P4 > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:52

P4 - 24 May 19 kl. 22:39

Norge tapte i VM-åpningen

Norge tapte den første kampen i U20-VM i fotball mot Uruguay i kveld.
Norge lå under med to mål til pause, men spilte seg stort opp i andre omgang. Det holdt imidlertid ikke til poeng i Norges første kamp i U20-VM på 26 år. De tapte til slutt 1-3.
Christian Borchgrevink scoret Norges mål..
Les mer på P4


Les mer om:
U20-VM, Uruguay, Norges, Borchgrevink, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, taptei , VM-åpningen
NRK - 24 May 19 kl. 22:23

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

P4 - 10 May 19 kl. 18:35

Norge tapte åpningskamp

Norge tapte åpningskampen sin i ishockey-VM i Slovakia. Det norske laget møtte VM-favoritten Russland, og tapte 5-2. Norge er i B-gruppen i gruppespillet, og neste kamp er mot Tsjekkia i morgen..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 18:31

Norge straffet hardt av nådeløse russere i VM-åpningen

De norske ishockeyherrene hang med spillemessig i starten, men fikk svi i undertall og tapte 2–5 mot Russland i første VM-kamp i Bratislava..

NRK - 23 Mar 19 kl. 22:38

Norge tapte mot Spania

I den første EM-kvalifiseringskampen tapte Norge 2-1 for Spania på bortebane. Joshua King lagde målet for Norge..

VG - 27 Jan 19 kl. 18:50

Norge tapte VM-finalen – danskene pep på Sagosen

HERNING (VG) (Danmark – Norge 31-22) Norge tapte VM-finalen i håndball for andre gang på rad. Et fullsatt Boxen pep på Sander Sagosen (23) hver gang han hadde ballen. Norge ble smadret med sifrene 31–22..

P4 - 11 May 19 kl. 22:36

Ny nedtur for Norge

Det ble en ny nedtur for Norge i ishockey-VM i kveld. Det tsjekkiske laget ble altfor sterke, og kampen endte 2-7. Norge tapte også åpningskampen mot Russland i går..

Klartale - 17 Jun 19 kl. 12:52

Svenskene får kjøre tog i Norge

Det norske togselskapet Vy tapte. Svenske SJ får kjøre togene på flere strekninger i Norge..

NRK - 27 Jan 19 kl. 18:58

Norge tapte VM-finalen i håndball

Danskene ble for sterke for Norge, og slo det norske herrelandslaget 31-22 i VM søndag kveld..

P4 - 27 Apr 19 kl. 20:08

Norge slo Danmark

De norske ishockeyherrene slo i kveld Danmark 4-3 i en oppkjøringskamp til VM. Norge ledet 3-0, men danskene scoret tre mål i den tredje perioden - og det måtte spilleforlengelse til for å sikre norsk seier. I går tapte Norge 1-0 mot samme lag.

P4 - Igår: 09:35

Vy tapte flybuss-anbud i Trøndelag

Vy tapte også anbudet om flybussen i Trøndelag. Det skriver adresseavisen. Vy Flybuss, tidligere Nettbuss Flybussen, tapte anbudet om eneretten på å leie oppstillingsplassen nærmest terminalbygningen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Statsministerkandidater er klare

Det er nå klart at det er Boris Johnson og Jeremy Hunt som kjemper om å bli den neste Torylederen og dermed statsminister i Storbritannia. Tidligere utenriksminister Johnson er favoritten. Han fikk 160 stemmer, mens Hunt fikk 77 i den femte og siste runden i jakten på den neste partilederen.

P4 - 15 minutter siden

Dømt til fengsel etter hatytring

En kvinne i 70-årene er dømt til 14 dagers ubetinget fengsel for hatytringer i Gulating lagmannsrett. I et kommentarfelt på Facebook omtalte hun den unge samfunnsdebattanten Sumaya Jirde Ali som en korrupt kakerlakk og kom med rasistiske ytringer. Dommen er strengere enn i tingretten der hun ble dømt til betinget fengsel og en bot.

P4 - 1 time siden

Hevder å ha drone-bevis

USA hevder å ha bevis for at dronen som ble skutt ned av Iran i dag var i internasjonalt luftrom. Og på spørsmål om USA har planer om å slå tilbake mot Iran, svarte president Donald Trump i kveld at svaret på det kommer snart. Iran på sin side er i følge nyhetsbyrået AFP klare til å ta dronesaken til FN for å vise at USA lyver..

P4 - 1 time siden

Lindén ville ikke svare om drap

Makaveli Lindén som har erkjent drapet på Heikki Bjørklund Paltto i Oslo i fjor nekter å forklare seg om et drap i Belgia. Den svenske statsborgeren er mistenkt for drapet på en 58 år gammel kvinne som skal ha skjedd mens han var på flukt fra norsk politi. Belgisk påtalemyndighet har vært i Norge for å avhøre ham, men Lindéns forsvarer sier til VG at han ikke ønsker å forklare seg om den saken..

P4 - 1 time siden

- Norge bør kutte bistandspenger til Afghanistan

- Norge bør kutte i bistandspengene til Afghanistan om de ikke tar imot asylsøkere som har fått avslag. Det sier Frps innvandringspolitiske talsperson, Jon Helgheim til NRK. Afghanistan nektet å ta imot de tre Abbasi-søsknene da familien ble forsøkt tvangsutsendt fra Norge sist lørdag.

P4 - 2 timer siden

Idrettstopper stemte ned kutt

Forslaget om å sette lønnstak for idrettspresidenten har blitt stemt ned. Blant annet var Norges Skiforbund, Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund imot, melder VG. Det ble foreslått at idrettspresidenten skal tjene det samme som en stortingrepresentant, noe som er langt mindre enn i dag.

P4 - 2 timer siden

Oljeprisen økte etter Trump-melding

Oljeprisen har økt med seks prosent etter at USAs president Donald Trump skrev på twitter i ettermiddag at Iran har gjort en alvorlig tabbe. En amerikansk drone ble skutt ned av Iran i dag Iran hevder dronen befant seg i iransk luftrom, mens Pentagon hevder nedskytingen skjedde i internasjonalt luftrom og var et uprovosert angrep..

P4 - 2 timer siden

Vil fortsatt la private ta betalt for Nordkapp-besøk

Nordkapp kommune vil fortsatt la private aktører ta betalt for å besøke Nordkapp-platået. Det vedtok kommunestyret med minst mulig flertall, ti mot ni stemmer, i ettermiddag..

P4 - 2 timer siden

Lærer anmeldt for elevvold

Politiet etterforsker en lærer på en skole i Balsfjord for vold mot to elever. Det skriver Nye Troms. Hendelsene skal ha skjedd i mai i år i to ulike episoder, og gjelder kroppskrenkelse.

P4 - 2 timer siden

- Galskap å legge ned Ullevål

- Nedleggelsen av Ullevål sykehus er helsepolitisk galskap. Det sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til VG. Styret i Helse Sør-Øst vedtok i dag å legge ned Ullevål sykehus i Oslo.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt