NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 11:54

NRK - 05 Dec 19 kl. 15:56

Norsk kvinne druknet i India

En 75 år gammel kvinne fra Oslo druknet under en svømmetur i byen Goa i India onsdag, melder ABC Nyheter. Utenriksdepartementet bekrefter overfor avisen at en nordmann er omkommet i India..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Goa, India, ABC Nyheter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, kvinne, drukneti , India
P4 - 05 Dec 19 kl. 16:06

Norsk kvinne druknet i India

En 75 år gammel kvinne fra Oslo har druknet under en svømmetur i Goa i India. Utenriksdepartementet bekrefter til ABC Nyheter at en nordmann har omkommet. Kvinnens pårørende er varslet..

P4 - 24 Oct 19 kl. 17:37

Norsk kvinne druknet i Spania

En kvinne fra Fredrikstad omkom i en drukningsulykke øst for Malaga i Spania i begynnelsen av oktober. Det skriver Fredriksstad Blad. Ulykken skjedde ved byen Torrox 7.

NRK - 01 Dec 19 kl. 03:40

Voldtok og brente kvinne i India

Fire menn har innrømmet at de gjengvoldtok og brente en kvinne levende i Hyderabad i India. Utenfor politistasjonen har hundrevis av sine indere tatt oppstilling. De krever rettferdighet for offeret, en 27 år gammel veterinær..

P4 - 10 Dec 19 kl. 08:58

Fire druknet i november

Fire personer druknet i november. Det viser nye tall fra redningsselskapet. En mann er savnet og antatt omkommet etter at en båt kantret i dårlig vær i Nordland, en mann omkom i Finnmark da snøscooteren hans gikk gjennom isen på en elv, og en kvinne og en mann druknet etter at de falt fra land i Telemark og Rogaland.

VG - 01 Dec 19 kl. 04:27

Fire menn gjengvoldtok og brente kroppen til en kvinne i India

Fire menn har erkjent at de gjengvoldtok en 27 år gammel kvinne i India, som de etterpå brente levende, ifølge lokalt politi..

P4 - 01 Dec 19 kl. 07:37

Voldtok og brant kvinne

I India har fire menn innrømmet at de gjengvoldtok og brente en 27 år gammel kvinne levende i byen Hyderabad onsdag. Saken har ført til kraftige reaksjoner og demonstrasjoner i byen, som krever rettiferdighet fr kvinnen, og for andre som blir voldtatt i landet. Ifølge tall fra nyhetsbyrået DDPA blir minst 33.

Dagbladet - 3 timer siden

Kvinne i 40-åra døde i trafikkulykke

En norsk kvinne døde etter at personbilen hun satt i kolliderte med en lastebil Jämtlands län i Sverige. En annen norsk kvinne er skadd og flydd med helikopter til St. Olavs Hospital..

P4 - 03 Oct 19 kl. 05:33

Norsk kvinne vant 117 millioner

Det ble norsk jubel i to hjem i går kveld. En norsk kvinne vant førstepremien i Vikinglotto - på hele 117.782.

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 08:58

Politiet antok savnet kvinne var druknet. Så dukket hun plutselig opp på land

Politiet antok kvinnen hadde druknet. Tre timer senere dukket hun opp i Kvadraturen. - Utrolig gledelig, sier operasjonsleder..

P4 - 5 timer siden

Norsk kvinne omkom i bilulykke i Sverige

En norsk kvinne omkom etter en kollisjon mellom en personbil en lastebil i Jämtland i Sverige i går kveld. Også en annen norsk kvinne som satt i personbilen er fraktet til St. Olavs hospital i Norge med alvorlige skader, opplyser svensk politi.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 45 minutter siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 1 time siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 1 time siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 1 time siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 6 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 2 timer siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 3 timer siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..

NRK - 3 timer siden

Falt mellom fem og seks meter

En arbeider skal ha falt fem-seks meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt