VG > Økonomi

Torsdag, 24 September, 22:15

VG - 23 jan. 20 kl. 20:33

Norge på 7. plass på korrupsjons-indeks

Norge blir slått av Danmark, Finland og Sverige på korrupsjons-indeksen til Transparency International , som ble publisert i dag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Danmark, Sverige, Transparency International

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norgepå 7 , plass, korrupsjons-indeks
NRK - 16 juni 20 kl. 14:02

Ønsker ikke plass i sikkerhetsrådet

Frp-nestleder Sylvi Listhaug håper Norge taper kampen om plass i FNs sikkerhetsråd. Etter 13 år med norsk valgkamp for å få en plass, skal saken endelig avgjøres. – En plass i sikkerhetsrådet vil koste Norge dyrt, sier Listhaug til TV 2..

P4 - 16 nov. 19 kl. 20:15

Demonstrasjoner i Praha

Over 200.000 tsjekkere demonstrerte i dag i Praha - både for å markere 30-årsjubileet for Fløyelsrevolusjonen og for å kreve statsministerens avgang. Bakgrunnen er korrupsjons-beskyldningene mot landets statsminister, milliardæren Andrej Babis.

VG - 19 juni 20 kl. 05:38

I dag faller dommen mot Eirik Jensen: – Håper å kunne være ferdig med dette marerittet

Eirik Jensen risikerer å bli en gammel mann i fengsel om påtalemyndigheten får gjennomslag for korrupsjons- og narkotiltalen mot den 62-årige eks-politimannen..

VG - 19 juni 20 kl. 05:38

I dag faller dommen mot Eirik Jensen: – Han håper å kunne være ferdig med dette marerittet

Eirik Jensen risikerer å bli en gammel mann i fengsel om påtalemyndigheten får gjennomslag for korrupsjons- og narkotiltalen mot den 62-årige eks-politimannen..

P4 - 23 juni 20 kl. 13:52

Fikk korrupsjons-varsel i september

Nittedal kommune fikk et anonymt varsel om ordfører Hilde Thorkildsen allerede i september 2019. Det sier hennes forsvarer, Geir Lippestad. Det var etter det anonyme varselet at Økokrim startet etterforskning mot Thorkildsen og tre andre siktede, som alle er siktet for grov korrupsjon.

NRK - 24 juni 20 kl. 11:56

Fortsetter korrupsjons-avhør i dag

Politiet fortsetter avhørene av Nittedals ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) i dag, melder Romerikes Blad. Fire er siktet i saken, deriblant Thorkildsen, for grov korrupsjon. Hun stiller seg uforstående til siktelsen..

NRK - 24 juni 20 kl. 11:56

Fortsetter korrupsjons-avhør

Politiet fortsetter avhørene av Nittedals ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) onsdag, melder Romerikes Blad. Fire er siktet i saken, deriblant Thorkildsen, for grov korrupsjon. Hun stiller seg uforstående til siktelsen..

E24 - 08 sep. 20 kl. 15:32

Tesla-aksjen stuper 16 prosent etter indeks-vraking

Tesla fikk ikke bli med på S&P 500-indeksen på tross av store forventninger om at det skulle få plass. Det er ikke godt nytt for Tesla-aksjen tirsdag..

Aftenposten - 08 sep. 20 kl. 16:26

Tesla-aksjen stuper 16 prosent etter indeks-vraking

Tesla fikk ikke bli med på S&P 500-indeksen på tross av store forventninger om at det skulle få plass. Det er ikke godt nytt for Tesla-aksjen tirsdag..

E24 - 18 okt. 19 kl. 11:01

Kronen på sitt svakeste på 30 år: – Vi skal ha en svak krone

Kronen nådde denne uken sitt svakeste nivå på minst 30 år målt etter Norges Banks foretrukne indeks. – Vi skal ha en svak krone, sier valutastrateg Magne Østnor i DNB Markets..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Coronautbruddet på busstur: Minst 100 i karantene i flere kommuner

Minst 100 er i karantene og fire er bekreftet smittet i kommunene der bussen med flere coronasyke pensjonister fra Rogaland stoppet..

VG - 1 time siden

Johaug om Bjørgens comeback: – Rått

TRYVANN (VG) Therese Johaug slo Marit Bjørgen med to minutter opp bakkene i Holmenkollåsen. Men mener 40-åringen imponerer stort i comebacket..

VG - 4 timer siden

Bodø/Glimt forberedt på nivåsjokk i Milano: – Helt klart en reell frykt

MILANO (VG) Bodø/Glimt har feid over stort sett all motstand hjemme i Norge, men har aldri stått overfor en like stor utfordring som Milan på San Siro..

VG - 6 timer siden

Zlatan har testet positivt på corona før Glimt-møte

MILANO/OSLO (VG) Milan bekrefter at Zlatan Ibrahimovic har testet positivt på coronaviruset før oppgjøret mot Bodø/Glimt i Europa League..

VG - 5 timer siden

Soltvedt om Koomson-bråket: – Kunne tenkt meg 15 runder i en boksering

BERGEN (VG) Gilbert Koomson har ønsket seg vekk fra Brann, noe som har ført til uenigheter og bråk mellom ham og klubben. Nå har partene forsonet seg, selv om han fortsatt ønsker seg bort..

VG - 5 timer siden

Kraftig vind treffer Østlandet: – Kjør ekstra forsiktig

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå for vindkast i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder. I Tønsberg tar vinden tak i både trampoliner og trær, melder politiet..

VG - 7 timer siden

Hva slags kontroll har influenserne over oss?

Om vi ser nøyere på hva influenserne legger ut, ser vi at blogging er en sfære der tradisjonelle kjønnsrollemønstre forsterkes. Resultatet av influensernes kontroll er at rammene for det å være kvinne blir trangere..

VG - 6 timer siden

Zlatan har testet postivt på corona før Glimt-møte

MILANO/OSLO (VG) AC Milan bekrefter at Zlatan Ibrahimovic har testet postitivt på coronaviruset i siste test før oppgjøret mot Bodø/Glimt i Europa League..

VG - 7 timer siden

Ap-Jonas vil ha statlig industri-comeback: – Dette er politikk for 2020-tallet

ELVERUM (VG) Jonas Gahr Støre vil ta staten inn i flere, nye næringer og åpner for å opprette splitter nye statsselskaper hvis han vinner valget..

VG - 11 timer siden

EUs migrasjonspakt er en god begynnelse

«Ingen vil bli fornøyd», erkjente EU-kommissær Ylva Johansson da hun la frem unionens nye migrasjonspakt. Men EUs «innenriksminister» har mer tro på 27 misfornøyde medlemsland som er villige til å forhandle, enn om halvparten hadde jublet og resten protesterte. Vi får håpe hun får rett..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt