P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:30

P4 - 17 Feb 18 kl. 19:05

Norge med favorittstempel før laghopp

Med fire nordmenn blant de åtte beste i dagens hoppkonkurranse i stor bakke i OL, er Norges sjanse til å ta gull i laghopp mandag stor.
Robert Johansson tok bronse, Daniel André Tande ble nummer fire, Johann André Forfang fem og Andreas Stjernen endte på en åttendeplass.
Men selv om landslagstrener Alexander Stöckl er veldig fornøyd med hva hopperne klarte i dag, så vil han ikke ta lag-gullet for gitt..
Les mer på P4


Les mer om:
OL, Norges, Johansson, André Tande, André Forfang, Andreas Stjernen, Alexander Stöckl

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norgemed , favorittstempel, før, laghopp
P4 - 17 Mar 18 kl. 18:08

Norge overlegne i laghopp

Norge var overlegne i skiflygning laghopp i Vikersund. Norge fikk 265,5 poeng mer enn Polen, og 283,3 poeng mer enn Slovenia. Det var Daniel André Tande, Johann André Forfang, Andreas Stjernen og Robert Johansson som hoppet for Norge..

P4 - 25 Nov 17 kl. 18:32

Norge vant laghopp

De norske hoppgutta tok en overlegen seier i dagens lagkonkurranse i Ruka. Robert Johansson, Anders Fannemel, Daniel Andre Tande og Johann André Forfang sikret Norges fjerde seier i laghopp på rad. Tyskland tok andreplassen foran Japan..

VG - 25 Nov 17 kl. 17:56

Overlegen norsk seier i laghopp

Norge sikret sin andre seier i laghopp på rad etter å ha utklasset konkurrentene i Ruka..

P4 - 27 Jan 18 kl. 17:51

Norge nummer tre i laghopp

Norge ble nummer tre i dagens lagkonkurranse i hopp da Polen vant på hjemmebane i Zakopane. Dermed ble seiersrekken på fem strake lagseire brutt for de norske gutta. Det norske laget bestod av Anders Fannemel, Johann Andre Forfang, Marius Lindvik og Andreas Stjernen..

VG - 19 Feb 18 kl. 16:53

Vraket Fannemel overtalte sjefen før historisk OL-gull

PEYONGCHANG/OSLO (VG) Etter at Norge hadde tatt historiens første norske OL-gull i laghopp, var det spesielt én mann som fikk hyllest av trener Alexander Stöckl: Vrakede Anders Fannemel..

VG - 25 Nov 17 kl. 17:56

Nå vil Tande vinne mer enn lag i OL - ny norsk seier i verdenscupen

RUKA/OSLO (VG) Norge har tenkt å vinne OL-gull i laghopp. Det virker som et overkommelig mål. I kveld vant Alexander Stöckls gutter for fjerde gang på rad i verdenscupen..

P4 - 18 Mar 18 kl. 18:20

Trippelt norsk i Vikersund

Det ble en stor norsk dag i skyflyging i Vikersund med trippelt norsk. Robert Johansson vant foran Andreas Stjernen og Daniel André Tande. Dermed fulgte de opp den gode hoppingen fra i går.

VG - 25 Mar 18 kl. 09:36

Stöckl mener ydmykhet er nøkkelen etter suksessåret

Landslagssjef Alexander Stöckl (44) har nesten flere gode hoppere enn han vet hva han skal gjøre med. Lørdag tok Norge sesongens femte seier i laghopp. Oppskriften ifølge østerrikeren: ydmykhet..

VG - 03 Mar 18 kl. 18:24

Norge klarte pallplass i laghopp etter Tandes kjempemiss

Daniel-Andre Tande (24) misset fullstendig i første hopp, men likevel klarte laget som sikret OL-gull å ta en plass på pallen i lagkonkurransen i Lahti..

VG - 03 Mar 18 kl. 18:24

Norge klarte pallplass i laghopp etter Tandes kjempemiss: – Helt jævlig

OSLO/LAHTI (VG) Daniel-Andre Tande (24) misset fullstendig i første hopp, men likevel klarte laget som sikret OL-gull å ta en plass på pallen i lagkonkurransen i Lahti..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 4 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt