Dagbladet > Utenriks

Onsdag, 23 September, 12:27

Dagbladet - 08 des. 19 kl. 07:14

Nordmenn vil ha evig sommertid

En undersøkelse lansert via Dagbladet viser et soleklart flertall for å avvikle ordningen med å stille klokka - og aller helst beholde sommertid for alltid..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmenn, vilha , evig, sommertid
P4 - 26 okt. 19 kl. 08:41

Forskere vil vite om nordmenn liker sommertid eller vintertid best

Ordningen med sommertid kan stå for fall. Nå vil forskere høre hva nordmenn mener om saken og om flertallet helst ønsker sommertid eller vintertid året rundt. Det melder NTB.

Aftenposten - 26 okt. 19 kl. 08:33

Forskere vil vite om nordmenn liker sommertid eller vintertid best

Ordningen med sommertid kan stå for fall. Nå vil forskere høre hva nordmenn mener om saken og om flertallet helst ønsker sommertid eller vintertid året rundt..

P4 - 16 april 20 kl. 15:55

Oslo Sommertid avlyses

Festivalen Oslo Sommertid med blant andre Taylor Swift og Kendrick Lamar i slutten av juni er nå avlyst. Det melder festivalen selv på Facebook. Todagersfestivalen kunne samlet rundt 50.

NRK - 16 april 20 kl. 16:17

Oslo Sommertid vert avlyst

Storfestivalen Oslo Sommertid har avlyst festivalen som skulle finne stad i slutten av juni, på grunn av koronaviruset. Det melder arrangøren i ei pressemelding. Dei to verdsstjernene Taylor Swift og Kendrick Lamar skulle ha konsertar på festivalen..

Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

Dagbladet - 20 des. 19 kl. 18:13

Åpner for å styre til evig tid?

Det er bare framtida som teller for Vladimir Putin (67). For, vil han fortsette som president til evig tid? Og hvordan skal han eventuelt få det til?.

Nyhetspressen - 18 juli 20 kl. 22:19

Gaming blir stadig mer populært

Gaming blir stadig mer populært bant nordmenn. Den innovative teknologien gjør at det kontinuerlig utvikles spennende utstyr som kan benyttes når du spiller i din egen stue. De globale trendene gjør at det norske markedet byr på et stort utvalg av gamingutstyr, som garantert vil gjøre spillopplevelsen bedre.

P4 - 13 juni 20 kl. 15:08

-Gotland risikerer smitteoppblomstring

Gotland er en populær ferieøy for nordmenn. Hvert år besøker åtte til ti tusen nordmenn øya i Østersjøen, ifølge regiondirektør på Gotland Peter Lindvall. I går åpnet Norge for at nordmenn kan reise til øya i sommer som det eneste stedet i Sverige.

Aftenposten - 03 sep. 19 kl. 08:03

Ellevill interesse: 4 millioner TV-seere fulgte rulleskishowene

TV-langrenn på sommertid har blitt en kjempesuksess. Toppidrettsveka og Blinkfestivalen dro langt over 1 millioner NRK-seere hver..

Aftenposten - 25 okt. 19 kl. 07:38

Veksling mellom vintertid og sommertid er tøft for hjertet

Det kalles verdens største søvneksperiment og øker risikoen for hjerteinfarkt og ulykker. I helgen må vi stille klokken igjen. I 2021 kan det være slutt..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 timer siden

Bønn til Norge: - Ikke svikt nå

Flere og flere rapporterer om tortur og vold. - Det er ingen vei tilbake, sier aktivist til Dagbladet..

Dagbladet - 22 timer siden

Har blitt tidenes eldste i Japan

Kane Tanaka (117) feiret med ei flaske cola..

Dagbladet - Igår: 13:28

Dekket i lim og forlatt

Grusom mishandling av valp ryster Kina..

Dagbladet - Igår: 12:40

Født på 10 000 meters høyde

Den lille jenta hadde det travelt og ble født i lufta på vei til sykehuset. Fødselsgaven fra flyselskapet er en gratisbillett resten av livet..

Dagbladet - I førrgår: 18:11

To Norsk Folkehjelp-ansatte omkom i ulykke

To av Norsk Folkehjelps ansatte som drev med eksplosivrydding etter andre verdenskrig omkom søndag i en ulykke på Salomonøyene i Stillehavet..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 09:51

Fullt FN-bråk om Iran

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier FNs sanksjoner mot Iran er gjeldende igjen, og varsler konsekvenser om de andre medlemslandene ikke innfører dem..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 03:13

Avviser Syden-håp

Administrerende direktør i hotellgiganten Lopesan frykter for framtida..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 12:22

Ber folk stemme ut «rævhullene»

Klesmerket som er kjent for sosialaktivisme, overrasker igjen..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 02:11

- Slipper å håndhilse på ekle personer

«Kanskje denne COVID-greia er en bra ting», skal presidenten ha sagt i et møte, ifølge en tidligere ansatt i Det hvite hus..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 09:22

Døden nær

Å sitte helt alene i en tom T-banevogn midt i rushtida i New York føles fullstendig uvirkelig. Men slik er det å være med på ferden når hovedpulsåra til verdensmetropolen New York slår sprekker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt