P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 19:42

P4 - 21 jan. 20 kl. 19:40

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld.
Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..
Les mer på P4


Les mer om:
EM, Island, Malmø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, klar, for, semifinale
P4 - 27 sep. 19 kl. 19:24

Warholm videre til semifinale

Karsten Warholm tok seg oppskriftsmessig videre til semifinale på 400 meter hekk. Han var helt suveren i sitt heat - og skal løpe semifinale i morgen - og VM-finalen går mandag..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 18:19

Nytt Ruud-show: Klar for semifinale etter sterk seier

Casper Ruud fortsetter å imponere på tennisbanen. Etter seier over franske Ugo Humbert i tre sett er han klar for semifinale i ATP 500-turneringen i Hamburg..

Aftenposten - 18 jan. 20 kl. 23:10

Kroatia til EM-semifinale etter thriller, kan bli Norges motstander

Kroatia er klar for semifinale i håndball-EM før de to siste kampene i hovedrunden. Lørdagens 25-24-seier over Tyskland sørget for det..

P4 - 14 feb. 20 kl. 20:51

Ruud til semifinale

Casper Ruud er klar for semifinale i ATP-turneringen i Buenos Aires etter at han slo serbiske Dusan Lajovic 7-5, 6-1 i kvartfinalen i dag. Nå er nordmannen i ferd med å minst tangere pappa Christian Ruuds bestenotering på verdensrankingen. Christian Ruud har rekorden for høyeste rangering for en norsk spiller og var rangert som nummer 39 i verden..

Aftenposten - 10 des. 19 kl. 06:54

Slik går Norge videre i håndball-VM: Selv tap kan gi semifinale

Norge har sterke kort på hånden for å gå til en ny semifinale i kvinnehåndball. De norske jentene kan være klare for cupspillet før Tyskland-kampen..

VG - 11 des. 19 kl. 13:54

Norge klar for semifinale etter nervepirrende avslutning

KUMAMOTO (VG) (Norge-Tyskland 32–29) Norge hadde lenge en luke på fire-fem mål ned til Tyskland i den andre omgangen, men så startet Tyskland opphentingen. Norge klarte likevel å holde Tyskland langt nok unna, og dermed er Norge klare for semifinalen..

Klartale - 22 jan. 20 kl. 08:36

Norge er klare for semifinale

Det norske herrelaget i håndball er klare for semifinale i EM..

Aftenposten - 26 sep. 19 kl. 00:28

Ajer hjalp Celtic til semifinale: – Jeg er henrykt

Kristoffer Ajer spilte hele kampen og Mohamed Elyounoussi halvannen omgang da Celtic tok seg til semifinale i den skotske ligacupen med 5-0 over Partick Thistle..

P4 - 26 sep. 19 kl. 21:17

Viking til semifinale

Viking er videre til semifinale i cupen etter straffesparkkonkurranse mot Aalesund i kveld. Laget fra Stavanger var feilfire fra 11-meteren, mens Aalesund bommet en gang. Det sto 1-1 både etter ordinær tid, og etter ekstraomganger..

Aftenposten - 26 sep. 19 kl. 22:46

Viking er i semifinale etter straffedrama i Ålesund

Aalesund ble snytt for straffespark i siste sekund. Dermed måtte kampen avgjøres på straffespark, der Viking viste seg som det beste laget. Nå venter semifinale i cupen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Koronasykemeldte hevder å ha blitt presset på jobb

Ansatte på Madserud sykehjem i Oslo hevder de ble presset til å gå på jobb selv om de var sykemeldt med koronasymptomer. Det går frem i et varselbrev fra åtte helsefagarbeidere. En av de ansatte sier hun ble oppringt daglig med forespørsel om hun kunne komme tilbake i jobb selv om hun var i karantene, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 1 time siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 1 time siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 2 timer siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 1 time siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 2 timer siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 2 timer siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt