E24 > Økonomi

Onsdag, 21 Oktober, 23:20

E24 - 20 sep. 20 kl. 19:12

Norge dropper kontanter: – En velsignelse

Kafeer, restauranter, museer og kirker tar ikke lenger imot sedler og mynter. Mange av dem vil gjerne fortsette kontantfritt også når krisen er over..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, dropper, kontanterEn , velsignelse
Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 19:12

Norge dropper kontanter: – En velsignelse

Kafeer, restauranter, museer og kirker tar ikke lenger imot sedler og mynter. Mange av dem vil gjerne fortsette kontantfritt også når krisen er over..

NRK - 08 okt. 20 kl. 00:41

Trump: – Smitten var en velsignelse

I en ny video som er lagt ut på Twitter sier president Donald Trump at han regner koronasmitten som en velsignelse. Han sier han føler seg perfekt, og lover at alle koronasyke skal få tilbud om samme medisin som ham helt gratis..

VG - 20 sep. 20 kl. 00:57

Trump støtter TikTok-avtale

USAs president sier lørdag at han har gitt sin velsignelse til en avtale mellom Oracle og Walmart for den amerikanske delen av TikToks aktiviteter..

VG - 08 okt. 20 kl. 00:16

Trump om coronaviruset: – En velsignelse fra Gud at jeg fikk det

I en ny videohilsen takker Trump sykdommen sin for at han fikk prøvd det eksperimentelle medikamentet fra Regeneron. Den amerikanske presidenten har kjent sjefen for selskapet i flere år..

NRK - 23 sep. 20 kl. 12:41

Dropper obligatoriske asylkvoter

EU dropper obligatoriske asylkvoter og vil la medlemsland bidra på andre måter. Hvis et land opplever stort press, kan de be kommisjonen om hjelp. Hvis kommisjonen er enig, må alle medlemsland bidra, men det trenger altså ikke skje i form av overføringer..

P4 - 02 okt. 20 kl. 06:10

Dropper krav om synlige ører

Regjeringen dropper kravet om synlige ører på passfoto, som ble innført i 2014. Dermed kan religiøse hodeplagg som turban og hijab beholdes på i de nye passene. Det var politiet som ville ha krav om synlige ører, men justisminister Monica Mæland sier til NRK at de nye passene og nasjonale ID-kortene blir sikre nok også uten ører.

P4 - 14 okt. 20 kl. 16:06

Mange dropper julebord

De aller fleste bedriftene i Oslo lytter til byrådslederen, og dropper julebordet i år. Raymond Johansen har sagt at smittesituasjonen gjør at dette ikke er året for store, tradisjonelle bedriftsulebord. Og i en undersøkelse NHO har gjennomført svarer kun 21 prosent av bedriftene som arrangerte julebord i fjor, at de også vil gjøre det i år, skriver Dagens Næringsliv..

Klartale - 15 okt. 20 kl. 08:38

Bedrifter dropper julebord i år

Over halvparten av bedriftene dropper julebord. Det viser en ny undersøkelse. Tallene er dystre, sier NHO..

NRK - 14 okt. 20 kl. 11:55

Hvitvasking i varebilfirma

Eieren av to varebilfirmaer i Viken og Oslo er dømt til fengsel i to år for blant annet grovt skattesvik og hvitvasking av 14,7 millioner kroner. En sjåfør som jobbet svart fikk lønn i form av varer, betalt husleie og kontanter..

P4 - 21 sep. 20 kl. 17:18

Dropper vaksinesamarbeid

Alle de tre stormaktene, Russland, Kina og USA sier nå nei til å bli med i den globale vaksinealliansen COVAX. Der går fram av en liste VG har fått tilgang til. Målet for alliansen er å sikre rettferdig fordeling av vaksiner i verden - sånn at alle skal land skal få vaksiner samtidig, uavhengig av hvor mye penger de har.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Tesla leverer overskudd for femte kvartal på rad

Tesla kan vise til et nytt overskudd i tredje kvartal, og aksjen klatrer i etterhandelen. Selskapet beholder samtidig målet om å levere 500.000 biler i år..

E24 - 1 time siden

Tesla leverer overskudd for femte kvartal på rad: Etter skatt tjente selskapet 331 millioner dollar

Tesla legger frem tallene for tredje kvartal onsdag kveld..

E24 - 1 time siden

I kveld gikk siste hurtigruteskip fra Bergen på ubestemt tid: – Sørgelig

Inntil videre vil verken danskebåten eller Hurtigruten gå fra Bergen. – Det er trist når viktige ferdselsårer innstilles, sier havnedirektør Johnny Breivik..

E24 - 3 timer siden

Analytiker tror Wizz Airs 10-kronersbillett kan komme til Norge

Én euro er prisen Wizz Air tar for en flybillett i Italia. Så billig kan det også bli her når de starter å fly norske innenlandsruter, tror flyanalytiker..

E24 - 3 timer siden

Vil øremerke elbil-penger til ladere

Det kan koste millioner å koble hurtigladere til kraftnettet. Virke ber staten sette av noe av den nye årsavgiften på elbiler til å finansiere ladere..

E24 - 5 timer siden

Omstridt legemiddelselskap må betale gigantsum etter opioid-skandale

Purdue Pharma og Sackler-familien må ut med flere milliarder kroner for å få søksmål ut av veien..

E24 - 4 timer siden

Storbritannia vil gjenoppta forhandlingene med EU

Storbritannia sier de er klar til å gjenoppta forhandlingene med EU om forholdet etter brexit. Samtalene stoppet opp forrige uke..

E24 - 5 timer siden

Den svenske og danske staten rykker inn med mer enn sin eierandel i SAS-emisjon

Resultatene fra den ene emisjonen til SAS er nå klar, melder flyselskapet i en børsmelding onsdag ettermiddag..

E24 - 5 timer siden

Hydro unngår at staten tar over kraftverk: – En veldig god løsning

Norsk Hydro unngår at staten tar over kraftverkene i Røldal-Suldal ved å la offentlig eide Lyse bli hovedeier. Selskapet vil fortsatt få bruke deler av kraften til industriformål, etter en regelendring fra 2015..

E24 - 5 timer siden

Avlyste høytider og «festskam» rammer tull- og tøysebransjen hardt

De siste årene har nordmenn brukt hundretalls millioner på halloween. I år frykter kostymebutikkene store tap. Men noen festvarer selger som aldri før..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt