E24 > Økonomi

Saturday, 30 May, 09:26

E24 - 08 Nov 19 kl. 09:01

Norges Bank om klimarisiko: – Må sikre at beredskapen er på plass

Norges Bank må sikre at beredskapen er på plass for å håndtere klimaendringer, klimapolitiske tiltak og teknologiske endringer, sier visesentralbanksjef Egil Matsen i en tale fredag..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bank, Egil Matsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norges, Bankom , klimarisiko, , sikreat , beredskapener , på plass
NRK - 12 Mar 20 kl. 15:10

Norges Bank gir ekstra lån

Norges Bank vil fra fredag legge ut ekstraordinære tremåneders F-lån til bankene. Årsaken er markedssituasjonen koronaviruset har skapt. Dette blir gjort så lenge Norges Bank finner det formålstjenlig..

NRK - 12 Mar 20 kl. 15:10

Norges Bank gir bankene ekstra lån

Norges Bank vil fra fredag legge ut ekstraordinære tremåneders F-lån til bankene. Årsaken er markedssituasjonen koronaviruset har skapt. Dette blir gjort så lenge Norges Bank finner det formålstjenlig..

P4 - 14 Oct 19 kl. 16:24

Norges Bank ut mot boligforslag

Norges Bank støtter ikke Finanstilsynets forslag om å stramme inn boliglånsforskriften. Det kommer fram i et høringssvar fra Norges Bank i dag. Finanstilsynet har foreslått to større endringer i forskriften.

P4 - 21 Apr 20 kl. 11:39

Ekstraordinært møte i Norges Bank

Norges Bank kaller inn til ekstraordinært møte for å få en redegjørelse av prosessen rundt ansettelsen av finansmannen Nicolai Tangen. Møte skal holdes i morgen klokken 10 o g det er den såkalte faste komite i representantskapet som holder møte opplyser Norges Bank til VG..

P4 - 12 Mar 20 kl. 15:13

Norges Bank med ekstra lån til bankene

Norges Bank vil fra og med i morgen legge ut ekstraordinære lån til bankene i pengemarkedet - så kalt F-lån. Dette blir gjort så lenge Norges Bank finner det nødvendig. Årsaken er markedssituasjonen koronaviruset har skapt.

NRK - Igår: 11:14

Norges Bank henter inn toppadvokat

Norges Bank henter inn den erfarne advokaten Haakon Blaauw for å bli mellommann for Nicolai Tangen og de som forvalter verdiene hans, skriver VG. Onsdag hadde Hovedstyret i Norges Bank møte om ansettelsen av Tangen..

NRK - 14 Oct 19 kl. 15:56

Norges Bank ut mot bolig-forslag

Norges Bank støtter ikke Finanstilsynets forslag om å stramme inn boliglånsforskriftens krav til maksimal belåning fra 5 til 4,5 ganger inntekten. Det kommer fram i et høringssvar fra Norges Bank i dag. Banken mener maksgrensen ikke bør endres..

P4 - 17 Oct 19 kl. 16:26

40 millioner sedler i omløp - nå går de ut på dato

40 millioner 50- og 500-lapper som nå går ut på dato er fremdeles i omløp. Det anslår Norges Bank. Etter i morgen er det bare Norges bank som er pliktige til å ta imot de gamle sedlene.

VG - 20 Apr 20 kl. 15:21

Norges Bank vil betale for Slyngstads opphold på Tangen-seminar

– I dette tilfellet har Norges Bank i ettertid valgt å ville betale Yngve Slyngstads opphold, mat og flyreise på seminaret «Back to University», skriver Norges Bank..

P4 - 06 Oct 19 kl. 10:35

Ap mener Norges Bank «tar feil»

Arbeidspolitisk talsperson Rigmor Aasrud i Arbeiderpartiet mener Norges Bank «tar feil» i en viktig del av sin begrunnelse for renteøkningen i september. Norges Bank hevet styringsrenten fra 1,25 til 1,50 prosent i september. I rapporten står det at sysselsettingsandelen er nær det høyeste nivået som er forenlig med prisstabilitet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Har knyttet seg tett til oljenæringen – nå rammes Hammerfest av fallet

HAMMERFEST (VG) Byen som fikk nytt liv med olje- og gassnæringen kan få en real smell om leteaktiviteten stopper opp..

E24 - 1 time siden

Høyre ønsker faste hjemmekontor-dager i Oslo

Oslo Høyre mener man har lært mye av koronakrisen og ønsker å videreføre ordningen med hjemmekontor for å redusere rushtrafikken i hovedstaden..

E24 - 1 time siden

Frp tar opp kampen om ølsalg på bensinstasjoner

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølutsalg på bensinstasjoner og i kiosker..

E24 - 17 timer siden

Twitter falt på Wall Street etter å ha merket ny Trump-melding

Twitter har merket en av president Donald Trumps meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk. Selskapets aksjekurs faller for tredje dag på rad..

E24 - 11 timer siden

OMV starter avgjørende boring: Kan fremskynde milliardutbygging med skattepakke

OMV og partnerne starter nå avgrensningen av Hades-funnet i Norskehavet. Hvis Stortinget vedtar en god nok skattepakke – og funnet er som man tror – er man klare for å fremskynde prosjektet og hyre inn leverandørbedrifter om få måneder..

E24 - 11 timer siden

Wall Street steg etter at Trump tok fra Hongkong særskilt status

Presidenten varslet sanksjoner mot myndighetspersoner i Kina og Hongkong. Likevel trakk de amerikanske børsene et lettelsens sukk da Trump unngikk å nevne handelsavtalen med Kina..

E24 - 12 timer siden

Åtte av ti busser har stått og sjåførene vært permitterte. Men nå kan de snart være på veien igjen.

Åtte av ti ekspressbusser har stått parkert siden mars. Smittevernkrav har gjort det ulønnsomt å kjøre bussene. Men nå blir det normale sommerruter..

E24 - 13 timer siden

Utelivskonsern om tiltakspakken: – Dette er fantastisk bra

Skagstindgruppen åpner gradvis, slik det norske samfunnet også gjør. Med den nye tiltakspakken mener sjefen at de kan få flere tilbake i jobb, og ta større risiko..

E24 - 13 timer siden

Color Line fikk 18,8 mill. i støtte – dagen etter jublet de for gradvis åpning og kalte tilbake 1.000 permitterte

Cruisegiganten hentet 18,8 millioner i kontantstøtte dagen før regjeringen lot selskapet begynne seilinger til Kiel. Nå skal også båtene til Danmark i trafikk igjen..

E24 - 14 timer siden

BI-professor: – Skjønner ikke hvordan de har endt med å videreføre den samme dårlige ordningen

Gisle James Natvik mener at både kontantstøtten og lønnsstøtten kan få uheldige følger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt