P4 > Nyheter

Monday, 25 June, 13:31

P4 - 17 Feb 18 kl. 17:46

Norge og Irak diskuterte nytt engasjement

Iraks statsminister Haider al-Abadi takket for Norges innsats i landet da han i dag møtte utenriksminister Ine Eriksen Søreide og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen.
Under møtet diskuterte de hva Norge skal bidra med fremover, når mandatet for opplæring av irakiske sikkerhetsstyrket opphører 1. mars, melder NTB.
Norge har i dag rundt 60 soldater i Irak med dette engasjementet..
Les mer på P4


Les mer om:
Haider, abadi, Norges, Ine Eriksen Søreide, Frank Bakke-Jensen, Norge, NTB, Irak

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norgeog , Irak, diskuterte, nytt, engasjement
NRK - 14 Feb 18 kl. 07:14

Norge vil øke bistanden til Irak

Norge vil øke bistanden til Irak til 350 millioner kroner for 2018. Irak er et av landene som har fått samfunn rasert av IS. Selv om de fleste områder nå er frigjort fra terrorgruppen gjenstår det mye arbeid, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide.

NRK - 28 Feb 18 kl. 10:13

Fortsetter styrkebidrag i Irak

Norge vil ha 110 personer fra Hæren og Forsvarets spesialstyrker i Irak. – Mandatet for vårt bidrag i Irak går ut i mars. Vi har varslet Stortinget om at vi forlenger bidraget ut året, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) til NTB..

Dagbladet - 10 Apr 18 kl. 02:44

Kim Jong-un diskuterte USA-dialog med partiledelsen 

Nord-Koreas leder Kim Jong-un diskuterte tirsdag de mulige samtalene med USA på et partimøte, ifølge det nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA..

P4 - 02 Nov 17 kl. 12:34

Nordmann sitter fengslet i Irak

En nordmann er fengslet i Irak. Det bekrefter Utenriksdepartementet i ettermiddag. Ifølge departementet jobber de nå med å få bekreftet opplysninger og eventuelt få tilang til å besøke den fengslede nordmannen.

Aftenposten - 10 Apr 18 kl. 06:03

Kim Jong-un diskuterte USA-dialog med partiledelsen

Nord-Koreas leder Kim Jong-un diskuterte tirsdag de mulige samtalene med USA på et partimøte, ifølge det nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA..

Aftenposten - 15 Feb 18 kl. 11:23

USA vil ha NATO-opptrapping i Irak. Skeptikerne frykter et nytt Afghanistan.

BRUSSEL (Aftenposten): NATOs forsvarsministre vedtar å gå i gang med planleggingen av et treningsoppdrag i Irak. Det skjer etter press fra USA..

NRK - 19 Dec 17 kl. 07:18

Sjå Politisk kvarter tysdag her

Først i Politisk kvart diskuterte kommunalminister Jan Tore Sanner kommune-effektivitet med Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum. FpU-leiar Bjørn Kristian Svendsrud diskuterte narkotikapolitikk med helsepolitisk talsperson Bård Hoksrud i Framstegspartiet..

NRK - 15 Dec 17 kl. 00:20

Diskuterte Nord-Korea

Russlands president Vladimir Putin og USAs president Donald Trump diskuterte Nord-Koreas atomprogram på telefon torsdag. Det kommer frem i en uttalelse fra russiske myndigheter, melder AFP..

NRK - 10 Apr 18 kl. 02:01

Nord-Korea diskuterte USA-dialog

Nord-Koreas leder Kim Jong-un diskuterte tirsdag de mulige samtalene med USA på et partimøte, ifølge det nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA. Dette er første gang dialogen med USA blir omtalt offentlig i Nord-Korea..

NRK - 09 Apr 18 kl. 22:24

Diskuterte demens på Stortinget

For første gang møtte i dag en gruppe mennesker med demens politikere på Stortinget. Der ble det blant annet diskutert en økning av midler til demensforskning. Torhild Vatnedal Faye fra Mandal har demens, og diskuterte sykdommen med Jonas Gahr Støre..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Krever redegjørelse om ansettelse

Styreleder i Innovasjon Norge Gunnar Bovim ber toppsjef Anita Krohn Traaseth nå redegjøre for ansettelsen av Ferd-arving Katharina Andresen. Det skriver Dagens Næringsliv. I helgen har det blåst rundt Innovasjon Norge-sjefen etter at hun ansatte Norges rikeste Kvinne i en deltidsstilling, uten at stillingen ble lyst ut, noe som er strid med selskapets interne regler..

P4 - 30 minutter siden

Forbrukerrådet: – NSB informerer altfor dårlig

– NSB er altfor dårlige til å informere kunder om hvilke rettigheter de har når et tog er forsinket. Det sier Pia Høst, leder av forbrukerdialog i Forbrukerrådet. I dag fortalte P4-nyhetene at bare 0,05 prosent av NSBs inntekter ble tilbakebetalt på grunn av forsinkede tog i fjor.

P4 - 1 time siden

SV med medlemsvekst

Sosialistisk Venstreparti har fått rundt 1.250 nye medlemmer i løpet av året, og det er en økning på 60 prosent sammenlignet med i fjor. Det kom fram da partiet oppsummerte den politiske våren før sommerferien.

P4 - 1 time siden

Berg risikerer straff

P4 - 1 time siden

Kjørte inn i folkemengdene

En bil kjørte på flere fotgjengere utenfor en kirke i Dublin i formiddag. Ifølge avisen The Irish Times skal føreren av bilen ha fått et illebefinnende..

P4 - 1 time siden

Ankesaken begynner i januar

Ankesaken til moren til 13-åringen som døde av avmagring på hytta på Beitostølen, begynner 14. januar. 46-åringen ble i Valdres tingrett 15.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for voldtekt av datteren

En 52 år gammel mann er tiltalt for å ha forgrepet seg seksuelt på sin egen datter. Ifølge tiltalen voldtok han en av døtrene sine flere ganger mellom 1998 og 2017. Mannen må møte i Sunnhordland tingrett i august..

P4 - 3 timer siden

Ed Sheeran måtte avbryte konsert for første gang

Klarte ikke å holde seg..

P4 - 2 timer siden

- Ikke enkelt for Ap

- Det blir langt fra enkelt for ledelsen i Arbeiderpartiet å rydde opp i alle maktkampene som foregår både lokalt og sentralt. Det sier valgforsker Svein Tore Marthinsen etter at VG i dag skrev at det krangles heftig i Trøndelag Ap, mellom gamle nord og sør. - Så lenge folk ikke tåler trynet på hverandre så blir det vanskelig å jobbe med det man skal, nemlig politikk, sier valgforskeren..

P4 - 3 timer siden

Ed Sheraan måtte avbryte konsert for første gang

– Dette har aldri skjedd før..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt