P4 > Nyheter

Onsdag, 21 Oktober, 23:37

P4 - 20 sep. 20 kl. 17:15

Norsk Folkehjelp-ansatte omkom

To ansatte i Norsk Folkehjelp har mistet livet i en eksplosjonsulykke på Salomonøyene i Stillehavet.
Det opplyser organisasjonen i en pressemelding.
De to omkomne er en australsk og en britisk statsborger.
Noe mer om omstendighetene rundt ulykken vet ikke Norsk Folkehjelp ennå.
De har bistått myndighetene på Salomonøyene siden 2019 med å utvikle en sentralisert database over de store mengdene eksplosiver fra andre verdenskrig som fortsatt ligger på øyene..
Les mer på P4


Les mer om:
Norsk Folkehjelp, Salomonøyene, Stillehavet, Folkehjelp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, Folkehjelp-ansatte, omkom
NRK - 20 sep. 20 kl. 17:15

To ansatte i Norsk Folkehjelp døde

To ansatte i Norsk Folkehjelp omkom i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet. Det skriver organisasjonen i en pressemelding..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 18:11

To Norsk Folkehjelp-ansatte omkom i ulykke

To av Norsk Folkehjelps ansatte som drev med eksplosivrydding etter andre verdenskrig omkom søndag i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 18:11

To Norsk Folkehjelp-ansatte omkom i ulykke

To av Norsk Folkehjelps ansatte som drev med eksplosivrydding etter andre verdenskrig omkom søndag i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 18:12

To Norsk Folkehjelp-ansatte døde i ulykke på Salomonøyene

To av Norsk Folkehjelps ansatte, en brite og en australier, er omkommet i en sprengningsulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

P4 - 25 sep. 20 kl. 10:11

263 ansatte i karantene hos Bama

Smitteutbruddet på salatfabrikken til Bama på Lierstranda får store ringvirkninger. 263 ansatte er nå satt i karantene etter at 14 ansatte bosatt i sju ulike kommuner har fått påvist smitte ved fabrikken. Bama tester nå alle sine ansatte, og har stengt ned produksjonen på fabrikken..

P4 - 29 sep. 20 kl. 13:14

Salatfabrikken i Lier åpnes igjen

Bamas Salatfabrikk i Lier åpner igjen i morgen etter å ha vært stengt etter at flere ansatte fikk påvist koronaviruset. Til sammen fikk 15 ansatte ved fabrikken covid-19. 260 ansatte ble sendt rett i karantene.

VG - 22 sep. 20 kl. 09:04

Politiet: Flere udetonerte eksplosiver funnet der to Norsk Folkehjelp-medarbeidere døde

To medarbeidere mistet livet da en bombe detonerte på Salomonøyene søndag. Nye opplysninger tyder på at det var flere udetonerte bomber i huset de bodde i..

P4 - 10 okt. 20 kl. 18:25

Leteaksjon etter 16-åring

Det pågår en stor leteaksjon etter en 16 år gammel gutt i Ski i Viken nå. 16-åringen, som er autist og uten språk, ble meldt savnet rundt halv 12 i dag. Politiet, Norsk folkehjelp og et redningshelikopter har i dag deltatt i søket.

NRK - 11 okt. 20 kl. 18:59

Kvinner har gått seg bort i fjellet

Vest politidistrikt har satt i gang en redningsaksjon etter at to kvinner i 40-årene har gått seg bort i Høgafjellet på Osterøy. Røde kors, Norske redningshunder og Norsk folkehjelp er varslet..

P4 - 16 sep. 20 kl. 10:28

Ytterligere 2 ansatte smittet i Helse Bergen

Ytterligere to ansatte i Helse Bergen har det siste døgnet fått påvist koronasmitte. Det opplyser helseforetaket nå i formiddag. Tilsammen er nå 109 ansatte satt i karantene.

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:21

Vil styrke bemanningen i Forsvaret

- Norge skal nå bli bedre til å håndtere kriser, alvorlige hendelser og trusler. Det sa forsvarsminister Frank Bakke Jensen, da han la frem regjeringens reviderte langtidsplan for Forsvaret i ettermiddag. Blant annet skal bemanningen styrkes, og Norge skal få nye stridsvogner om fem år..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Kaller tilbake bakverk

Mattilsynet har nå bedt alle leverandører om kalle tilbake sesamfrø som er levert ut den siste tiden. Frøene skal være forurenset med et plantevernmiddel som kan føre til helseskader om de spises, skriver VG..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Trekker søksmål mot sykepleiere

Sykehuset Østfold har bestemt seg for å trekke søksmålet mot fire ansatte som krevde å få full stilling. Det melder NRK. I september avviste tingretten søksmålet fra Sykehuset og de har nå valgt å trekke anken..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Flere på sykehus

Det har vært en liten økning i antall koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. 28 personer er innlagt – fire flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre får respiratorbehandling..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Sarkozy tiltalt

Den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy er nå tiltalt for å ha mottatt millioner av euro fra Libyas tidligere leder Muammar Gaddafi til valgkampen i 2007. Det opplyser franske påtalemyndigheter til nyhetsbyrået AFP. I 2018 ble han også tiltalt for korrupsjon og maktmisbruk.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Etterforsker ikke politifolk

Spesialenheten mener det foreløpig ikke er grunnlag for å etterforske påstandene om seksuelle handlinger mellom instruktører og studenter på Politihøgskolen. Det opplyser de til VG. SVs Petter Eide sa til P4-nyhetene i går at det må etterforskes om politifolk har misbrukt sin stilling for å oppnå sex i bytte med tjenester, slik en ny rapport har avdekket.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Vil droppe tilfluktsrom

Regjeringen vil droppe tilfluktsrom og heller lage trygge oppholdssteder for sivile. Det kommer fram i samfunnssikkerhetsmeldingen, som regjeringen la fram i dag. Oppholdsstedene skal brukes ved evakuering når det oppstår en krisesituasjon.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:06

En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap

En av de to mennene som ble funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv 30. september er siktet for drap. Det går frem i en pressemelding.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:42

Kan ikke nekte samarbeid

Prester kan ikke nekte å samarbeide med prestekolleger. Det slår Bispemøtet fast nå i formiddag etter høstens omfattende debatt hvor sogneprest Mikael Bruun i Sogndal uttalte at han ikke kan ha nattverd og gudstjeneste med kvinnelige kolleger. Prester som ikke ønsker å samarbeide med kvinnelige prester, må selv ta initiativ til en samtale med biskopen..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt