P4 > Nyheter

Monday, 17 December, 04:11

P4 - 17 Feb 18 kl. 17:46

Norge og Irak diskuterte nytt engasjement

Iraks statsminister Haider al-Abadi takket for Norges innsats i landet da han i dag møtte utenriksminister Ine Eriksen Søreide og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen.
Under møtet diskuterte de hva Norge skal bidra med fremover, når mandatet for opplæring av irakiske sikkerhetsstyrket opphører 1. mars, melder NTB.
Norge har i dag rundt 60 soldater i Irak med dette engasjementet..
Les mer på P4


Les mer om:
Haider, abadi, Norges, Ine Eriksen Søreide, Frank Bakke-Jensen, Norge, NTB, Irak

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norgeog , Irak, diskuterte, nytt, engasjement
NRK - 14 Feb 18 kl. 07:14

Norge vil øke bistanden til Irak

Norge vil øke bistanden til Irak til 350 millioner kroner for 2018. Irak er et av landene som har fått samfunn rasert av IS. Selv om de fleste områder nå er frigjort fra terrorgruppen gjenstår det mye arbeid, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide.

NRK - 28 Feb 18 kl. 10:13

Fortsetter styrkebidrag i Irak

Norge vil ha 110 personer fra Hæren og Forsvarets spesialstyrker i Irak. – Mandatet for vårt bidrag i Irak går ut i mars. Vi har varslet Stortinget om at vi forlenger bidraget ut året, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) til NTB..

Hegnar.no - 11 Dec 18 kl. 06:11

USA og Kina diskuterte handelsavtale - igjen

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen..

Dagbladet - 10 Apr 18 kl. 02:44

Kim Jong-un diskuterte USA-dialog med partiledelsen 

Nord-Koreas leder Kim Jong-un diskuterte tirsdag de mulige samtalene med USA på et partimøte, ifølge det nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA..

NRK - 11 Dec 18 kl. 05:35

USA og Kina diskuterte handelsavtal

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen. Det skjedde ti dager etter at Donald Trump og Xi Jinping ble enige om en «våpenhvile» i handelskrigen..

Aftenposten - 11 Dec 18 kl. 06:07

USA og Kina diskuterte handelsavtale

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen..

NRK - 11 Dec 18 kl. 05:35

USA og Kina diskuterte handel

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen. Det skjedde ti dager etter at Donald Trump og Xi Jinping ble enige om en «våpenhvile» i handelskrigen..

P4 - 02 Nov 17 kl. 12:34

Nordmann sitter fengslet i Irak

En nordmann er fengslet i Irak. Det bekrefter Utenriksdepartementet i ettermiddag. Ifølge departementet jobber de nå med å få bekreftet opplysninger og eventuelt få tilang til å besøke den fengslede nordmannen.

NRK - 11 Jul 18 kl. 15:59

Diskuterte gassrøyrleidninga

Donald Trump og Angela Merkel diskuterte militærutgifter, handel og migrasjon då dei to hadde eit møte på tomannshand under Nato-toppmøtet i Brussel. Det melder Reuters. Trump seier at han også tok opp gassavtalen Tyskland har med Russland..

Aftenposten - 10 Apr 18 kl. 06:03

Kim Jong-un diskuterte USA-dialog med partiledelsen

Nord-Koreas leder Kim Jong-un diskuterte tirsdag de mulige samtalene med USA på et partimøte, ifølge det nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt