NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:22

NRK - 13 Mar 18 kl. 17:14

Norge fordømmer nervegiftbruk

Norge fordømmer nervegiftattentatet i Storbritannia, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide . – Enhver bruk av denne type midler er helt uakseptabel, sier hun til NTB. – Hvis en statlig aktør står bak, gjør det saken enda mer alvorlig, sier hun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Ine Eriksen Søreide, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, fordømmer, nervegiftbruk
NRK - 12 Dec 17 kl. 04:58

Bangladesh fordømmer terrorforsøk

Regjeringen i Bangladesh fordømmer angrepet på T-banestasjonen i New York, melder AP. Regjeringen sier i en uttalelse at den har nulltoleranse mot terrorisme, og fordømmer terror og voldelig ekstremisme i alle former, også den i New York..

P4 - 24 Nov 17 kl. 17:15

Flere fordømmer angrep

En rekke verdensledere går nå ut og fordømmer det dødelige angrepet i Egypt i ettermiddag. Blant disse er USAs president Donald Trump. Han skriver på twitter at verden ikke kan tolerere terrorisme og at de som står bak må bekjempes.

NRK - 30 Dec 17 kl. 06:17

Fordømmer massepågripelse i Iran

USA fordømmer pågripelsen av over 50 mennesker i Irans nest største by Mashad, i forbindelse med protester mot stigende priser og høy arbeidsledighet, melder NTB..

NRK - 08 Apr 18 kl. 18:02

Frankrike fordømmer gassangrep

Den franske utenriksministeren fordømmer den syriske regjeringens angrep mot Øst-Ghouta de siste 24 timene. Ministeren vil at Sikkerhetsrådet raskt skal møtes for å diskutere situasjonen..

P4 - 14 Jun 18 kl. 05:35

FN fordømmer Israels maktbruk mot sivile i Gaza

FNs hovedforsamling fordømmer maktbruken til Israel for volden på Gaza. Resolusjonen ble stemt gjennom med 120 stemmer for og 8 imot.Samtidig ble USAs forslag om å fordømme Hamas for det samme, avvist.

NRK - 19 Mar 18 kl. 11:24

EU fordømmer giftangrep

De 28 utenriksministerne i EU fordømmer giftangrepet på den russiske eksspionen Sergej Skripal, melder AFP. EU sier i dag at de støtter Storbritannia, og at de stiller seg bak britenes vurdering om at det er sannsynlig at Russland står bak angrepet..

Dagbladet - 03 Mar 18 kl. 10:58

FN fordømmer dødelig angrep i Burkina Faso

FNs sikkerhetsråd fordømmer angrepet på Burkina Fasos militære hovedkvarter og Frankrikes ambassade i landet..

NRK - 08 Apr 18 kl. 07:22

USA fordømmer påstått kjemisk åtak

USA fordømmer det dei hevdar har vore eit kjemisk åtak mot Douma i Aust-Ghouta i Syria. Dei seier også at Russland, med sin støtte til regimet, til sjuande og sist er ansvarlege for dei brutale åtaka..

NRK - 08 Dec 17 kl. 21:26

Fordømmer drap på Saleh

USA seier at dei fordømmer drapet på tidlegare president i Jemen Ali Abdullah Saleh og Houti-opprørarane si undertrykking av politiske motstandarar. Det melder Det kvite hus..

P4 - 13 Mar 18 kl. 17:33

Søreide fordømmer giftangrepet

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide fordømmer nå nervegiftangrepet i Salisbury. Den russiske eks-spionen Sergej Skripal og hans datter ble utsatt for et nervegiftangrep i februar, og den britiske regjeringen hevder Russland sto bak, noe de nekter. Søreide sier til NTB at Norge vil ha tett kontakt med britiske myndigheter, og skulle det vise seg at en statlig aktør har gjennomført angrepet, gjør dette saken enda mer alvorlig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Mann skutt i Göteborg

En mann skal ha blitt skutt utenfor Biskopsgården i Göteborg. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet har sperret av området, skriver den svenske avisen Aftonbladet. Vitner skal ha hørt flere skudd og en bil som forlot plassen i høy fart..

NRK - 15 minutter siden

Google gir tilgang til Gmail-data

I et brev sendt til Kongressen opplyser Google at de lar apputviklere granske innholdet i Gmail-kontoer. De får også lov til å dele dataene med andre så lenge de opplyser brukerne om hvordan de benytter informasjonen, skriver The Wall Street Journal..

NRK - 30 minutter siden

Rekkehus totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men flere ble husløse etter en større rekkehusbrann i Råde i Østfold torsdag kveld. Brannen startet i en av leilighetene i rekken med fire boliger, men spredte seg til en leilighet til, skriver Moss Avis..

NRK - 30 minutter siden

E24: Einar Aas kan ha krav på skatt

Krafttraderen Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt på 227 millioner kroner. – Hvis Einar Aas vil benytte skatteregelen må virksomheten opphøre, sier en av Norges fremste skatterettsadvokater, Bettina Banoun til E24..

NRK - 30 minutter siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 45 minutter siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Google advarer mot hackingforsøk

Google har varslet et antall senatorer og rådgivere i Kongressen om at deres personlige e-postkontoer er utsatt for vedvarende hackingforsøk fra fremmede stater. Det er ikke kjent når og hvem som står bak forsøkene på datainnbrudd, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Ni døde i bilkrasj i Arizona, USA

Ni personer, deriblant syv illegale innvandrere, omkom onsdag kveld i et bilkrasj i Arizona, USA. Ifølge nyhetsbyrået AP er årsaken til ulykken fremdeles ikke kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt