VG > Økonomi

Saturday, 25 January, 07:10

VG - 08 Dec 19 kl. 11:19

Norge overlegne på stafetten: - Rått parti

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Finland rykket fra Norge underveis. Men kort tid etter at Therese Johaug gikk ut på 3. etappe var stafetten avgjort..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lillehammeroslo, Norge, Therese Johaug

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, overlegne, stafetten, Rått, parti
VG - 08 Dec 19 kl. 11:19

Johaug avgjorde stafetten: - Kunne vunnet alene for Norge

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Thomas Alsgaard mener Therese Johaug (31) kunne gått alle etappene selv og vunnet stafetten alene for Norge. Johaug knuste konkurrentene da hun avgjorde stafetten for Norge på 3. etappe..

P4 - 17 Jan 20 kl. 15:49

Norge vant stafetten

De norske skiskytterkvinnene vant stafetten i Rupholding i ettermiddag. Særlig Tiril Eckhoff gikk en strålende etappe og sørget for norsk jubel og beholder dermed ledelsen i verdenscupen..

P4 - 18 Jan 20 kl. 15:36

Norge tok andreplassen på stafetten

De norske skiskyttergutta gikk inn til en andreplass på stafetten i Ruhpholding i ettermiddag. De norske herrene gikk fort i sporet, men gjorde det mindre bra på standplass med hele ni ekstraskudd. Dermed var de sjanseløse på seier.

VG - 30 Nov 19 kl. 14:37

Sekunddrama da Norge tok 2. plass

ÖSTERSUND (VG) Selv ikke en fantastisk oppvisning på siste skyting holdt. Johannes Thingnes Bø og Norge ble slått av Italia på mix-stafetten..

VG - 30 Nov 19 kl. 14:37

Sekunddrama da Norge tok 2. plass: - Vi bør jo få litt kjeft

ÖSTERSUND (VG) Selv ikke en fantastisk oppvisning på siste skyting holdt. Johannes Thingnes Bø og Norge ble knepent slått av Italia på mix-stafetten..

VG - 14 Dec 19 kl. 12:40

Norge vant stafetten etter monster-rykk av Røiseland

Marte Olsbu Røiseland (29) gikk en fantastisk ankeretappe og sikret Norge stafettseier Hochfilzen..

VG - 14 Dec 19 kl. 12:40

Norge vant stafetten etter monster-rykk av Røiseland: – Jeg satset alt

Marte Olsbu Røiseland (29) gikk en fantastisk ankeretappe og sikret Norge stafettseier Hochfilzen..

P4 - 30 Nov 19 kl. 16:18

Norge nummer to i stafetten

Johannes Thingnes Bøe hadde en superserie på siste skyting og sørget for pallplass for Norge i mixstafetten i Østersund i ettermiddag. Bøe startet hele 1,07 bak Italia på siste etappe - men det var bare fire sekunder som skilte det norske laget fra det italienske i mål. Sverige ble nummer tre..

P4 - 11 Jan 20 kl. 13:09

Seier til Norge på stafetten

De norske kvinnene vant skiskytterstafetten i Oberhof i ettermiddag. Synnøve Solemdal vekslet på 12. plass etter førsteetappe, men Ingrid Landmark Tandrevold, Marte Olsbu Røiseland gikk Norge oppover på listene.

P4 - 07 Dec 19 kl. 18:43

Norge vant skiskytter-stafett

Norges menn vant stafetten i skiskyting i Østersund nå i kveld foran Frankrike og Italia. De glade gutter som sørget for norsk seier var Johannes Dale, Erlend Bjøntegaard, Tarjei Bø og Johannes Thingnes bø..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

John Arne Riise om bruddryktene: – Folk lurer på hvorfor jeg ikke har på gifteringen

Den tidligere fotballspilleren er fullt klar over spekulasjonene som raser på nettet om dagen, men sier han tar alt med knusende ro..

VG - 3 timer siden

Vintermagiske innsjøer på intagramtoppen

Dette er noen av verdens mest instagrammede innsjøer, slik de ser ut om vinteren. Omgitt av snø og is blir landskapet gjerne enda mer fotogent enn om sommeren..

VG - 8 timer siden

Skuffet over Astrid S-avlysning: – Kjipt og vanskelig

Astrid Smeplass’ plutselige turnéavlysning kort tid før den skulle starte, skaper trøbbel for konsertarrangører og fans..

VG - 8 timer siden

Haaland skjermes fra pressen etter ny oppvisning

DORTMUND/OSLO (VG) (Borussia Dortmund - Köln 5–1) Alle vil snakke med Erling Braut Haaland etter fem scoringer på to kamper. Når har klubben besluttet å skjerme ham..

VG - 9 timer siden

Minst 14 funnet døde etter jordskjelvet i Tyrkia

Tallet på omkomne stiger etter jordskjelvet i Tyrkia fredag kveld. Så langt er 14 mennesker funnet døde mens over 300 er skadd, opplyser tyrkiske myndigheter..

VG - 9 timer siden

Slått ut av «Mesternes mester»: – Godt med en tur hjem

Mens de andre deltagerne flyttet ut av huset og rett inn på deltagerhotellet etter hvert som de ble slått ut, fikk Emil Hegle Svendsen lov til å reise hjem til Norge for å hilse på sønnen Magnus (1)..

VG - 9 timer siden

Sagosen langt nede: – Dette er et slag i trynet

STOCKHOLM (VG) Sander Sagosen (24) hadde et tomt blikk da han gikk rundt i intervjusonen etter semifinaletapet mot Kroatia. Skuffelsen var enorm..

VG - 10 timer siden

Norge tapte etter vanvittig EM-drama

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29 etter fire ekstraomganger) Norge misser EM-finalen i håndball etter et vanvittig semifinale-drama i Stockholm fredag kveld..

VG - 10 timer siden

Folkebørsen: Sander Sagosen på godt og vondt

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29, etter fire ekstraomganger) I tidenes drama klarte ikke Sander Sagosen å løfte Norge til EM-finalen..

VG - 11 timer siden

«Verdens verste katt» kan nå adopteres

Dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA søker en eier til det de kaller for «verdens verste katt».
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt