P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:50

P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag.
SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1. juli.
Og dermed må de tolv reise tilbake med det samme SAS-flyet som fraktet dem til Spania, skriver Dagbladet..
Les mer på P4


Les mer om:
Alicante, Spania, SAS, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmenn, nektet, innreise, til, Spania
NRK - 06 juni 20 kl. 23:18

12 nordmenn nektet spansk innreise

12 nordmenn ble lørdag nektet innreise i Alicante i Spania og måtte dermed returnere til Norge med samme fly, melder Spaniaavisen. Spania tillater ikke turister å komme før 1. juli.

Dagbladet - 06 juni 20 kl. 22:59

Nektet innreise i Spania - måtte returnere

Tolv nordmenn måtte bli med SAS-flyet hjem igjen..

NRK - 11 mars 20 kl. 20:05

Vil begrense innreise til Norge

Helsemyndighetene vil hindre innreise fra områder med høy smitterisiko. Folk som kommer fra områdene nordmenn er frarådet å reise til, vil enten bli returnert eller satt i karantene. Unntakene vil være de som har opphold i Norge og skal tilbake hit..

Klartale - 13 mai 20 kl. 08:57

Folk fra Europa kan besøke familie i Norge

Personer fra EØS blir ikke lenger nektet innreise til Norge. Her kan du lese hvem det gjelder..

NRK - 27 feb. 20 kl. 00:06

Nekter pilegrimer innreise

Saudi-Arabia forbyr innreise til landet for pilegrimsreisende midlertidig på grunn av koronaviruset. Det opplyser landets utenriksdepartement på Twitter..

VG - 01 mars 20 kl. 07:38

NRK-korrespondent i viruskarantene

NRKs utenrikskorrespondent Sidsel Wold er satt i karantene på grunn av coronaviruset. Hun ble nektet innreise til Tyrkia etter en reportasjereise til Iran..

Aftenposten - 02 mai 20 kl. 07:42

Rapport: USA sent ute med å stanse innreise fra Europa

USAs myndigheter var sent ute med å forstå hvor raskt koronaviruset spredte seg til USA fra Europa og med å begrense innreise fra Europa..

NRK - 23 mars 20 kl. 08:35

Nordmenn koronafast på skip

Flere nordmenn er om bord i hybridskipet Roald Amundsen, som er på vei til Falklandsøyene etter å ha blitt nektet å legge til i Chile, melder Bergens Tidende. Skipet skal ha blitt avvist på grunn av frykt for koronasmitte, skriver avisa..

P4 - 27 feb. 20 kl. 18:15

Israel nekter italiensk fly innreise

Israel nekter et fly med italienske passasjerer innreise i landet. Flere fly måtte snu skriver italienske medier. I dag ble det første tilfellet av koronaviruset bekreftet i Israel, det var en mann som kom tilbake fra en reise i Italia.

P4 - 22 mars 20 kl. 10:08

Ambassadepersonell sikrer nordmenn hjem fra Thailand

Utenriksdepartementet sender nå ambassadepersonell til flyplassen i Bangkok for å sikre at personer med oppholdstillatelse i Norge ikke blir nektet hjemreise. Årsaken er flere hendelser der personer som har bodd lenge i Norge, er blitt nektet å gå om bord i fly hjem fra Thailand. Problemene oppsto fordi den norske grensen mandag ble stengt for utlendinger uten oppholdstillatelse i Norge..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Ny person pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet en ny person i forbindelse med en knivstikking på Solsiden i Trondheim natt til mandag. Personen er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, etter at en mann i 20-årene ble stukket med kniv. Den pågrepne meldte seg for politiet etter å ha vært i kontakt med advokat..

P4 - 45 minutter siden

Menneskelig svikt førte til togkrasj

Menneskelig svikt førte til at to tog kolliderte på Flåmsbanen i fjor sommer. Det er konklusjonen til Havarikommisjonen som peker på mangelfulle sikkerhetsrutiner. De to togene kom inn på samme spor.

P4 - 1 time siden

For dårlig hjelp til slagrammede

Altfor få personer, som har hatt slag, får den hjelpen de trenger. Ferske tall fra Norsk Hjerneslagregister viser at under 40 prosent av de slagrammede får etterkontroll. Årlig rammes 12.

P4 - 1 time siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president Jair Bolsonaro har fått påvist koronavirus. Det sa han i et TV-intervju i dag, ifølge Washington Post. Han sier videre at han føler seg bra etter første runde med behandling..

P4 - 1 time siden

Oslo Børs endte ned

Oslo Børs endte svakt ned ved slutt i dag. Hovedindeksen ente på 808,92 poeng, det er en nedgang på 0,13 prosent. Både sjømat og shipping har i dag falt i tillegg har det vært mye rødt i energisektoren..

P4 - 1 time siden

MC-fører til sykehus etter ulykke med bil

En motorsyklist er sendt til sykehus etter en ulykke med en bil på Vestnes i Møre og Romsdal. Tilstanden til MC-føreren er ikke kjent. Føreren skal ha kjørt på en bil som stod stille i 60-sonen bakfra..

P4 - 1 time siden

Karaktersnittet i matte øker

Karaktersnittet for eksamen i matematikk for 10.-klassinger gikk opp fra 2017 til 2019. Gjennomsnittskarakteren økte fra 3,4 til 3,6 viser en ny rapport laget av Fafo for Utdanningsdirektoratet.

P4 - 1 time siden

Over 200.000 dødsfall i Europa

Over 200.000 mennesker er nå døde som følge av koronaviruset i Europa. Det viser en oversikt nyhetsbyrået AFP har laget.

P4 - 1 time siden

Høie ber kommuene stramme opp utestedene

Helseminister Bent Høie ber kommunene stramme opp utestedene. Han er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes. Derfor har Helsedirektoratet i dag sendt ut et brev til kommunene for å skjerpe kontrollen.

P4 - 2 timer siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt