NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 03:57

NRK - 24 May 19 kl. 22:23

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Uruguay, U20-VM, Polen, Nunez, Francisco Ginella, Dahle Borchgrevink, Norges, U20, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, U20, tapte, VM-åpningen
P4 - 24 May 19 kl. 22:39

Norge tapte i VM-åpningen

Norge tapte den første kampen i U20-VM i fotball mot Uruguay i kveld. Norge lå under med to mål til pause, men spilte seg stort opp i andre omgang. Det holdt imidlertid ikke til poeng i Norges første kamp i U20-VM på 26 år.

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 19:08

Marerittstart for Norge – utklasset i åpningen av J19-EM

Norge kunne knapt fått en verre start på J19-EM i Skottland. De tapte 0–5 mot Nederland i sin første kamp..

P4 - 10 May 19 kl. 18:35

Norge tapte åpningskamp

Norge tapte åpningskampen sin i ishockey-VM i Slovakia. Det norske laget møtte VM-favoritten Russland, og tapte 5-2. Norge er i B-gruppen i gruppespillet, og neste kamp er mot Tsjekkia i morgen..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 18:31

Norge straffet hardt av nådeløse russere i VM-åpningen

De norske ishockeyherrene hang med spillemessig i starten, men fikk svi i undertall og tapte 2–5 mot Russland i første VM-kamp i Bratislava..

VG - 15 Jul 19 kl. 18:42

Norge U19 spilte 1–1 i EM-åpningen

(Norge U19-Irland U19 1–1) Det holdt nesten for Norge i åpningen av U19-EM mot Irland. Rosenborg-spiss Erik Botheim sørget for norsk ledelse, men ti minutter før slutt raknet det..

VG - 15 Jul 19 kl. 18:42

Norge G19 spilte 1–1 i EM-åpningen

(Norge G19-Irland G19 1–1) Det holdt nesten for Norge i åpningen av G19-EM mot Irland. Rosenborg-spiss Erik Botheim sørget for norsk ledelse, men ti minutter før slutt raknet det..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 13:56

Utenlandske pengespillselskap tapte søksmål mot Norge

Betalingsselskapet Entercash og spillorganisasjonen European Gaming & Betting Association tapte saken mot Norge om pengespillbetaling..

NRK - 23 Mar 19 kl. 22:38

Norge tapte mot Spania

I den første EM-kvalifiseringskampen tapte Norge 2-1 for Spania på bortebane. Joshua King lagde målet for Norge..

VG - 27 Jan 19 kl. 18:50

Norge tapte VM-finalen – danskene pep på Sagosen

HERNING (VG) (Danmark – Norge 31-22) Norge tapte VM-finalen i håndball for andre gang på rad. Et fullsatt Boxen pep på Sander Sagosen (23) hver gang han hadde ballen. Norge ble smadret med sifrene 31–22..

NRK - 16 Aug 19 kl. 12:17

Spillselskap tapte sak mot Norge

Betalingsselskapet Entercash og spillorganisasjonen European Gaming & Betting Association tapte rettssaken i Oslo tingrett om pengespillbetaling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 1 time siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 1 time siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 4 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 5 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 5 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 5 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt