NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:46

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:22

Norsk frøhvelv på verdensarvliste

Frøbanken på Svalbard tegnet av Snøhetta arkitekter er et av de tusenvis av prosjektene som kom gjennom nåløyet. Nå de 50 mest innflytelsesrike prosjektene de siste 50 årene kåret..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Svalbard, Snøhetta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, frøhvelv, verdensarvliste
Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 19:35

Babylon-ruiner på UNESCOs verdensarvliste

Ruinene i Babylon har kommet med på UNESCOs verdensarvliste etter over 30 år med lobbyvirksomhet fra irakiske myndigheter..

P4 - 29 Jan 20 kl. 06:55

Vil ha årstidene på verdensarvlisten

WWF mener årstidene må erklæres som verneverdige av UNESCOs verdensarvliste..

NRK - 17 Nov 19 kl. 09:34

Feiret Havannas 500-årsjubileum

I går var det 500 år siden Cubas hovedstad Havanna ble grunnlagt. Dagen ble feiret med fyrverkeri og gallamiddag i byens opera. Byen ble grunnlagt 16.

P4 - 29 Jan 20 kl. 09:51

Klimaministeren : - Ikke aktuelt å verne årstidene

- Det er viktig å ta vare på årstidene, men å verne dem er ikke veien å gå. Det sier klima-og miljøminister Sveinung Rotevatn. Verdens Naturfond har sendt et brev til klimadepartementet hvor de ber om at de utfordrer UNESOs verdensarvliste til å erklære årstidene som verneverdige..

Klartale - 29 Nov 19 kl. 15:55

Kan du nok norsk for å bli norsk?

Nye statsborgere må snakke bedre norsk, foreslår regjeringen. Mange kommer til å slite, sier flere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 30 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - 15 minutter siden

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 30 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 30 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 2 timer siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt