NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:15

NRK - 24 May 19 kl. 22:23

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Uruguay, U20-VM, Polen, Nunez, Francisco Ginella, Dahle Borchgrevink, Norges, U20, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, U20, tapte, VM-åpningen
P4 - 24 May 19 kl. 22:39

Norge tapte i VM-åpningen

Norge tapte den første kampen i U20-VM i fotball mot Uruguay i kveld. Norge lå under med to mål til pause, men spilte seg stort opp i andre omgang. Det holdt imidlertid ikke til poeng i Norges første kamp i U20-VM på 26 år.

P4 - 10 May 19 kl. 18:35

Norge tapte åpningskamp

Norge tapte åpningskampen sin i ishockey-VM i Slovakia. Det norske laget møtte VM-favoritten Russland, og tapte 5-2. Norge er i B-gruppen i gruppespillet, og neste kamp er mot Tsjekkia i morgen..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 18:31

Norge straffet hardt av nådeløse russere i VM-åpningen

De norske ishockeyherrene hang med spillemessig i starten, men fikk svi i undertall og tapte 2–5 mot Russland i første VM-kamp i Bratislava..

NRK - 23 Mar 19 kl. 22:38

Norge tapte mot Spania

I den første EM-kvalifiseringskampen tapte Norge 2-1 for Spania på bortebane. Joshua King lagde målet for Norge..

VG - 27 Jan 19 kl. 18:50

Norge tapte VM-finalen – danskene pep på Sagosen

HERNING (VG) (Danmark – Norge 31-22) Norge tapte VM-finalen i håndball for andre gang på rad. Et fullsatt Boxen pep på Sander Sagosen (23) hver gang han hadde ballen. Norge ble smadret med sifrene 31–22..

P4 - 11 May 19 kl. 22:36

Ny nedtur for Norge

Det ble en ny nedtur for Norge i ishockey-VM i kveld. Det tsjekkiske laget ble altfor sterke, og kampen endte 2-7. Norge tapte også åpningskampen mot Russland i går..

Klartale - 17 Jun 19 kl. 12:52

Svenskene får kjøre tog i Norge

Det norske togselskapet Vy tapte. Svenske SJ får kjøre togene på flere strekninger i Norge..

NRK - 27 Jan 19 kl. 18:58

Norge tapte VM-finalen i håndball

Danskene ble for sterke for Norge, og slo det norske herrelandslaget 31-22 i VM søndag kveld..

P4 - 27 Apr 19 kl. 20:08

Norge slo Danmark

De norske ishockeyherrene slo i kveld Danmark 4-3 i en oppkjøringskamp til VM. Norge ledet 3-0, men danskene scoret tre mål i den tredje perioden - og det måtte spilleforlengelse til for å sikre norsk seier. I går tapte Norge 1-0 mot samme lag.

P4 - 19 Jun 19 kl. 09:35

Vy tapte flybuss-anbud i Trøndelag

Vy tapte også anbudet om flybussen i Trøndelag. Det skriver adresseavisen. Vy Flybuss, tidligere Nettbuss Flybussen, tapte anbudet om eneretten på å leie oppstillingsplassen nærmest terminalbygningen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 45 minutter siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 2 timer siden

Store telefonproblemer i Nederland

Nederland har mistet telefonforbindelsene over store deler av landet, melder AP. Nødnumre til redningstjenester og politi har sluttet å virke og politi er sendt ut i gatene med walkie talkier for å kunne ta imot nødbudskap fra folk..

NRK - 2 timer siden

Intercity blir dyrere en planlagt

Bane Nor bekrefter at to Intercity-prosjekter kommer til å overskride kostnadsrammen. Strekningen Langset-Venjar ved Eidsvoll ligger an til å bli om lag 1 milliard kroner dyrere enn det Bane Nor så for seg for noen år siden, skriver Byggindustrien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt