P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:53

P4 - 21 Jan 20 kl. 19:40

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld.
Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..
Les mer på P4


Les mer om:
EM, Island, Malmø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, klar, for, semifinale
Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 12:02

Håndball-VM direkte: Norge klar for semifinale

Følg Norge-Tyskland nå..

VG - 11 Dec 19 kl. 13:54

Norge klar for semifinale: – Nå er det kun gull som gjelder

KUMAMOTO (VG) (Norge-Tyskland 32–29) Norge slo Tyskland i en forrykende skjebnekamp. Nå venter Spania i semifinalen..

VG - 11 Dec 19 kl. 13:54

Norge klar for semifinale etter nervepirrende avslutning

KUMAMOTO (VG) (Norge-Tyskland 32–29) Norge hadde lenge en luke på fire-fem mål ned til Tyskland i den andre omgangen, men så startet Tyskland opphentingen. Norge klarte likevel å holde Tyskland langt nok unna, og dermed er Norge klare for semifinalen..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 23:10

Kroatia til EM-semifinale etter thriller, kan bli Norges motstander

Kroatia er klar for semifinale i håndball-EM før de to siste kampene i hovedrunden. Lørdagens 25-24-seier over Tyskland sørget for det..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 06:54

Slik går Norge videre i håndball-VM: Selv tap kan gi semifinale

Norge har sterke kort på hånden for å gå til en ny semifinale i kvinnehåndball. De norske jentene kan være klare for cupspillet før Tyskland-kampen..

P4 - 14 Feb 20 kl. 20:51

Ruud til semifinale

Casper Ruud er klar for semifinale i ATP-turneringen i Buenos Aires etter at han slo serbiske Dusan Lajovic 7-5, 6-1 i kvartfinalen i dag. Nå er nordmannen i ferd med å minst tangere pappa Christian Ruuds bestenotering på verdensrankingen. Christian Ruud har rekorden for høyeste rangering for en norsk spiller og var rangert som nummer 39 i verden..

Klartale - 22 Jan 20 kl. 08:36

Norge er klare for semifinale

Det norske herrelaget i håndball er klare for semifinale i EM..

P4 - 27 Sep 19 kl. 19:24

Warholm videre til semifinale

Karsten Warholm tok seg oppskriftsmessig videre til semifinale på 400 meter hekk. Han var helt suveren i sitt heat - og skal løpe semifinale i morgen - og VM-finalen går mandag..

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 12:02

Håndball-VM direkte: Norge på vei mot semifinale

Følg Norge-Tyskland nå..

Klartale - 09 Dec 19 kl. 14:29

Drømmedag for Norge

Norge nær semifinale i VM i håndball..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 1 time siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 1 time siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 1 time siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 2 timer siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 2 timer siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 2 timer siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

Ber om to ukers varetekt etter dødsfall

Politiet ber om to ukers varetekt for de to mennene i 20-årene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø sent tirsdag kveld. Det melder NRK. Mennene er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

P4 - 3 timer siden

Savnet etter ras

To personer er savnet etter at det har gått et ras på en bre sør for Barentsburg på Svalbard rundt klokken 15 i dag. Det bekrefet Sysselmannen på Svalbard til VG. Det er ikke kjent hvor stor raset er.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt