P4 > Nyheter

Saturday, 07 December, 05:23

P4 - 11 Nov 19 kl. 21:14

Norge støtter skolebøker som fremmer jihad

Norske penger støtter skolebøker i Palestina som fremmer martyrdød og konflikter.
Norge bidrar med 55 millioner kroner i året til palestinske utdanningsmyndigheter.
Pensum har nettopp blitt oppdatert og i bøkene er landet Israel fjernet fra kartet, jihad blir omtalt som det viktigste i livet og for å lære fysikk brukes eksempelet en sprettert som skytes mot israelske soldater.
KrFs Hans Fredrik Grøvan sier til Aftenposten at Norge bør holde tilbake pengene til man får rettet opp i dette..
Les mer på P4


Les mer om:
Palestina, Israel, Hans Fredrik Grøvan, Aftenposten, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, støtter, skolebøkersom , fremmer, jihad
P4 - 12 Nov 19 kl. 06:20

Støtter pensum som fremmer jihad

Norge bidrar med 55 millioner kroner i året til palestinsk skolepensum som fremmer martyrdød, konflikt og jihad. Det skriver Aftenposten som viser til nye skolebøker i Palestina - der finnes ikke landet Israel på kartet og elevene lærer at martyrdøden er det viktigste i livet. EU har nå satt i gang en gransking av skolebøkene, noe UD er positiv til..

NRK - 21 Nov 19 kl. 16:35

Har endret palestinske skolebøker

I følge UD har palestinske myndighheter begynt å endre tekster i skolebøker som forherliger hellig krig, melder NTB. Skolebøkene har blitt møtt med kraftig kritikk. Palestinerne mottar store overføringer fra Norge og en rekke andre vestlige land..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 19:51

Norge bidrar med 55 millioner i året til et skolepensum som fremmer martyrdød, konflikt og jihad

I de nye skolebøkene i Palestina finnes ikke landet Israel. Referanser til fredsprosesser er fjernet. I stedet lærer elevene at martyrdøden er «det viktigste i livet»..

VG - 20 Nov 19 kl. 16:27

Frp fremmer fem forslag for å unngå Malmø-tilstander

Frp-leder og finansminister Siv Jensen og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) fremmer fem forslag til egen regjering, for å hindre Malmø-tilstander i Norge. De foreslo det samme i fjor, svarer Aps Jan Bøhler..

NRK - 25 Nov 19 kl. 12:44

– Fremmer mistillit mot Hauglie

Partiet fremmer mistillitsforslag mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie på grunn av NAV-saken, skriver Rødt-leder Bjørnar Moxnes på Facebook..

VG - 25 Nov 19 kl. 12:52

Rødt fremmer mistillit mot Anniken Hauglie

Partiet fremmer mistillitsforslag mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie på grunn av NAV-saken..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 12:44

Rødt fremmer mistillitsforslag mot arbeidsministeren

Rødt fremmer allerede nå mistillitsforslag mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) på grunn av Nav-saken. SV mener mistillitsforslaget kan styrke Hauglie..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 12:44

Rødt fremmer mistillitsforslag mot Anniken Hauglie

Partiet fremmer mistillitsforslag mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie på grunn av NAV-saken..

VG - 25 Nov 19 kl. 12:52

Rødt fremmer mistillitsforslag mot Anniken Hauglie

Partiet fremmer mistillitsforslag mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie på grunn av NAV-saken..

NRK - 15 Aug 19 kl. 20:40

Regnskogfondet støtter bistandskutt

Regnskogfondet støtter Norges beslutning om å kutte støtten til regnskogvern i Brasil. – Når Brasils regjering aktivt motarbeider samarbeidet med Norge må det få konsekvenser, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen, i en pressemelding..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Ericsson må betale millardbot

Svenske Ericsson må betale mer enn 9 milliarder kroner i bøter etter å ha inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de er etterforsket for korrupsjon. Det melder Sveriges Radio. Forholdene strekker seg til mange land, blant annet skal selskapet ha betalt 2,5 millioner kroner til den costarianske presidenten for å sikre seg en kontrakt i landet,.

P4 - 7 timer siden

Drapsforsøk med sparkesykkel

Et drapsforsøk med sparkesykkel skal opp for lagmanssretten neste uke. En 29 år gammel litauer er i Oslo tingrett dømt for drapsforsøk på en mann i begynnelsen av 40-årene i juli i fjor. Ifølge tiltalen ranet 29-åringen til seg fornærmedes sparkesykkel og slo han med den slik at han fikk livstruende skader, melder NTB.

P4 - 6 timer siden

UNE krever at 12-åring har inntekt

Utledningsnemda vil ikke la en alenemor få opphold i Norge fordi sønnen på 12 år ikke har inntekt. Mor og to barn har bodd i Norge i snart fire år. Brødrene er greske statsborgere, mens mor fortsatt har statsborgerskap fra Peru.

P4 - 6 timer siden

Taxi i grøfta etter at kunde dro i rattet

En taxi havnet i grøfta ved E18 i Bærum i kveld etter at passasjeren dro i rattet. Taxisjåføren mistet kontrollen og kjørte ut i grøfta forteller politiet. Passasjeren blir anmeldt.

P4 - 8 timer siden

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

P4 - 8 timer siden

1730 personer har meldt seg til NAV

1730 personer har meldt seg til NAV med beskjed om at de kan være rammet av trygdeskandalen. Så langt har NAV funnet grunn til å gå inn i halvparten av de nye henvendelsene, skriver Aftenposten. Flere enn 2400 personer kan ha fått krav på feil grunnlag - så langt har NAV tilbakebetalt 3 millioner kroner ..

P4 - 7 timer siden

Trump ber høyesterett nekte innsyn i finansopplysninger

President Donald Trump og tre av hans barn ber høyesterett i Washington stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser. Ifølge hans tidligere advokat skal Trump være redd for straffeskatt dersom opplysningene blir offentliggjort, melder NTB..

P4 - 7 timer siden

Bru vil bli Høyre-nestleder

Tine Bru ønsker å erstatte Bent Høie som 2. nestleder i Høyre. Det sier Høyre-profilen i et intervju med Aftenposten.

P4 - 7 timer siden

Kan bli flere pågripelser

Det kan bli flere pågripelser allerede i kveld eller natt, etter skytehendelsen i Trondheim i går kveld. Det sier politiet i Trøndelag til NTB. Så langt er to personer pågrepet og siktet for medvirknign til forsøk på drap.

P4 - 9 timer siden

15 personer drept i Irak

Minst femten personer er drept i et angrep mot demonstranter i Bagdad. Ukjente gjerningsmenn begynte å skyte mot demonstrantene, som hadde samlet seg på Khilaniplassen i byen melder NTB. Demonstrantene krever politiske refomer og slutt på korrupsjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt