NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 22:17

NRK - 18 Feb 18 kl. 03:48

Norge slo Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea. Da venter USA..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Danmark, OL, Sør-Korea, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, slo, Danmark
P4 - 15 Jun 18 kl. 15:07

- Norge må lære av Danmark

Norge må lære av Danmark hvordan vi kan få ned den omfattende grensehandelen. Det mener Virke Handel. Etter at Danmark satte ned avgiftene har grensehandelen til Tyskland blitt halvert siden 2000 og er nede i 4,4 milliarder norske kroner årlig.

VG - 26 Oct 17 kl. 22:32

Norge og Sagosen fikk seg en på trynet mot Danmark

BRØNDBY (VG) (Danmark – Norge 24-19) Danmark viste muskler mot Norge og vant soleklart i Golden League-turneringen i Danmark torsdag kveld..

VG - 11 May 18 kl. 09:33

VM-analyse: Derfor er Danmark bedre enn Norge nå

HERNING (VG) Danmark er bedre enn Norge i fotball og håndball. Her er noen svar på spørsmålet om hvorfor Danmark også er en bedre ishockeynasjon enn Norge..

VG - 08 Apr 18 kl. 20:22

Danmark lekte med de norske håndballherrene

(Norge-Danmark 23–33) Uten nøkkelspillere var Norge fullstendig sjanseløse mot Danmark..

VG - 11 May 18 kl. 18:31

Norge knust av Danmark: – Vi kan rykke ned

HERNING/OSLO (VG) (Danmark-Norge 3–0) De norske utvisningene ble skjebnesvangre da Danmark knuste Petter Thoresens menn 3–0. Nå handler det om å unngå nedrykk..

NRK - 10 Aug 18 kl. 05:30

Uværet mister kraft over Danmark

Uværet som i natt har rast ved kysten av Danmark og er på vei mot Norge, har mistet kraft i løpet av natten og fører med seg mindre kraftig vind enn først antatt, ifølge det meteorologiske instituttet i Danmark..

NRK - 18 Feb 18 kl. 03:48

Norge slo Danmark 10-8

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge, som nå har to seiere og tre tap hittil i OL, spiller ny kamp søndag kveld lokal tid..

VG - 18 Feb 18 kl. 03:38

Ulsruds superstein senket Danmark

PYEONGCHANG/OSLO (VG) (Norge-Danmark 10–8) Norge-skip Thomas Ulsruds ujevne OL-spill fortsetter, men et kunststykke i 6. omgang ga Norge seier og fortsatt semifinalehåp for de curlinggutta..

VG - 18 Feb 18 kl. 03:38

Ulsruds superstein ga fire poeng og senket Danmark

PYEONGCHANG/OSLO (VG) (Norge-Danmark 10–8) Norge-skip Thomas Ulsruds ujevne OL-spill fortsetter, men et kunststykke i 6. omgang ga Norge seier og fortsatt semifinalehåp for curlinggutta..

Klartale - 23 May 18 kl. 08:54

Ønsker at Norge heier på Danmark

Nå har Danmark startet en kampanje. Landet ønsker at Norge heier på danskene i fotball-VM..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Dømt for kjøring uten førerkort

Nokas-dømte Kjell Alrich Schumann er dømt til en bot på 15.000 kroner for å ha kjørt bil uten førerkort og brutt fartsgrensen. Han er samtidig frikjent for å ha brutt et besøksforbud mot ekskona si i Stavanger, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 45 minutter siden

Vil stoppe støtte til Saudi-Arabia

Senatet i USA har vedtatt å stoppe den militære støtten til Saudi-Arabias krigføring i Jemen. President Trump kan legge ned veto mot vedtaket. Senatet vedtok også en resolusjon om at kronprins Mohammed bin Salman står bak drapet på Jamal Khashoggi..

NRK - 45 minutter siden

– Mistenkt drept i Strasbourg

Mannen som er mistenkt for å stå bak tirsdagens terrorangrep i Strasbourg, Cheriff Chekatt, er skutt og drept. Det opplyser en politikilde til Reuters..

NRK - 45 minutter siden

– Én «nøytralisert» i Strasbourg

En person skal være «nøytralisert» av politiet i Strasbourg. Det sier en politikilde til Reuters. En annen politikilde ser at det dreier seg om den mistenkte gjerningsmannen, Cherif Chekatt.

NRK - 1 time siden

Meldinger om skyting i Strasbourg

Vitner sier til nyhetsbyrået Reuters at de har hørt skyting i Strasbourg. Sikkerhetsstyrker skal være til stede i området. Store politistyrker jakter en 29 år gammel mann som mistenkes å stå bak terrorangrepet i byen..

NRK - 1 time siden

Kraftig økning i influensavaksiner

Det er så langt i influensasesongen distribuert 33 prosent flere influensavaksinedoser enn i 2017/18-sesongen. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Den siste uken har antall innlagte på sykehus med influensa økt, men fra et svært lavt nivå..

NRK - 1 time siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 1 time siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 1 time siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 2 timer siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt