kvinne fra Hordaland er meldt savnet etter en helgetur til Madrid. Familien har ikke fått livstegn fra henne på fem dager, skriver NRK..

Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 01:02

Norsk mann pågrepet i Spania

En norsk mann i 50-årene fra Sogn og Fjordane som var med en gruppe ungdommer på russetur til Mallorca, er pågrepet av spansk politi..

NRK - 01 Feb 19 kl. 11:00

Nordmann pågrepet i Spania

Ifølge VG har spansk politi pågrepet en norsk mann i 40-årene, som skal ha vært etterlyst internasjonalt i en større svindelsak. Ifølge lokale medier ble mannen pågrepet mens han kjørte rundt i et boligområde i feriebyen Marbella utenfor Malaga..

VG - 01 Feb 19 kl. 10:45

Nordmann pågrepet i Spania

Spansk politi har pågrepet en norsk mann i 40-årene, som skal ha vært etterlyst internasjonalt i en større svindelsak..

Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 05:25

Etterlyst norsk kvinne pågrepet utenfor Alicante

En kvinne i 30-årene som har vært etterlyst av norsk politi for flere bortføringsforsøk, er pågrepet på Costa Blanca utenfor Alicante..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 45 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 45 minutter siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 3 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 3 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt