E24 > Økonomi

Fredag, 27 November, 12:09

E24 - 27 okt. 20 kl. 10:03

Norsk forretningsmann tiltalt etter svindel av Norfund-penger i 2018

I vår fortalte Norfund at noen hadde stjålet 100 millioner kroner. Da hadde fondet allerede sett et millionbeløp forsvinne i en lignende svindel under to år tidligere. Nå er en norsk forretningsmann tiltalt for grovt heleri etter det første bedrageriet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norfund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, forretningsmann, tiltalt, etter, svindelav , Norfund-pengeri , 2018
P4 - 21 okt. 20 kl. 07:35

- Har bankkonto i Kina

Donald Trump har hatt en bankkonto i Kina. Det går ifølge New York Times fram av avisens gjennomgang av presidentens skattedokumenter. Trump har ofte beskyldt Joe Biden for å være for ettergivende og vennlig overfor Kina, og avisen skriver at det er et paradoks at Trump selv har forsøkt å bygge seg opp i landet som forretningsmann i over et tiår, ifølge dokumentene - også da han stilte som presidentkandidat i 2016..

VG - 27 okt. 20 kl. 09:57

Bjørn Dæhlie forklarer «skatteflukt»: – Prøveprosjekt på ett år

Forretningsmann og tidligere langrennsløper Bjørn Dæhlie (51) innrømmer at huskjøpet i Bø i Vesterålen blant annet bunner i at kommunen har kuttet i formueskatten..

VG - 19 nov. 20 kl. 17:10

Disse fire avgjør hvordan makten fordeles

En styrtrik hvit kvinne, en svart prest, en ung journalist og en eldre forretningsmann: De kjemper om makten i Georgia, og kan avgjøre Joe Bidens fremtid..

NRK - 11 nov. 20 kl. 10:16

Tre tiltalt for rasisme i Elverum

En norsk far og to av hans sønner er tiltalt for trusler og hatefulle ytringer mot en norsk-somalisk familie i Elverum. Faren er også tidligere dømt for hatefulle ytringer mot dem. De fornærmede har flyttet fra byen etter trakassering over flere år..

NRK - 08 nov. 20 kl. 21:59

Fire tiltalt for vold og bortføring

Mandag starter en rettssak i Oslo tingrett der tre menn og en kvinne er tiltalt for å ha bortført, sperret inne og grovt mishandlet en mann i Oslo. En av mennene – en 33-åring – er i tillegg tiltalt for oppbevaring av narkotika..

NRK - 12 nov. 20 kl. 15:37

Tillitsvalgt tiltalt i overgrepssak

En tidligere tillitsvalgt i LO, som har bolig i Vestoppland, er tiltalt for å ha oppbevart nesten 3000 overgrepsbilder av barn. Dette skal ha skjedd i 2014, melder Oppland Arbeiderblad. Han er også tiltalt for å ha produsert overgrepsbilder..

NRK - I førrgår: 21:51

Flere tiltalt i Khashoggi-saken

Ytterligere seks saudiarabiske borgere er tiltalt i Tyrkia i forbindelse med drapet på journalisten Jamal Khashoggi i Saudi-Arabias konsulat i Istanbul i 2018. 26 personer er nå tiltalt i saken, som hadde sitt andre rettsmøte tirsdag, melder Reuters.

NRK - 04 nov. 20 kl. 22:38

Tiltalt for karantenebrudd

En helsesekretær er tiltalt for brudd på smittevernloven etter at hun under pandemien har brutt karantenen og gått på jobb etter to utenlandsturer. Både i mars og august hadde hun pasientkontakt da hun skulle vært i karantene, skriver Aftenposten..

NRK - 09 nov. 20 kl. 16:45

Thaci erklærer seg ikke skyldig

Tidligere president i Kosovo, Hashim Thaci, erklærte seg ikke skyldig i flere krigsforbrytelser han står tiltalt for etter Kosovokrigen i 1998-99, melder AFP. Thaci gikk av som president sist torsdag etter at det ble bekreftet at han er tiltalt..

NRK - 10 nov. 20 kl. 13:17

Vil forby norsk til sjøs

Norsk Losforbund og Norsk Sjøoffiserersforbund fryktar tryggleiken til sjøs blir dårlegare om det blir ulovleg å snakke norsk med sjøtrafikksentralane. Eit forslag frå Kystverket vil føre til at engelsk blir det einaste lovlege språket til sjøs..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Ukens Investtech: Tre sterke småselskaper

Det er flust av gode kandidater om man ønsker å investere i småselskaper. Vi ser på tre av de sterkeste aksjene..

E24 - 1 time siden

Kampen om Entra: Kritisk analytiker må plutselig holde munn

DNB Markets-analytiker Simen Mortensen uttalte seg kritisk om finansiell risiko i Entra-beiler SBB. Nå kan han ikke si noe lenger, siden SBB har hyret inn DNB Markets som rådgiver..

E24 - 1 time siden

Vil fortsette med hjemmekontor: – Har blitt mindre stress

To av tre høyt utdannede ønsker å fortsette med hjemmekontor etter coronakrisen. Senioringeniør Mona Opsahl sier at familiehverdagen med hjemmekontor er preget av en helt annen ro..

E24 - 1 time siden

Slik unngår du å tape penger på selskaper som går konkurs

Her er syv tips til hva du bør tenke på før du leier inn håndverkere..

E24 - 1 time siden

Bring hadde tekniske problemer på Norges største handledag Black Friday

Post- og logistikkselskapet Bring opplevde fredag morgen tekniske problemer. Disse gjorde at de rammede nettbutikkene ikke fikk pakket de bestilte varene, og forbrukeren vil motta pakken sin forsinket..

E24 - 2 timer siden

Strengere smitteverntiltak øker arbeidsledigheten i november

November er den første måneden med oppgang i antallet arbeidssøkere siden april. Totalt er 3,9 prosent av arbeidsstyrken nå helt ledige..

E24 - 1 time siden

Vaksineoptimisme gir tro på sterkere krone

Den norske kronen har styrket seg markant de siste ukene, i takt med vaksinehåp og høyere oljepris. Håp om normalisering av økonomien kan gi enda sterkere krone fremover..

E24 - 2 timer siden

Undersøkte Volvat etter private behandlinger - avslutter tilsynssak

Statens helsetilsyn mener det ikke er grunnlag for videre oppfølging av Volvat, etter at en ansatt ble tatt for å gi private behandlinger i sykehusets lokaler..

E24 - 3 timer siden

Over 5.000 er permittert eller oppsagt på Oslo lufthavn

Nesten 2.000 ansatte ved Oslo lufthavn er oppsagt og over 3.500 er permitterte på grunn av nedgangen i flytrafikken under koronapandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt