NRK > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:41

NRK - 13 Mar 18 kl. 17:14

Norge fordømmer nervegiftbruk

Norge fordømmer nervegiftattentatet i Storbritannia, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide . – Enhver bruk av denne type midler er helt uakseptabel, sier hun til NTB. – Hvis en statlig aktør står bak, gjør det saken enda mer alvorlig, sier hun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Ine Eriksen Søreide, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, fordømmer, nervegiftbruk
NRK - 12 Dec 17 kl. 04:58

Bangladesh fordømmer terrorforsøk

Regjeringen i Bangladesh fordømmer angrepet på T-banestasjonen i New York, melder AP. Regjeringen sier i en uttalelse at den har nulltoleranse mot terrorisme, og fordømmer terror og voldelig ekstremisme i alle former, også den i New York..

P4 - 24 Nov 17 kl. 17:15

Flere fordømmer angrep

En rekke verdensledere går nå ut og fordømmer det dødelige angrepet i Egypt i ettermiddag. Blant disse er USAs president Donald Trump. Han skriver på twitter at verden ikke kan tolerere terrorisme og at de som står bak må bekjempes.

NRK - 30 Dec 17 kl. 06:17

Fordømmer massepågripelse i Iran

USA fordømmer pågripelsen av over 50 mennesker i Irans nest største by Mashad, i forbindelse med protester mot stigende priser og høy arbeidsledighet, melder NTB..

NRK - 08 Apr 18 kl. 18:02

Frankrike fordømmer gassangrep

Den franske utenriksministeren fordømmer den syriske regjeringens angrep mot Øst-Ghouta de siste 24 timene. Ministeren vil at Sikkerhetsrådet raskt skal møtes for å diskutere situasjonen..

P4 - 14 Jun 18 kl. 05:35

FN fordømmer Israels maktbruk mot sivile i Gaza

FNs hovedforsamling fordømmer maktbruken til Israel for volden på Gaza. Resolusjonen ble stemt gjennom med 120 stemmer for og 8 imot.Samtidig ble USAs forslag om å fordømme Hamas for det samme, avvist.

NRK - 19 Mar 18 kl. 11:24

EU fordømmer giftangrep

De 28 utenriksministerne i EU fordømmer giftangrepet på den russiske eksspionen Sergej Skripal, melder AFP. EU sier i dag at de støtter Storbritannia, og at de stiller seg bak britenes vurdering om at det er sannsynlig at Russland står bak angrepet..

Dagbladet - 03 Mar 18 kl. 10:58

FN fordømmer dødelig angrep i Burkina Faso

FNs sikkerhetsråd fordømmer angrepet på Burkina Fasos militære hovedkvarter og Frankrikes ambassade i landet..

NRK - 08 Dec 17 kl. 21:26

Fordømmer drap på Saleh

USA seier at dei fordømmer drapet på tidlegare president i Jemen Ali Abdullah Saleh og Houti-opprørarane si undertrykking av politiske motstandarar. Det melder Det kvite hus..

NRK - 08 Apr 18 kl. 07:22

USA fordømmer påstått kjemisk åtak

USA fordømmer det dei hevdar har vore eit kjemisk åtak mot Douma i Aust-Ghouta i Syria. Dei seier også at Russland, med sin støtte til regimet, til sjuande og sist er ansvarlege for dei brutale åtaka..

P4 - 13 Mar 18 kl. 17:33

Søreide fordømmer giftangrepet

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide fordømmer nå nervegiftangrepet i Salisbury. Den russiske eks-spionen Sergej Skripal og hans datter ble utsatt for et nervegiftangrep i februar, og den britiske regjeringen hevder Russland sto bak, noe de nekter. Søreide sier til NTB at Norge vil ha tett kontakt med britiske myndigheter, og skulle det vise seg at en statlig aktør har gjennomført angrepet, gjør dette saken enda mer alvorlig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sara Netanyahu tiltalt

Sara Netanyahu, kona til Israels statsminister, er tiltalt for bedrageri og misbruk av sin stilling, opplyser Israels justisdepartement. Ifølge tiltalen har hun bestilt mange, dyre catering-måltider, selv om det er ansatt kokk i statsministerboligen..

NRK - 15 minutter siden

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..

NRK - 15 minutter siden

Finnmark boikotter sammenslåing

Finnmark sier nei til videre samarbeid med Troms. Torsdag ettermiddag vedtok de å si nei til å utnevne medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen..

NRK - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 30 minutter siden

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..

NRK - 45 minutter siden

AUF-leder: «Et ynkelig forsøk»

AUF-leder Mani Hussaini håper Strasbourg-avgjørelsen setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. – Dette har vært nok et ynkelig forsøk fra barnemorderen på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv, sier Hussaini til NTB..

NRK - 1 time siden

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: – Svakere bånd til USA

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier ifølge NTB at båndene mellom Europa og USA er svekket, og at det må gjøres en innsats for å styrke forsvarsalliansen. – Det er ikke hugget i stein at de transatlantiske båndene vil vare evig..

NRK - 17 timer siden

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

NRK - 1 time siden

Eksperter advarer mot helseapper

Det lanseres stadig flere trenings- og kostholdsapper til smarttelefoner. Finn Skårderud, ekspert på spiseforstyrrelser, og Kethe Engen, som tar doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole, mener appene kan gi et usunt fokus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt