VG > Sport

Friday, 22 November, 02:49

VG - 15 Oct 19 kl. 22:42

Norges kvalikhåp trolig ute etter uavgjort i Romania

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bucuresti, norge, spania, EM, Romania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norges, kvalikhåp, trolig, ute, etter, uavgjorti , Romania
VG - 15 Oct 19 kl. 22:42

Norges kvalikhåp trolig ute etter uavgjort i Romania: – Det føles som et tap

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 09:39

Tirsdag ble Norges kvalikhåp knust – slik kan laget komme seg til EM likevel

I praksis røk Norges siste sjanse til å sikre sluttspillplass via EM-kvalifiseringen tirsdag. Nå starter kartleggingen av motstanderne i Nations League..

VG - 15 Oct 19 kl. 22:42

Lagerbäck tror kvalikhåpet er ute: - Antar at det er kjørt

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 22:40

Kvalikhåpet knust for Norge: – Det er utrolig skuffende

Norge klarte ikke å slå Romania, mens Sverige tok et sterkt poeng mot Spania..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 15:39

Uvanlig stor usikkerhet om Norges Banks rentebeslutning

Ekspertene er delt i troen på renteøkning torsdag. Trolig er også Norges Bank usikker helt til det siste..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 16:21

Rentetoppen er trolig nådd i Norge

Norges Bank setter opp renten og setter punktum. Utsiktene for norsk økonomi er gode, og Norges Bank går andre veier enn sentralbankene i utlandet..

P4 - 16 Sep 19 kl. 15:16

Usikkert hva Norges Bank gjør

Ekspertene er mer splittet enn på lang tid i synet på hva Norges Bank velger å gjøre med styringsrenta kommende torsdag. Sentralbanken varslet juni at neste rentehopp trolig kommer nå i september, men siden den tid har de økonomiske utsiktene internasjonalt forverret seg. NRK har snaket med 12 makroøkonomer som er delt i spørsmålet om renten settes opp eller om økningen utsettes..

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 16:19

Kristiansander (18) tok seks NM-gull og slettet 29 år gammel norgesrekord

18-år gamle Malene Rypestøl er trolig et av Norges største svømmetalenter. I helgen fikk hun full uttelling på langbane-NM..

P4 - 09 Jul 19 kl. 15:37

Kraftig spredning av gresspollen

Det er nå kraftig spredning av gresspollen på Sør- og Østlandet. Den kraftige spredningen vil trolig vare en uke til, før det går ned til moderat, ifølge Norges Astma- og allergiforbund..

NRK - 10 Oct 19 kl. 09:58

Sikta blir trolig ikke fengslet

Mannen som er sikta for uaktsomt drap på Daisy May Tran, bli trolig ikke fengslet etter at avhørene er ferdige. Det sier etterforskningsleder Hellek Rue. – Det er ikke gjentakelsesfare og trolig heller ikke fare for bevisforspillelse..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Burton-grunnlegger er død

Snowboard-pioneren Jake Burton Carpenter, kjent for å ha grunnlagt snowboard-produsenten Burton, døde torsdag, 65 år gammel..

VG - 3 timer siden

Helsevesenet kommer ikke til å nå målene om redusert antibiotikabruk

Siden 2012 har bruken av antibiotika gått ned med 24 prosent, ifølge en ny rapport. Målet er en reduksjon på 30 prosent i løpet av 2020. Det målet når man ikke..

VG - 4 timer siden

Jacobsen svidde av over 100.000 på «avslutningsfest» – la ikke opp likevel

BEITOSTØLEN (VG) Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32) var så sikker på at hun skulle legge opp etter VM i Seefeld at hun inviterte 100 gjester til avslutningsfest. 32-åringen tok hele regningen selv..

VG - 4 timer siden

«Hvaldimir» har flyttet sørover

Hvithvalen «Hvaldimir» forlot i forrige måned havnen i Hammerfest, der han tilbrakte store deler av sommeren og høsten. Torsdag dukket han opp i Nord-Troms..

VG - 4 timer siden

Krever strakstiltak for barna som bor isolert: – Haster

Det statlige barnevernet mener at minst 22 barn ikke får helsehjelpen de har krav på. Arbeiderpartiet og Senterpartiet forventer at barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad igangsetter strakstiltak for disse barna..

VG - 5 timer siden

Slik fikk politiet kloa i kongekrabbe-ligaen

Politiet mener at en rekke leverandører av kongekrabbe i Øst-Finnmark inngår i et ulovlig nettverk som har omsatt for flere titalls millioner kroner i nesten ti år..

VG - 6 timer siden

Østberg sto over flere rulleskirenn i sommer: - Det henger jo sammen

BEITOSTØLEN (VG) Ingvild Flugstad Østberg (29) sto over flere rulleskirenn i sommer. Landslagstrener Ole Morten Iversen bekrefter at det har en sammenheng med startnekten på Beitostølen..

VG - 6 timer siden

Han ble starten på svenske metoo: – Jeg utviklet torgskrekk og en viss paranoia

TV-profilen Fredrik Virtanen sier han spydde i en busk etter å ha søkt opp navnet sitt på nett. Nå risikerer kvinnen som kom med voldtektsanklagene to års fengsel..

VG - 7 timer siden

Frode Berg ønskes som vitne i spionsøksmål mot staten

En norsk forretningsmann mener hans ansatte ble forsøkt vervet som informanter i Russland. Nå saksøker han staten og vil ha Frode Berg som vitne i rettssaken..

VG - 8 timer siden

Fra rekordkulde til mildvær: – Det blir slapsete

For kort tid siden så det ut til at vinteren var kommet for å bli i Nord-Norge - men nå er mildværet tilbake for fullt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt