NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 18:07

NRK - 05 des. 19 kl. 15:56

Norsk kvinne druknet i India

En 75 år gammel kvinne fra Oslo druknet under en svømmetur i byen Goa i India onsdag, melder ABC Nyheter. Utenriksdepartementet bekrefter overfor avisen at en nordmann er omkommet i India..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Goa, India, ABC Nyheter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, kvinne, drukneti , India
P4 - 05 des. 19 kl. 16:06

Norsk kvinne druknet i India

En 75 år gammel kvinne fra Oslo har druknet under en svømmetur i Goa i India. Utenriksdepartementet bekrefter til ABC Nyheter at en nordmann har omkommet. Kvinnens pårørende er varslet..

P4 - 10 des. 19 kl. 08:58

Fire druknet i november

Fire personer druknet i november. Det viser nye tall fra redningsselskapet. En mann er savnet og antatt omkommet etter at en båt kantret i dårlig vær i Nordland, en mann omkom i Finnmark da snøscooteren hans gikk gjennom isen på en elv, og en kvinne og en mann druknet etter at de falt fra land i Telemark og Rogaland.

P4 - 02 nov. 19 kl. 14:51

Ønsker avtale mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil en frihandelsavtale mellom India og EU. Da hun avsluttet sitt todagersbesøk i New Delhi i dag sa Merkel at hun ser for seg større tyske investeringer i miljøvennlig teknologi i India. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..

P4 - 11 juni 20 kl. 08:47

Over 10 000 nye smittede i India

Etter en veldig streng nedstenging, har India nå begynt å åpne opp igjen - det har ført til en stor smitteøkning. Nesten 10.000 nye tilfeller er registrert det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter, ifølge NTB.

NRK - 03 sep. 20 kl. 06:59

Smitten øker i India

I India er det registrert nær 84 000 koronasmitta og over eitt tusen dødsfall siste døgn. Dette er det høgaste talet på eitt døgn i India til no. 3,85 millionar indarar er registrert smitta.

P4 - 08 nov. 19 kl. 10:37

Færre druknet i år

78 mennesker har druknet i Norge i år. Det er 15 færre enn påsamme tidspunkt i fjor, viser tall fra Redningsselskapet. Fortsatt er menn overrepresentert - det er 66 menn og 12 kvinner som har druknet i år.

P4 - 10 mars 20 kl. 08:16

To druknet i februar

To personer druknet her i landet i februar, viser tall fra Redningsselskapet. Til sammen i år har dermed fem personer druknet - noe som er langt færre enn til samme tid i fjor da tallet var elleve. Redningsselskapet har et håp om at nedgangen vil fortsette utover året, og akkurat nå er oppfordringen å være veldig forsiktig ute på islagt vann..

P4 - 08 mai 20 kl. 09:22

Sju menn druknet i april

Sju personer druknet i Norge i april. Alle var menn, viser oversikten fra Redningsselskapet. Så langt i år har 17 menn og to kvinner druknet.

Klartale - 08 sep. 20 kl. 12:07

39 personer druknet i sommer

I august druknet tolv personer. Det viser tall fra Rednings-selskapet. I alt har 39 stykker druknet denne sommeren..

NRK - 16 sep. 20 kl. 01:21

Frykter at mer enn 20 har druknet

Ifølge Al Jazeera frykter FNs migrasjonsbyrå at mer enn 20 migranter skal ha druknet utenfor kysten av Libya. En båt på vei til Europa skal ha forlist i Middelhavet, melder migrasjonsbyrået. Mer enn 560 mennesker fryktes druknet så langt i år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stor avstand i bussjåførmeklinga

Busstrafikken på Austlandet kan bli ramma av streik frå søndag av. Laurdag ettermiddag er det framleis stor avstand mellom partane. – Skal mykje til at ein er einig til midnatt, seier kommunikasjonssjef André Nerheim i Fellesforbundet til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Samtykker til fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, vil samtykke til fengsling. Drapet skjedde på Tøyen i Oslo fredag ettermiddag..

NRK - 45 minutter siden

TikTok saksøkjer Trump

TikTok og det kinesiske selskapet som eigar Bytedance har levert eit nytt søksmål i håp om å hindre at det blir forboden å laste ned den populære mobilappen i USA. Søksmålet er retta mot president Donald Trump og handelsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Kvinne har falt ned fjellside

Luftambulanse og politi er på vei til Svånuten i Bykle etter at en eldre kvinne falt 50 meter nedover en skråning mot Vatnedalsdammen. Kvinnen er bevisst, og det er ingenting som tyder på alvorlige skader, ifølge politiet. Fjellet ligger 1300 m.

NRK - 1 time siden

Leter fortsatt etter gjerningsmann

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket i Arnegårdsbakken i Hønefoss i ettermiddag. Politiet ber de som kan ha sett noe, ta kontakt på 02800. Mannen som er knivstukket, skal ha skader i mageregionen og blir operert..

NRK - 1 time siden

Trump: Forplikta til å fylle setet

Presidenten i USA Donald Trump ber Republikanerne om å fylle plassen i Høgsterett som står tom etter at den liberale dommaren Ruth Bader Ginsburg døydde. – Vi har denne forpliktinga, utan forseinkingar, skriv Trump på Twitter..

NRK - 1 time siden

Demonstrantar pågripne i Minsk

Over hundre menneske blei arresterte i Minsk i Kviterussland under ein demonstrasjon mot president Alexandr Lukasjenko. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Demonstrantane marsjerte gjennom byen med krav om at Lukasjenko skal gå av..

NRK - 1 time siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 2 timer siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt