VG > Sport

Saturday, 06 June, 04:00

VG - 08 Oct 19 kl. 19:54

Norge knuste Færøyene 13-0 – Herlovsen med scoringsrekord

(Færøyene – Norge 0–13) Norge leker seg videre i EM-kvalifiseringen. I løpet av tre kamper har de knust motstanderne. Og scoret til sammen 26 mål..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EM, Færøyene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, knuste, Færøyene, 13-0, Herlovsenmed , scoringsrekord
P4 - 08 Oct 19 kl. 20:30

Fotballjentene knuste Færøyene

De norske fotballjentene knuste Færøyene 13-0 i EM-kvalifiseringen i Torshavn i kveld. Kampen resulterte også i en ny rekord. Med tre av kveldens 13 scoringer er Isabell Herlovsen nå Norges mestscorende spiller noensinne med 67 scoringer for Norge..

VG - 08 Oct 19 kl. 19:54

Norge knuste Færøyene 13–0 – Herlovsen med scoringsrekord

(Færøyene – Norge 0–13) Norge leker seg videre i EM-kvalifiseringen. I løpet av tre kamper har de knust motstanderne. Og scoret til sammen 26 mål..

VG - 15 Nov 19 kl. 19:48

Sørloth-dobbel da Norge lekte med Færøyene

ULLEVAAL (VG) (Norge-Færøyene 4–0) Norge hadde ingen problem med å feie Færøyene av banen i EM-kvalikoppgjøret på Ullevaal..

VG - 15 Nov 19 kl. 19:48

Sørloth-dobbel da Norge lekte med Færøyene: - Tilnærmet perfekt

ULLEVAAL (VG) (Norge-Færøyene 4–0) Norge hadde ingen problem med å feie Færøyene av banen i EM-kvalikoppgjøret på Ullevaal..

VG - 15 Nov 19 kl. 20:00

VG-børsen: Selnæs aller best mot Færøyene

ULLEVAAL (VG) (Norge - Færøyene 4–0) Masse sjanser skapt, null farligheter imot og full kontroll i 90 minutter. Norge gjorde en helproff gjennomføring mot Færøyene. Best på et jevnt godt Norge var Ole Selnæs (25)..

P4 - 30 Aug 19 kl. 23:05

Norge knuste Nord-Irland

Caroline Graham Hansen storspilte og scoret hattrick under EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland i Belfast i kveld. Norge var i en egen klasse og til slutt sto det hele 6-0. Norges neste kvalifiseringskamper er borte mot Hviterussland og Færøyene i oktober..

VG - 15 Nov 19 kl. 19:48

Sørloth-dobbel da Norge lekte med Færøyene: – Et fysisk monster

ULLEVAAL (VG) (Norge-Færøyene 4–0) Da 194 centimer lange og 90 kilo tunge Erling Braut Haaland forsvant ut av laget under oppvarmingen, tittet Lars Lagerbäck mot sin andre spisstungvekter. Alexander Sørloth (24) slo knockout på Færøyene..

P4 - 22 Jan 20 kl. 17:06

Demonstrerer mot migranleirer

Lokalbefolkningen på flere greske øyer protesterer i dag mot leirene med migranter som holder til på øyene. Regjeringen ønsker å bygge større leire på øyene, men demonstrantene krever nå at de 42.000 asylsøkerne som nå befinner seg på øyene flyttes.

VG - 07 Dec 19 kl. 18:43

Knuste Fourcade i sporet – sendte Norge til topps i stafett

Johannes Thingnes Bø (26) knuste rivalen Martin Fourcade i sporet – og sikret Norge en sterk stafettseier i Östersund lørdag kveld..

NRK - 18 Dec 19 kl. 20:38

Kan fiske i færøysk sone

Norge har blitt enige med Færøyene om en kvoteavtale som innebærer norsk adgang i færøysk sone i 2020 også. – Kvotene som vi bytter til oss med Færøyene er viktige for norske fiskere, sier fiskeriminister Harald T. Nesvik i en pressemelding..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Plateanmeldelse: Emilie Nicolas – «Let Her Breathe»: Effektive pusteøvelser

Det er mye trøst å hente i den nærmest vektløse popmusikken til Emilie Nicolas..

VG - 4 timer siden

Rapport: Norsk Tipping doblet markedsføringen under coronakrisen

Norsk Tipping brukte mer enn dobbelt så mye penger på markedsføring de første fem ukene av coronakrisen som de gjorde på samme tid i fjor, ifølge en rapport laget for bettingselskapet Kindred..

VG - 5 timer siden

Prinsesse Estelle og prins Oscar trøster Sverige

Sverige må i likhet med Norge se langt etter en stor og folketett nasjonaldagsfeiring lørdag, men Slottet hilser folket med nye bilder..

VG - 8 timer siden

Prinsesse Märtha varssler handling: – Nok er nok!

«Jeg vil ikke tie lenger», skrev prinsesse Märtha Louise (48) i sitt sterke rasismeoppgjør. Nå demonstrerer hun på sin måte..

VG - 7 timer siden

Slik skal de beste bli tvunget til å gå stafettene

Det internasjonale skiforbundet, FIS, vil ha de beste langrennsløperne til å delta på stafettene. Løsningen blir å innføre individuelle verdenscuppoeng på lagøvelsen..

VG - 8 timer siden

Maja Lunde er Årets Peer Gynt: – Gir ut personlig corona-dagbok

Maja Lundes internasjonale boksuksess hedres nå på linje med Magnus Carlsen, Ole Gunnar Solskjær og Gro Harlem Brundtland. Til høsten får vi vite mer om kvinnen bak suksessen, når hennes personlige dagboksnotater fra coronatiden blir bok..

VG - 8 timer siden

Nakstad om demonstrasjonen: Frykter sprednings-fenomen

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad synes det er uheldig og bekymringsfullt at flere tusen mennesker velger ikke å følge smittevernreglene under demonstrasjonen i Oslo..

VG - 10 timer siden

Telia sier de har sendt tilbud til TV 2, men TV 2 nekter for å ha mottatt

Telia hevder i en pressemelding fredag ettermiddag å ha kontaktet TV 2 med et tilbud, men TV 2 sier de ikke har fått noe..

VG - 12 timer siden

Hkeem om demonstrasjonen: – Historisk

Unge norske rappere ser frem til en helg i antirasismens tegn, med stor demonstrasjon fredag ettermiddag og digital konsert i samarbeid med Amnesty International på søndag..

VG - 12 timer siden

Super-duoen med 39 målpoeng

Den gamle storheten Borussia Mönchengladbach er tilbake mot gamle høyder med superduoen Marcus Thuram (22) og Alassane Pléa (27) i spissen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt