P4 > Nyheter

Friday, 23 March, 21:26

P4 - 17 Feb 18 kl. 19:05

Norge med favorittstempel før laghopp

Med fire nordmenn blant de åtte beste i dagens hoppkonkurranse i stor bakke i OL, er Norges sjanse til å ta gull i laghopp mandag stor.
Robert Johansson tok bronse, Daniel André Tande ble nummer fire, Johann André Forfang fem og Andreas Stjernen endte på en åttendeplass.
Men selv om landslagstrener Alexander Stöckl er veldig fornøyd med hva hopperne klarte i dag, så vil han ikke ta lag-gullet for gitt..
Les mer på P4


Les mer om:
OL, Norges, Johansson, André Tande, André Forfang, Andreas Stjernen, Alexander Stöckl

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norgemed , favorittstempel, før, laghopp
P4 - 17 Mar 18 kl. 18:08

Norge overlegne i laghopp

Norge var overlegne i skiflygning laghopp i Vikersund. Norge fikk 265,5 poeng mer enn Polen, og 283,3 poeng mer enn Slovenia. Det var Daniel André Tande, Johann André Forfang, Andreas Stjernen og Robert Johansson som hoppet for Norge..

P4 - 25 Nov 17 kl. 18:32

Norge vant laghopp

De norske hoppgutta tok en overlegen seier i dagens lagkonkurranse i Ruka. Robert Johansson, Anders Fannemel, Daniel Andre Tande og Johann André Forfang sikret Norges fjerde seier i laghopp på rad. Tyskland tok andreplassen foran Japan..

VG - 25 Nov 17 kl. 17:56

Overlegen norsk seier i laghopp

Norge sikret sin andre seier i laghopp på rad etter å ha utklasset konkurrentene i Ruka..

P4 - 27 Jan 18 kl. 17:51

Norge nummer tre i laghopp

Norge ble nummer tre i dagens lagkonkurranse i hopp da Polen vant på hjemmebane i Zakopane. Dermed ble seiersrekken på fem strake lagseire brutt for de norske gutta. Det norske laget bestod av Anders Fannemel, Johann Andre Forfang, Marius Lindvik og Andreas Stjernen..

VG - 19 Feb 18 kl. 16:53

Vraket Fannemel overtalte sjefen før historisk OL-gull

PEYONGCHANG/OSLO (VG) Etter at Norge hadde tatt historiens første norske OL-gull i laghopp, var det spesielt én mann som fikk hyllest av trener Alexander Stöckl: Vrakede Anders Fannemel..

VG - 25 Nov 17 kl. 17:56

Nå vil Tande vinne mer enn lag i OL - ny norsk seier i verdenscupen

RUKA/OSLO (VG) Norge har tenkt å vinne OL-gull i laghopp. Det virker som et overkommelig mål. I kveld vant Alexander Stöckls gutter for fjerde gang på rad i verdenscupen..

P4 - 18 Mar 18 kl. 18:20

Trippelt norsk i Vikersund

Det ble en stor norsk dag i skyflyging i Vikersund med trippelt norsk. Robert Johansson vant foran Andreas Stjernen og Daniel André Tande. Dermed fulgte de opp den gode hoppingen fra i går.

VG - 03 Mar 18 kl. 18:24

Norge klarte pallplass i laghopp etter Tandes kjempemiss

Daniel-Andre Tande (24) misset fullstendig i første hopp, men likevel klarte laget som sikret OL-gull å ta en plass på pallen i lagkonkurransen i Lahti..

VG - 03 Mar 18 kl. 18:24

Norge klarte pallplass i laghopp etter Tandes kjempemiss: – Helt jævlig

OSLO/LAHTI (VG) Daniel-Andre Tande (24) misset fullstendig i første hopp, men likevel klarte laget som sikret OL-gull å ta en plass på pallen i lagkonkurransen i Lahti..

NRK - 19 Feb 18 kl. 15:17

Norsk OL-gull i laghopp

Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Johann André Forfang og Robert Johansson sikret Norges første OL-laggull i hopp. De vant foran Tyskland og Polen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

- Annonser hadde flere milliarder visninger

Annonsene analyseselskapet Cambridge Analytica la ut under presidentvalgkampen i 2016 skal ha hatt flere milliarder visninger. Det viser en presentasjon The Guardian har fått tilgang til. I helgen ble det avslørt at selskapet solgte opplysninger om rundt 50 millioner Facebook-bruke til blant andre Donald Trumps valgkampanje.

P4 - 1 time siden

Pulver trolig ikke farlig

Pulveret som ble sendt i et brev til kommunaldepartementet i Oslo i dag, var trolig ikke farlig. Det opplyser PST, som har gjort undersøkelser av pulveret. Det er ikke kjent hva det var snakk om, melder NRK.

P4 - 1 time siden

En pågrepet etter terrorangrep

En person er nå pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Frankrike i dag. Personen er ifølge fransk påtalemyndighet angriperens partner. Den 26 år gamle gjerningsmannen ble skutt og drept av politiet etter en gisselsituasjon på et supermarked ved Carcasonne i dag.

P4 - 12 timer siden

Riksadvokaten vil endre reglene for avhør av barn

Riksadvokaten ber regjeringen lempe på kravene til avhør av volds- og overgrepsutsatte barn og unge i enkelte saker. Politiet har i dag en frist på en til tre uker på å avhøre barn i vold- og overgrepssaker. Riksadvokaten peker på at tidsfristene kan gjøre andre saker skadelidende, som for eksempel vold og overgrep mot voksne.

P4 - 3 timer siden

Norge slo Australia

Norge slo Australia 4-1 i privatlandskampen på Ullevål i kveld. Ola Kamara scoret tre mål, og Tore Reginiussen ett, etter at Australia først tok ledelsen..

P4 - 1 time siden

Enige om evakuering i Syria

Det er nå inngått en avtale om evakuering av sivile i Øst-Ghouta i Syria. En av de største opprørsgruppene i området har inngått en avtale med Russland om evakuering fra flere byer gruppen kontrollerer. Flere hundre sivile er drept i en rekke angrep i Øst-Ghouta de siste ukene, og blant andre FN har gjentatte ganger bedt om evakuering av sivile..

P4 - 2 timer siden

Trump vil signere budsjettavtale

USAs President Donald Trump vil allikevel undertegne budsjettet som er vedtatt i Senatet, selv om han først truet med veto. Trump truet med veto, blant annet fordi det ikke er lagt inn penger til den omstridte grensemuren mot Mexico. Da han i kveld sa at han vil signere budsjettavtalen, ga han tydelig uttrykk for at han ikke er fornøyd..

P4 - 3 timer siden

Giske sier nei til comeback

Trond Giske ønsker ikke en plass i det nye styret i Trøndelag Arbeiderparti. Det melder Trønder-avisa. Giske var foreslått som en av kandidatene til styret, men skal ha gitt uttrykk for at han ønsker å konsentrere seg om arbeidet som stortingsrepresentant..

P4 - 3 timer siden

Kowalczyk legger opp

Den polske langrennsløperen Justyna Kowalczyk har nå bestemt seg for å legge opp. Hun var i mange år verdens beste langrennsløper, og vant verdenscupen sammenlagt fire ganger, i tillegg til to OL-gull og to VM-gull..

P4 - 3 timer siden

- Riktig tidspunkt å fremme forslaget

Vil forby nikab og burka i barnehager, skoler og utdanningsinstitusjoner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt