P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 08:50

P4 - 14 Feb 20 kl. 15:32

Norsk gull i Anterselva

Marte Olsbu Røiseland tok gullet på sprinten i VM i skiskyting i Anterselva nå i ettermiddag.
Røiseland bommet en gang, men gikk fort i sporet, og var til slutt 6,8 sekunder foran Susan Dunklee fra USA, mens Lucie Charvatova fra Tsjekkia tok bronsen.
De andre norske løperne skjøt seg helt bort i dag..
Les mer på P4


Les mer om:
Olsbu Røiseland, VM, Anterselva, Susan Dunklee, USA, Lucie Charvatova, Tsjekkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, gulli , Anterselva
P4 - Igår: 11:03

Stafett Anterselva

Det ble norsk gull på VM-stafetten i Anterselva. Marte Olsbu Røiseland avgjorde det hele på siste stående i duell med svenske Hanna Öberg. Synnøve Solemdal, Ingrid Landmark Tandrevold og Tiril Eckohoff gikk de tre første etappene.

VG - 20 Feb 20 kl. 15:49

Norge tok gull etter taktisk grep fra Bø

ANTERSELVA (VG) Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland tok norsk gull på single mixed stafett, etter et overraskende rykk av Thingnes Bø..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 14:01

Skiskytter-VM direkte: Kan det bli norsk gull?

Følg kvinnenes 15 kilomter fra Anterselva her fra 14:15..

VG - 20 Feb 20 kl. 15:49

Norge tok gull etter taktisk grep fra Bø: - Ønskereprise

ANTERSELVA (VG) Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland tok norsk gull på single mixed stafett, etter et overraskende rykk av Thingnes Bø..

VG - 20 Feb 20 kl. 15:49

Thingnes Bø med Sverige-stikk etter VM-gull

ANTERSELVA (VG) Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland tok norsk gull på single mixed stafett etter et overraskende rykk av Thingnes Bø..

VG - 20 Feb 20 kl. 15:49

Thingnes Bø med Sverige-stikk etter VM-gull: – Fjerdeplass er bra

ANTERSELVA (VG) Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland tok norsk gull på single mixed stafett etter et overraskende rykk av Thingnes Bø..

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 14:36

Skiskytter-VM direkte: Norsk gull på første forsøk?

Følg åpningsrennet (blandet stafett) i Anterselva her..

NRK - Igår: 12:54

Sjette VM-gull til Solemdal

Synnøve Solemdal tok sitt sjette VM-gull etter at det norske laget vamt stafetten i Anterselva i dag. Marte Olsbu Røiseland avgjorde på den siste stående skytinga. Solemdal har vunnet fire VM-stafetter og har to gull i mixed-stafett..

Aftenposten - 19 timer siden

Norges VM-dronning var i trøbbel. Så kom opphentingen som ga nytt gull.

Marte Olsbu Røiseland leverte en enorm sisterunde og spurtet inn til sitt femte VM-gull og sin sjuende medalje i Anterselva..

P4 - 17 timer siden

Gull til Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø tok gull på fellesstarten i VM i Anterselva.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 30 minutter siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 15 minutter siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 30 minutter siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 15 minutter siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 45 minutter siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..

P4 - 1 time siden

Advarer gravide mot å fortsette med snus

Mange sliter med å droppe snusen under svangerskapet..

P4 - 1 time siden

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt