P4 > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:38

P4 - 17 Feb 18 kl. 19:05

Norge med favorittstempel før laghopp

Med fire nordmenn blant de åtte beste i dagens hoppkonkurranse i stor bakke i OL, er Norges sjanse til å ta gull i laghopp mandag stor.
Robert Johansson tok bronse, Daniel André Tande ble nummer fire, Johann André Forfang fem og Andreas Stjernen endte på en åttendeplass.
Men selv om landslagstrener Alexander Stöckl er veldig fornøyd med hva hopperne klarte i dag, så vil han ikke ta lag-gullet for gitt..
Les mer på P4


Les mer om:
OL, Norges, Johansson, André Tande, André Forfang, Andreas Stjernen, Alexander Stöckl

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norgemed , favorittstempel, før, laghopp
P4 - 17 Mar 18 kl. 18:08

Norge overlegne i laghopp

Norge var overlegne i skiflygning laghopp i Vikersund. Norge fikk 265,5 poeng mer enn Polen, og 283,3 poeng mer enn Slovenia. Det var Daniel André Tande, Johann André Forfang, Andreas Stjernen og Robert Johansson som hoppet for Norge..

P4 - 25 Nov 17 kl. 18:32

Norge vant laghopp

De norske hoppgutta tok en overlegen seier i dagens lagkonkurranse i Ruka. Robert Johansson, Anders Fannemel, Daniel Andre Tande og Johann André Forfang sikret Norges fjerde seier i laghopp på rad. Tyskland tok andreplassen foran Japan..

VG - 25 Nov 17 kl. 17:56

Overlegen norsk seier i laghopp

Norge sikret sin andre seier i laghopp på rad etter å ha utklasset konkurrentene i Ruka..

NRK - 18 Jul 18 kl. 22:45

Mixed laghopp på OL-programmet

De norske hopperne får enda en øvelse på OL-programmet i 2022. Mixed laghopp ble offentliggjort som en del av programmet – Med dagens vedtak viser IOC at kvinnene blir mer og mer likestilt innenfor hoppsporten, sier skipresident Erik Røste til NTB..

P4 - 27 Jan 18 kl. 17:51

Norge nummer tre i laghopp

Norge ble nummer tre i dagens lagkonkurranse i hopp da Polen vant på hjemmebane i Zakopane. Dermed ble seiersrekken på fem strake lagseire brutt for de norske gutta. Det norske laget bestod av Anders Fannemel, Johann Andre Forfang, Marius Lindvik og Andreas Stjernen..

VG - 19 Feb 18 kl. 16:53

Vraket Fannemel overtalte sjefen før historisk OL-gull

PEYONGCHANG/OSLO (VG) Etter at Norge hadde tatt historiens første norske OL-gull i laghopp, var det spesielt én mann som fikk hyllest av trener Alexander Stöckl: Vrakede Anders Fannemel..

VG - 25 Nov 17 kl. 17:56

Nå vil Tande vinne mer enn lag i OL - ny norsk seier i verdenscupen

RUKA/OSLO (VG) Norge har tenkt å vinne OL-gull i laghopp. Det virker som et overkommelig mål. I kveld vant Alexander Stöckls gutter for fjerde gang på rad i verdenscupen..

P4 - 18 Mar 18 kl. 18:20

Trippelt norsk i Vikersund

Det ble en stor norsk dag i skyflyging i Vikersund med trippelt norsk. Robert Johansson vant foran Andreas Stjernen og Daniel André Tande. Dermed fulgte de opp den gode hoppingen fra i går.

VG - 25 Mar 18 kl. 09:36

Stöckl mener ydmykhet er nøkkelen etter suksessåret

Landslagssjef Alexander Stöckl (44) har nesten flere gode hoppere enn han vet hva han skal gjøre med. Lørdag tok Norge sesongens femte seier i laghopp. Oppskriften ifølge østerrikeren: ydmykhet..

VG - 03 Mar 18 kl. 18:24

Norge klarte pallplass i laghopp etter Tandes kjempemiss

Daniel-Andre Tande (24) misset fullstendig i første hopp, men likevel klarte laget som sikret OL-gull å ta en plass på pallen i lagkonkurransen i Lahti..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt