P4 > Nyheter

Monday, 16 September, 04:59

P4 - 24 May 19 kl. 22:39

Norge tapte i VM-åpningen

Norge tapte den første kampen i U20-VM i fotball mot Uruguay i kveld.
Norge lå under med to mål til pause, men spilte seg stort opp i andre omgang. Det holdt imidlertid ikke til poeng i Norges første kamp i U20-VM på 26 år. De tapte til slutt 1-3.
Christian Borchgrevink scoret Norges mål..
Les mer på P4


Les mer om:
U20-VM, Uruguay, Norges, Borchgrevink, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, taptei , VM-åpningen
NRK - 24 May 19 kl. 22:23

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 19:08

Marerittstart for Norge – utklasset i åpningen av J19-EM

Norge kunne knapt fått en verre start på J19-EM i Skottland. De tapte 0–5 mot Nederland i sin første kamp..

P4 - 10 May 19 kl. 18:35

Norge tapte åpningskamp

Norge tapte åpningskampen sin i ishockey-VM i Slovakia. Det norske laget møtte VM-favoritten Russland, og tapte 5-2. Norge er i B-gruppen i gruppespillet, og neste kamp er mot Tsjekkia i morgen..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 18:31

Norge straffet hardt av nådeløse russere i VM-åpningen

De norske ishockeyherrene hang med spillemessig i starten, men fikk svi i undertall og tapte 2–5 mot Russland i første VM-kamp i Bratislava..

VG - 15 Jul 19 kl. 18:42

Norge U19 spilte 1–1 i EM-åpningen

(Norge U19-Irland U19 1–1) Det holdt nesten for Norge i åpningen av U19-EM mot Irland. Rosenborg-spiss Erik Botheim sørget for norsk ledelse, men ti minutter før slutt raknet det..

VG - 15 Jul 19 kl. 18:42

Norge G19 spilte 1–1 i EM-åpningen

(Norge G19-Irland G19 1–1) Det holdt nesten for Norge i åpningen av G19-EM mot Irland. Rosenborg-spiss Erik Botheim sørget for norsk ledelse, men ti minutter før slutt raknet det..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 13:56

Utenlandske pengespillselskap tapte søksmål mot Norge

Betalingsselskapet Entercash og spillorganisasjonen European Gaming & Betting Association tapte saken mot Norge om pengespillbetaling..

NRK - 23 Mar 19 kl. 22:38

Norge tapte mot Spania

I den første EM-kvalifiseringskampen tapte Norge 2-1 for Spania på bortebane. Joshua King lagde målet for Norge..

VG - 27 Jan 19 kl. 18:50

Norge tapte VM-finalen – danskene pep på Sagosen

HERNING (VG) (Danmark – Norge 31-22) Norge tapte VM-finalen i håndball for andre gang på rad. Et fullsatt Boxen pep på Sander Sagosen (23) hver gang han hadde ballen. Norge ble smadret med sifrene 31–22..

NRK - 16 Aug 19 kl. 12:17

Spillselskap tapte sak mot Norge

Betalingsselskapet Entercash og spillorganisasjonen European Gaming & Betting Association tapte rettssaken i Oslo tingrett om pengespillbetaling..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot nye boliglånskrav

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot forslagene til nye boliglånskrav. Finanstilsynet foreslår å senke grensen for hvor mye du totalt kan få i lån, fra 5 til 4,5 ganger inntekten – og foreslår en halvering av bankenes «fleksibilitetskvote» fra 10 til 5 prosent av utlånene. Nordea kaller tilsynets forslag «ganske dramatisk», og DNB advarer om at unge boligkjøpere vil rammes spesielt.

P4 - 6 timer siden

Israel godkjenner ny bosetning to dager før valget

Den israelske regjeringen har godkjent en ny bosetning på den okkuperte Vestbredden, bare to dager før valget til ny nasjonalforsamling. I valgkampinnspurten har Netanyahu jobbet hardt for å mobilisere velgere på høyresiden. Alle israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden er ulovlige etter folkeretten, men Israel skiller selv mellom bosetninger med og uten offentlig godkjenning..

P4 - 7 timer siden

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 8 timer siden

Søviknes ferdig som ordfører

P4 - 8 timer siden

Trump fortsatt åpen for å møte Irans president

USAs president Donald Trump vil ikke utelukke et møte med Irans president Hassan Rouhani. Det melder Det hvite hus i kveld. Det skjer til tross for at USA mener det i realiteten er Iran som står bak helgens droneangrep mot saudiarabiske oljeanlegg.

P4 - 8 timer siden

Toginnstillinger på Sørlandsbanen

Det er trøbbel på Sørlandsbanen og strekningen mellom Nordagutu og Kongsberg er stengt for togtrafikk. Det melder Bane Nor, som sier det skyldes strømproblemer. De jobber nå med å rette feilen..

P4 - 8 timer siden

Flomtoppen er ennå ikke nådd

NVE tror ikke at flomtoppen i Hordaland og Sogn og Fjordane er nådd før ved midnatt. En lang rekke veier på Vestlandet er stengt på grunn av ras og overvann. Det kommer fortsatt mye nedbør inn over Vestlandet, og vannstanden i vassdragene som allerede er høy, vil fortsette å stige i flere timer.

P4 - 8 timer siden

Mot 100 år med Ap-styre i Stange

Det går mot 100 år med Arbeiderpartistyre i Stange i Hedmark. Ap sto i fare for å miste ordføreren i Stange til Sp etter 96 år ved roret, men Nærmiljølista sørget i kveld for at Ap beholder vervet. Senterpartiets ordførerkandidat Aasa Gjestvang tar det imidlertid med fatning at hun heller ikke denne gangen klarte å fravriste Ap ordføreren, melder NTB..

P4 - 9 timer siden

Suzann Pettersen legger opp

Det norske golfesset Suzann Pettersen legger opp. Sjokkmeldingen kom like etter at hun avgjorde for Europa under Solheim Cup i dag. Pettersen ble overfalt av lagvenninnene etter at Europa slo USA for første gang siden 2013.

P4 - 9 timer siden

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt