VG > Økonomi

Fredag, 25 September, 05:47

VG - 06 des. 19 kl. 13:52

Norge raknet mot Nederland: – Nå fikk vi en på tygga

KUMAMOTO (VG) (Norge-Nederland 28–30) Norge så ut til å gå mot en solid seier anført av Stine Bredal Oftedal. Så raknet det halvveis i kampen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kumamoto, nederland, Stine Bredal Oftedal, Nederland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, raknetmot , Nederland, fikkvi en på , tygga
VG - 06 des. 19 kl. 13:52

Norge raknet mot Nederland: - Marerittomgang

KUMAMOTO (VG) (Norge-Nederland 28–30) Norge så ut til å gå mot en solid seier, anført av Stine Bredal Oftedal. Så raknet det halvveis i kampen..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 15:22

EIK raknet fullstendig på overtid: – Å tape denne kampen var nesten som et sjokk

EIK hadde alt i sin hule hånd helt til overtiden begynte. Da raknet det for hjemmelaget og gjestene sørget for to kjappe scoringer og tre poeng..

P4 - 06 des. 19 kl. 13:51

Norge tapte for Nederland

De norske håndballjentene tapte gruppefinalen mot Nederland i håndball-VM i Japan. Kampen endte 30-28 til Nederland og Norge ble dermed nummer to i sin gruppe. Norge er videre til hovedrunden i VM som starter søndag..

VG - 15 okt. 19 kl. 20:26

Norges U21-landslag utspilt av Nederland

DRAMMEN (VG) (Norge U21 – Nederland U21 0-4) De norske spillerne løp og løp, men fikk aldri tak i ballen før Nederland hadde scoret tre ganger..

VG - 15 okt. 19 kl. 20:26

U21-landslaget rakk én trening i ny formasjon – ble utspilt av Nederland

DRAMMEN (VG) (Norge U21 – Nederland U21 0-4) I ny formasjon løp og løp de norske spillerne – uten å få tak i ballen. Ikke før Nederland hadde scoret tre ganger..

VG - 06 sep. 19 kl. 22:44

Nederland med knallsterk borteseier mot Tyskland

(Tyskland - Nederland 2–4) Innbytter Donyell Malen (20) sendte Nederland opp i 3–2 borte mot Tyskland i EM-kvalifiseringsoppgjøret. Helt på tampen sikret Georginio Wijnaldum (28) seieren..

VG - 10 okt. 19 kl. 22:38

Nederland scoret to på overtid og vant kvalik-drama

(Nederland-Nord-Irland 3–1) Virgil van Dijks Nederland satte inn en real sluttspurt og reddet seieren med to scoringer på overtid i EM-kvalifiseringen..

P4 - 11 nov. 19 kl. 18:19

Nederland må hente barn av IS-foreldre

Nederland må gjøre alt de kan for å hente nederlandske barn av IS-foreldre som sitter i leire i Syria. Det har en nederlandsk domstol nå slått fast, melder nyhetsbyrået AFP. 23 IS-mødre som oppholder seg i Syria gikk til sak mot staten med krav om hjelp til å komme hjem.

NRK - 22 mars 20 kl. 14:28

43 nye koronadødsfall i Nederland

Det er bekreftet 43 nye dødsfall i Nederland som følge av koronaviruset. Totalt er tallet på døde nå 179 i landet. De døde er mellom 57 og 97 år gamle.

VG - 06 des. 19 kl. 09:38

Nederland-stjernen hadde droppet VM om hun ikke fikk ha med datteren

KUMAMOTO (VG) Estavana Polman (27) blir omtalt som spilleren Norge må stoppe før møtet med Nederland. Hun er tilbake i storform etter hun fikk datteren JessLynn for to og et halvt år siden..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Bodø Glimt spesial

VG - 6 timer siden

Ansatt ved UiB oppsagt etter fotografering av studenter

En førsteamanuensis ved Universitetet i Bergen (UiB) er oppsagt etter å angivelig ha fotografert studenter uten at de visste om det..

VG - 7 timer siden

Grovt brudd: Barnevernet i Alna får millionbot

Statsadvokaten ber barnevernet i bydel Alna betale to millioner kroner for grovt brudd på tjenesteplikt..

VG - 7 timer siden

Bodø/Glimt rystet Milan på San Siro – så slo italienerne nådeløst tilbake

MILANO (VG) (Milan - Bodø/Glimt 3–2) Jens Petter Hauge (20) fintet og assisterte, mens Kasper Junker (26) scoret som den største selvfølgelighet. Milan slo nådeløst tilbake, men på overtid var Bodø/Glimt marginer unna et mirakel på San Siro..

VG - 7 timer siden

Coronautbruddet på busstur: Minst 100 i karantene i flere kommuner

Minst 100 er i karantene og fire er bekreftet smittet i kommunene der bussen med flere coronasyke pensjonister fra Rogaland stoppet..

VG - 9 timer siden

Johaug om Bjørgens comeback: – Rått

TRYVANN (VG) Therese Johaug slo Marit Bjørgen med to minutter opp bakkene i Holmenkollåsen. Men mener 40-åringen imponerer stort i comebacket..

VG - 11 timer siden

Bodø/Glimt forberedt på nivåsjokk i Milano: – Helt klart en reell frykt

MILANO (VG) Bodø/Glimt har feid over stort sett all motstand hjemme i Norge, men har aldri stått overfor en like stor utfordring som Milan på San Siro..

VG - 14 timer siden

Zlatan har testet positivt på corona før Glimt-møte

MILANO/OSLO (VG) Milan bekrefter at Zlatan Ibrahimovic har testet positivt på coronaviruset før oppgjøret mot Bodø/Glimt i Europa League..

VG - 13 timer siden

Soltvedt om Koomson-bråket: – Kunne tenkt meg 15 runder i en boksering

BERGEN (VG) Gilbert Koomson har ønsket seg vekk fra Brann, noe som har ført til uenigheter og bråk mellom ham og klubben. Nå har partene forsonet seg, selv om han fortsatt ønsker seg bort..

VG - 13 timer siden

Kraftig vind treffer Østlandet: – Kjør ekstra forsiktig

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå for vindkast i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder. I Tønsberg tar vinden tak i både trampoliner og trær, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt