NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 21:25

NRK - 13 Mar 18 kl. 17:14

Norge fordømmer nervegiftbruk

Norge fordømmer nervegiftattentatet i Storbritannia, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide . – Enhver bruk av denne type midler er helt uakseptabel, sier hun til NTB. – Hvis en statlig aktør står bak, gjør det saken enda mer alvorlig, sier hun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Ine Eriksen Søreide, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, fordømmer, nervegiftbruk
NRK - 12 Dec 17 kl. 04:58

Bangladesh fordømmer terrorforsøk

Regjeringen i Bangladesh fordømmer angrepet på T-banestasjonen i New York, melder AP. Regjeringen sier i en uttalelse at den har nulltoleranse mot terrorisme, og fordømmer terror og voldelig ekstremisme i alle former, også den i New York..

P4 - 24 Nov 17 kl. 17:15

Flere fordømmer angrep

En rekke verdensledere går nå ut og fordømmer det dødelige angrepet i Egypt i ettermiddag. Blant disse er USAs president Donald Trump. Han skriver på twitter at verden ikke kan tolerere terrorisme og at de som står bak må bekjempes.

NRK - 30 Dec 17 kl. 06:17

Fordømmer massepågripelse i Iran

USA fordømmer pågripelsen av over 50 mennesker i Irans nest største by Mashad, i forbindelse med protester mot stigende priser og høy arbeidsledighet, melder NTB..

NRK - 08 Apr 18 kl. 18:02

Frankrike fordømmer gassangrep

Den franske utenriksministeren fordømmer den syriske regjeringens angrep mot Øst-Ghouta de siste 24 timene. Ministeren vil at Sikkerhetsrådet raskt skal møtes for å diskutere situasjonen..

P4 - 14 Jun 18 kl. 05:35

FN fordømmer Israels maktbruk mot sivile i Gaza

FNs hovedforsamling fordømmer maktbruken til Israel for volden på Gaza. Resolusjonen ble stemt gjennom med 120 stemmer for og 8 imot.Samtidig ble USAs forslag om å fordømme Hamas for det samme, avvist.

NRK - 19 Mar 18 kl. 11:24

EU fordømmer giftangrep

De 28 utenriksministerne i EU fordømmer giftangrepet på den russiske eksspionen Sergej Skripal, melder AFP. EU sier i dag at de støtter Storbritannia, og at de stiller seg bak britenes vurdering om at det er sannsynlig at Russland står bak angrepet..

Dagbladet - 03 Mar 18 kl. 10:58

FN fordømmer dødelig angrep i Burkina Faso

FNs sikkerhetsråd fordømmer angrepet på Burkina Fasos militære hovedkvarter og Frankrikes ambassade i landet..

NRK - 24 Oct 18 kl. 20:23

– Fordømmer voldshandlingene

USAs førstedame Melania Trump, kaller utsendelsen av mistenkelige bombepakker til en rekke demokrater i USA for uakseptable. Hun sier også at hun fordømmer voldshandlingene..

NRK - 24 Oct 18 kl. 20:23

Melania fordømmer voldshandlinger

USAs førstedame Melania Trump kaller utsendelsen av mistenkelige bombepakker til en rekke demokrater i USA, for uakseptabel. Hun sier også at hun fordømmer voldshandlingene..

NRK - 08 Apr 18 kl. 07:22

USA fordømmer påstått kjemisk åtak

USA fordømmer det dei hevdar har vore eit kjemisk åtak mot Douma i Aust-Ghouta i Syria. Dei seier også at Russland, med sin støtte til regimet, til sjuande og sist er ansvarlege for dei brutale åtaka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Meldinger om skyting i Strasbourg

Vitner sier til nyhetsbyrået Reuters at de har hørt skyting i Strasbourg. Sikkerhetsstyrker skal være til stede i området. Store politistyrker jakter en 29 år gammel mann som mistenkes å stå bak terrorangrepet i byen..

NRK - 30 minutter siden

Kraftig økning i influensavaksiner

Det er så langt i influensasesongen distribuert 33 prosent flere influensavaksinedoser enn i 2017/18-sesongen. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Den siste uken har antall innlagte på sykehus med influensa økt, men fra et svært lavt nivå..

NRK - 30 minutter siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 30 minutter siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 1 time siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 1 time siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 1 time siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Knivstikking i Oslo

En person er knivstukket på Grønland i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt person. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt