NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:16

NRK - 24 Aug 19 kl. 21:15

Nordmenn evakueres på Samos

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya. Brannen utenfor byen Pythagorion er ikke under kontroll, og røyken beveger seg mot byen, skriver Nettavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Samos, Pythagorion, Nettavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmenn, evakueres, Samos
Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 21:15

Nordmenn evakueres på greske Samos på grunn av brann

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya..

Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 08:11

Nordmenn evakueres på gresk øy

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya..

P4 - 24 Aug 19 kl. 21:10

Kraftig brann på ferieøy

En kraftig skogbrann har brutt ut på den greske ferieøya Samos. Minst to hoteller er evakuert ved byen Pythagorion. Reiseselskapet TUI opplyser at 16 nordmenn som bor på et hotell i området er flyttet.

VG - 24 Aug 19 kl. 20:21

Brann på gresk øy – flere nordmenn evakuert

I den lille byen Pythagorion på Samos står skogen i full brann. – Stemningen er hektisk, forteller norske Svein Heibø som er på familieferie..

P4 - 30 Nov 19 kl. 20:36

Evakueres fra brann i Moss

Naboer evakueres etter at det brøt ut brann i en tomannsbolig på Jeløya i Moss i kveld. Boligen er overtent, men alle beboere skal være gjort rede for, melder politiet. Det er imidlertid fare for spredning og derfor evakueres alle nærliggende boliger..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 23:31

Hester og mennesker evakueres fra skogbrann i California

Ronald Reagans presidentbibliotek måtte onsdag evakueres da det brøt ut nok en skogbrann sør i California. Delstaten er hardt rammet av skogbranner og både mange hester, andre dyr og mennesker evakueres..

Dagbladet - 04 Jul 19 kl. 05:50

1,1 mill. evakueres: - Ekstremt farlig

Torsdag varsler japanske myndigheter at 1,1 millioner personer evakueres som følge av kraftig nedbør..

NRK - 31 Jan 20 kl. 09:41

15 dansker evakueres

I alt 15 personer med tilknytning til Danmark evakueres fra corona-rammet provins, melder Danmarks Radio. Blant de evakuerte er både menn, kvinner og barn. Myndighetene tror ikke noen av dem er smittet..

NRK - 04 Jul 19 kl. 07:33

Én million evakueres i Japan

På grunn kraftig nedbør evakueres én million japanere fra øyen Kyushu, ifølge japanske myndigheter. Rundt 900 til 1000 millimeter regn har falt siden fredag forrige uke..

NRK - 06 Jul 19 kl. 14:52

Liseberg-karusell evakueres

Lisebergs store berg-og-dal-bane, den såkalte Lisebergbanen, nødstanset og måtte evakueres, melder Aftonbladet. Parksjef Kent Kierdorf sier til avisen at evakueringen var udramatisk, og at passasjerene fikk gå tilbake til stasjonen via en trapp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Iran nekter kinesere inn i landet

Iran vil nekte alle kinesiske statsborgere inngang til landet, melder statlig media. Iran, er hardt rammet av viruset og nabolandene Tyrkia, Pakistan, Afghanistan og Armenia har stengt grensene til Iran i et forsøk på å hindre spredning..

NRK - 30 minutter siden

Flere testa for korona

22 personer er så langt testa ved St. Olavs hospital for korona-smitte. Ingen prøver har vært positive..

NRK - 30 minutter siden

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

NRK - 15 minutter siden

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..

NRK - 30 minutter siden

Avslutter samarbeid med Polen

Domstolsadministrasjonen i Noreg trekk seg frå eit felles EØS-program for domstolar med Polen, skriv NTB. Årsaka skal vere at dei meiner den politiske kontrollen over domstolane i Polen har gått for langt..

NRK - 1 time siden

Norwegian fell nesten 25 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med nesten 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 1 time siden

Norwegian fell meir enn 20 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 1 time siden

Norwegian ned 25 prosent

Aksjekursen til flyselskapet Norwegian har falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag, melder Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fjerner jødiske bøker frå pensum

Ungarn fjerner jødiske forfattarar frå litteraturlister i skulen, skriv SVT, mellom anna nobelprisvinnaren Imre Kertész. Styresmaktene meiner det ikkje ligg antisemetetisme bak avgjersla som har hausta mykje kritikk..

NRK - 1 time siden

Ugifte døyr tidlegare enn gifte

Forskjellen i døyelegheit mellom ugifte og gifte personar i Noreg har auka kraftig dei siste 40 åra, skriv forskning.no. Ugifte menn i dag har ein dobbelt så stor sjanse for å døy enn gifte menn på same alder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt