P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 19:49

P4 - 04 Apr 20 kl. 12:05

Nordmenn utsetter boligsalg

Virusutbruddet gjør at mange nordmenn nå utsetter kjøp og salg av boliger.
Før utbruddet planla 12 prosent av befolkningen å kjøpe eller selge bolig de neste måneden, men nå har halvparten av dem utsatt planene, viser tall fra Poinion.
Og hele seks av ti spurte tror på at boligprisfall den neste måneden.
Tall Eiendom Norge la frem i går viste at prisene falt 1,4 prosent i mars, og antall solgte boliger falt med 14,6 prosent..
Les mer på P4


Les mer om:
Poinion, Eiendom Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmenn, utsetter, boligsalg
P4 - 28 May 20 kl. 11:40

Mange utsetter ferien

En av fire nordmenn dropper eller utsetter nå årets sommerferien på grunn av koronautbruddet. Det viser en underssøkelse av Norsk koronamonitor fra Opinion. Men mange frykter også at neste årets ferie ryker.

E24 - 04 Apr 20 kl. 13:01

Mange utsetter boligsalg og -kjøp

Halvparten av dem som planla å kjøpe eller selge bolig, har utsatt dette på grunn av koronaepidemien, ifølge en ny spørreundersøkelse..

P4 - 04 Mar 20 kl. 16:36

- Myte at boligmarkedet er en rask vei til formue

- Det er en myte at alle nordmenn bygger formuer i boligmarkedet. Det sier administrerende direktør i Eiendomsmeglerforbundet, Carl O. Geving.

NRK - 07 Apr 20 kl. 11:02

Nav utsetter trygdebehandling

Nav utsetter behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, melder NTB..

NRK - 23 Mar 20 kl. 19:05

Utsetter fotballfinaler

UEFA utsetter finalene i Champions League og europaligaen..

Klartale - 18 Dec 19 kl. 11:07

Utsetter å behandle loven mange protesterer mot

Indisk høyesterett utsetter en lov om statsborgerskap. Folk har protestert i hele landet..

P4 - 04 Mar 20 kl. 05:44

Taper på raske boligsalg

Fire av ti nordmenn har tapt på raske salg av bolig. Det viser en analyse Dagens Næringsliv har gjort av de drøyt 20 000 boligsalgene i Norge det siste halve året. 40 prosent av dem som solgte en bolig de hadde eid mindre enn tre år, tapte på salget.

P4 - 10 Mar 20 kl. 19:43

Høyre utsetter landsmøte

Høyre utsetter sitt landsmøte. Partiet skulle ha møttes på Gardermoen 27. til 29.

Klartale - 18 Mar 20 kl. 09:02

Utsetter operasjoner for kreft

Flere sykehus utsetter å operere pasienter for kreft. Det skriver kanalen NRK..

NRK - 20 Mar 20 kl. 14:34

USA utsetter visumtjenester

USA utsetter alle rutinemessige visum-tjenester. Visum i nødstilfeller vil vurderes dersom ambassadene og konsulatene har nok bemanning. Det melder nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ansatte på 100 sykehjem har vært smittet

Over 100 norske sykehjem har hatt ansatte med koronasmitte. Det melder NRK, som har vært i kontakt med alle de rundt 270 kommunene med registrert koronasmitte i Norge. Ved 33 sykehjem har smitten ført til dødsfall.

P4 - 30 minutter siden

Frigir navn på drept 34-åring

Familien har i kveld offentliggjort navnet på mannen som ble funnet drept i Nittedal forrige uke. Det var 34 år gamle Kristian Løvlie, som etterlater seg samboer og tre barn, skriver avisen Varingen. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Løvlie døde av stikkskader, og en mann i 40-årene er siktet for drap..

P4 - 15 minutter siden

Ran i Hønefoss

En person ble utsatt for bold og ranet i Hønefoss i kveld. Personen ble frastjålet penger og andre eiendeler. Politiet søkte en stund etter to gjerningspersoner, men det aktive søket er avsluttet.

P4 - 45 minutter siden

Vil ikke sende inn nasjonalgarden

Guvernøren i delstaten Virginia vil ikke sende nasjonalgarden til hovedstaden Washington D.C. Ralph Northam avviser forespørselen fra justisministeren om å sende inn mellom 3.

P4 - 45 minutter siden

- Må se effekt av tiltakene

- Vi er nødt til å se en effekt av hver krone vi bruker. Det sier Erna Solberg, som avviser kritikken om at den siste krisepakken fra regjeringen - på 27 milliarder kroner- inneholder for lite penger. Opposisjonen mener pakken er urettferdig, for lite grønn og at en rekke områder får altfor lite penger.

P4 - 45 minutter siden

Lofoten: - Joda, vi har plass

Reiselivsnæringen i Lofoten avviser rykter om at overnattingskapasiteten i sommer er sprengt. Mange planlegger nå norgesferie, og Lofoten er blant de heteste feriemålene. Men ifølge Destinasjon Lofoten har det ikke rent inn med bestillinger.

P4 - 1 time siden

Nok en dårlig Venstre-måling

Venstre ender opp med krisetall i en ny meningsmåling. I junimålingen gjort for NRK går partiet tilbake 0,7 til 2,4 prosent oppslutning. Om det var resultatet ved et stortingsvalg ville de kun fått én representant.

P4 - 1 time siden

Over 100 politiangrep på journalister

Det er registrert mer 101 tilfeller av at politiet har brukt tåregass, gummikuler og pepperspray mot journalister som dekker opptøyene i USA den siste uken. Det viser en kartlegging gjort ved universitetet Harvard. Flest tilfeller er det i Minneapolis, der opptøyene begynte, men det har også skjedd i New York, Washington D.

P4 - 1 time siden

Mange skoler har ikke fått dekket kostnader

Mange norske skoler har ikke fått dekket ekstrakostnadene koronakrisen har ført til. 600 av 972 skoleledere sier i en undersøkelse Respons analyse har gjort for Utdanningsforbundet at de ikke har fått dekket de ekstra utgiftene. Det utgjør 62 prosent av skolene.

P4 - 2 timer siden

Grønne tall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg mye i dag. Den endte opp 2,8 prosent. Det var særlig oljeaksjene som trakk børsen opp i dag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt