NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:13

NRK - 24 Aug 19 kl. 21:15

Nordmenn evakueres på Samos

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya. Brannen utenfor byen Pythagorion er ikke under kontroll, og røyken beveger seg mot byen, skriver Nettavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Samos, Pythagorion, Nettavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmenn, evakueres, Samos
Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 21:15

Nordmenn evakueres på greske Samos på grunn av brann

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya..

Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 08:11

Nordmenn evakueres på gresk øy

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya..

P4 - 24 Aug 19 kl. 21:10

Kraftig brann på ferieøy

En kraftig skogbrann har brutt ut på den greske ferieøya Samos. Minst to hoteller er evakuert ved byen Pythagorion. Reiseselskapet TUI opplyser at 16 nordmenn som bor på et hotell i området er flyttet.

VG - 24 Aug 19 kl. 20:21

Brann på gresk øy – flere nordmenn evakuert

I den lille byen Pythagorion på Samos står skogen i full brann. – Stemningen er hektisk, forteller norske Svein Heibø som er på familieferie..

Dagbladet - 04 Jul 19 kl. 05:50

1,1 mill. evakueres: - Ekstremt farlig

Torsdag varsler japanske myndigheter at 1,1 millioner personer evakueres som følge av kraftig nedbør..

NRK - 04 Jul 19 kl. 07:33

Én million evakueres i Japan

På grunn kraftig nedbør evakueres én million japanere fra øyen Kyushu, ifølge japanske myndigheter. Rundt 900 til 1000 millimeter regn har falt siden fredag forrige uke..

NRK - 06 Jul 19 kl. 14:52

Liseberg-karusell evakueres

Lisebergs store berg-og-dal-bane, den såkalte Lisebergbanen, nødstanset og måtte evakueres, melder Aftonbladet. Parksjef Kent Kierdorf sier til avisen at evakueringen var udramatisk, og at passasjerene fikk gå tilbake til stasjonen via en trapp..

Aftenposten - 23 timer siden

Politiet frykter nye ras i Nittedal – 25 hus evakueres

Store deler av Nittedal er uten vann og strøm etter et jordras. 25 hus evakueres..

NRK - 01 Aug 19 kl. 19:29

Britisk småby evakueres

Den britiske småbyen Whaley Bridge evakueres av frykt for at en demning i nærheten skal bryte sammen og oversvømme området. Politiet i Derbyshire sier at innbyggerne er i «betydelig livsfare» og må forlate sine hjem..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 10:04

Hus evakueres etter ras i Kristiansand

Et hus med fire beboere evakueres etter et stein- og jordras på Grim i Kristiansand tirsdag, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 30 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 30 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 1 time siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt