VG > Sport

Mandag, 13 Juli, 02:56

VG - 15 okt. 19 kl. 22:42

Norges kvalikhåp trolig ute etter uavgjort i Romania

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bucuresti, norge, spania, EM, Romania

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norges, kvalikhåp, trolig, ute, etter, uavgjorti , Romania
VG - 15 okt. 19 kl. 22:42

Norges kvalikhåp trolig ute etter uavgjort i Romania: – Det føles som et tap

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..

Aftenposten - 16 okt. 19 kl. 09:39

Tirsdag ble Norges kvalikhåp knust – slik kan laget komme seg til EM likevel

I praksis røk Norges siste sjanse til å sikre sluttspillplass via EM-kvalifiseringen tirsdag. Nå starter kartleggingen av motstanderne i Nations League..

VG - 15 okt. 19 kl. 22:42

Lagerbäck tror kvalikhåpet er ute: - Antar at det er kjørt

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 11:58

Norges Bank: – Nedgangen er trolig bak oss

Ida Wolden Bache, fersk visesentralbanksjef i Norges Bank, understreker at usikkerheten i økonomien fortsatt er uvanlig stor. Selv om det verste trolig er over, vil det ta tid før vi kommer tilbake til nivåene før coronakrisen..

P4 - 28 mai 20 kl. 06:42

Tangen kan måtte vente

I dag klokken 12 offentliggjør hovedstyret i Norges Bank ansettelsesavtalen til Nicolai Tangen som oljefondssjef. Men en endelig avklaring om han faktisk får jobben, får Tangen trolig ikke før om to uker. Leder i representantskapet i Norges Bank, Julie Brodtkorb, sier til VG at de nå skal gjøre en grundig vurdering av avtalen, og det vil trolig vil skje 11.

Aftenposten - 15 okt. 19 kl. 22:40

Kvalikhåpet knust for Norge: – Det er utrolig skuffende

Norge klarte ikke å slå Romania, mens Sverige tok et sterkt poeng mot Spania..

Aftenposten - 15 sep. 19 kl. 15:39

Uvanlig stor usikkerhet om Norges Banks rentebeslutning

Ekspertene er delt i troen på renteøkning torsdag. Trolig er også Norges Bank usikker helt til det siste..

Aftenposten - 19 sep. 19 kl. 16:21

Rentetoppen er trolig nådd i Norge

Norges Bank setter opp renten og setter punktum. Utsiktene for norsk økonomi er gode, og Norges Bank går andre veier enn sentralbankene i utlandet..

P4 - 11 mai 20 kl. 10:12

Har konkludert i Tangen-saken

Nå har representantskapet i Norges Bank konkludert i Nicolai Tangen-saken. De har nå oversendt sine merknader om prosessen som førte til ansettelsen av den nye oljefondsjefen, melder NTB. Innholdet er så langt ikke kjent, men blir trolig lagt ut av Norges Bank i dag..

P4 - 16 sep. 19 kl. 15:16

Usikkert hva Norges Bank gjør

Ekspertene er mer splittet enn på lang tid i synet på hva Norges Bank velger å gjøre med styringsrenta kommende torsdag. Sentralbanken varslet juni at neste rentehopp trolig kommer nå i september, men siden den tid har de økonomiske utsiktene internasjonalt forverret seg. NRK har snaket med 12 makroøkonomer som er delt i spørsmålet om renten settes opp eller om økningen utsettes..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Lisa Marie Presley mistet sønnen: – Hun er fullstendig knust

Barnebarnet til Elvis Presley, Benjamin Keough, er død. Han ble 27 år gammel..

VG - 3 timer siden

Mjøndalen-frustrasjon etter tap: Beskylder Vålerenga for skuespill og drøying

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen-Vålerenga 0–1) Selv med ti mann i nesten en time klarte Vålerenga å ro i land seieren borte mot Mjøndalen. Vegard Hansen følte seg snytt for tre scoringer, og mente at hovedstadsklubben var i overkant kyniske i jakten på tre poeng..

VG - 6 timer siden

Keeper Klaesson utvist – så begynte kontroversene i Mjøndalen-tap

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen - Vålerenga 0–1) Hjemmelaget raste etter flere kontroversielle dommeravgjørelser i tapet for Vålerenga, som ble redusert til ti mann etter en uvøren arm fra lagets sisteskanse..

VG - 4 timer siden

Brann slo tilbake mot Sandefjord: – Deilig revansje

Bergen (VG) (Brann – Sandefjord 3–1) Etter å ha blitt utklasset mot Bodø/Glimt i forrige runde, så var det et revansjelystent Brann som feide over Sandefjord søndag kveld..

VG - 5 timer siden

Bonde byttet ut utenlandsk arbeidskraft med Oslo-ungdom

LIER (VG) Jordet til Anders Hørthe ville vanligvis på denne tiden vært full av utenlandske arbeidere. Nå gjør han som faren gjorde for mange år siden; lar ungdommen få sommerjobb i squash-åkeren..

VG - 7 timer siden

Stahre: «Er du i driten - ikke svøm rundt i den ...»

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08-Start 1–0) Mikael Stahre (45) husket på en setning han hadde lært, og som han tok fram, da Sarpsborg sto med fem strake tap: «Er du i driten - ikke svøm rundt i den.».

VG - 7 timer siden

Superinnbytter sendte Stabæk til himmels med praktscoring

(Kristiansund - Stabæk 1–2) Kornelius Normann Hansen sikret Stabæk tre poeng på tampen, og stoppet Kristiansunds ubeseirede rekke..

VG - 6 timer siden

Keeper Klaesson utvist – så begynte kontroversene da Mjøndalen tapte

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen - Vålerenga 0–1) Hjemmelaget raste etter flere kontroversielle dommeravgjørelser i tapet for Vålerenga, som ble redusert til ti mann etter uvøren arm fra lagets sisteskanse..

VG - 6 timer siden

Hovland endte på tredjeplass - tjente fire millioner

Viktor Hovland (22) hadde en variabel avslutningsdag, men nordmannen ble nummer tre i Workday Charity Open og sikret seg over fire millioner kroner i premiepenger..

VG - 11 timer siden

Dødsfall i Steinkjer: Mann pågrepet for drap - løslatt

En mann er løslatt etter at han søndag ble pågrepet og siktet av politiet etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse på Fergeland i Steinkjer natt til søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt