NRK > Nyheter

Friday, 17 January, 19:24

NRK - 10 Dec 19 kl. 02:38

Norsk kvinne løslates i dag

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan blir løslatt i dag, opplyser forsvareren hennes Farid Bouras til NRK. Kvinnen har vært varetektsfengslet siden 20. november, mistenkt for narkotikakriminalitet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Japan, Farid Bouras, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, kvinne, løslatesi , dag
P4 - 03 Oct 19 kl. 05:33

Norsk kvinne vant 117 millioner

Det ble norsk jubel i to hjem i går kveld. En norsk kvinne vant førstepremien i Vikinglotto - på hele 117.782.

NRK - 28 Nov 19 kl. 16:15

Drapssiktet løslates

Mannen i 20-årene som er siktet for drap etter at Ronny Nygård (43) ble funnet død på en bussholdeplass i Bergen i sommer, løslates. Det melder Bergens Tidende. Etter over to måneders etterforskning ble mannen siktet og fengslet, men løslates nå..

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:37

IS-kvinne ber om å bli pågrepet

En 29 år gammal norsk kvinne som er i Syria sammen med en alvorlig syk fireåring, ber Oslo tingrett om å bli arrestert slik at hun kan få forklare seg for norsk politi i Norge. Det sier advokaten hennes til NRK..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 13:38

Norsk IS-kvinne siktet av PST

Politiets sikkerhetstjeneste har siktet en norsk IS-kvinne (29) for deltakelse i en terrororganisasjon, men det er per nå ikke aktuelt å begjære kvinnen utlevert til Norge..

P4 - 23 Aug 19 kl. 09:40

Norsk kvinne funnet død

En kvinne som ble funnet død i en leilighet i sentrum av Stockholm onsdag er norsk statsborger. Politiet har satt i gang drapsetterforskning, og en person er pågrepet, melder VG..

NRK - 23 Aug 19 kl. 09:19

VG: Norsk kvinne funnet død

En norsk kvinne er funnet død i Stockholm, bekrefter politi overfor VG. Politiet har startet drapsetterforskning. En person er pågrepet..

Aftenposten - 27 Dec 19 kl. 11:17

Mistanke om at norsk kvinne er bortført i Sverige

Svensk politi har mistanke om at en norsk kvinne som har vært savnet siden julaften i Landskrona, er kidnappet..

VG - 10 Dec 19 kl. 02:33

Norske Ingrid (32) løslates

Ingrid Martinussen (32) som har sittet fengslet i Tokyo siden 20. november løslates..

Klartale - 23 Aug 19 kl. 10:39

Politiet mistenker drap av norsk kvinne

En norsk kvinne ble funnet død i Sverige. Politiet har pågrepet en mann..

VG - 10 Dec 19 kl. 02:33

Dagbladet: Norske Ingrid (32) løslates

Ingrid Martinussen (32) som har sittet fengslet i Tokyo siden 20. november løslates..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 30 minutter siden

Død person funnet i Skien

Politiet bekrefter overfor NRK at det er funnet en død person i Skien i Telemark fredag kveld. – Vi etterforsker nå om dette kan betegnes som mistenkelig eller ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Marianne Mørch..

NRK - 45 minutter siden

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Siktet for Prinsdal-drap utleveres

Politiet har fått klarsignal til å hente ut mannen som ble pågrepet i Ungarn, siktet for drapet i Prinsdal i Oslo. De vil hente den siktede så raskt som mulig, opplyser politiadvokat Anne Marie Hustad til NRK. Tre personer er siktet i saken..

NRK - 2 timer siden

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 2 timer siden

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

NRK - 2 timer siden

Minst 19 drept i Somalia

Minst 19 personer er drept i kamper mellom ekstremistgruppen al-Shabaab og en lokal milits støttet av regjeringssoldater i sørlige Somalia. Ifølge landets regjering ble 15 medlemmer av ekstremistgruppen drept..

NRK - 2 timer siden

Demonstranter sperret Louvre

For første gang siden de franske demonstrasjonene startet 5. desember, måtte Louvre-museet i Paris i dag stenge dørene. Grunnen var at demonstranter sperret inngangen.

NRK - 3 timer siden

Ny person pågrepet i drapssak

Politiet har arrestert nok en person i forbindelse med dobbeltdrapet i Bergen. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et populært turområde. Nå er fire personer siktet i saken..

NRK - 4 timer siden

Krever kartlegging av parkeringshus

Etter brannen i et parkeringshus ved Sola flyplass i Stavanger, krever Tryg forsikring sprinkleranlegg i alle parkeringshus. I en pressemelding skriver selskapet at de ønsker en gjennomgang og kartlegging av brannsikkerheten i alle parkeringshus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt