P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 19:29

P4 - 13 Aug 19 kl. 06:48

Nordmenn deltar ikke i den offentlige debatten

Nordmenn deltar i liten grad i debatter om politikk-og samfunnsspørsmål.
En viser en ny rapport, som Medietilsynet publiserer i dag.
Sju av ti har aldri deltatt i en debatt, selv om de er engasjerte og har et ønske om det.
- Det er uheldig, sier direktør i Medietilsynet Mari Velsand..
Les mer på P4


Les mer om:
Medietilsynet, Medietilsynet Mari Velsand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmenn, deltar, ikkei den , offentlige, debatten
Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 20:00

Få barna inn i idretten! Det er ikke ett fett hvilke aktiviteter barna deltar på. | Else Marie Lysfjord Juul

Barn som deltar i idrett, mobbes mindre og har mindre depressive plager enn barn som deltar i andre fritidsaktiviteter, som film, korps og drama..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 11:00

Offentlige og private profiler: Vi trenger en ungdomsrevolusjon på sosiale medier | Juni Hoem

En venn av meg sa jeg ikke lignet på meg selv på den offentlige profilen min. Da skjønte jeg at noe ikke stemte..

P4 - 20 Dec 19 kl. 09:33

Deltar ikke i statsråd

Kong Harald deltar ikke i statsråd i dag. Det bekrefter slottet overfor NRK. I går ble det kjent at kong Harald er sykmeldt med en virusinfeksjon.

NRK - 02 Aug 19 kl. 13:49

Statsansatte deltar i protester

Tusenvis av offentlige tjenestepersoner i Hongkong samlet seg fredag kveld lokal tid for å støtte demonstrantene i regionen, skriver Reuters. Dette skal være første gang statsansatte i regionen selv har støttet demonstrasjoner..

NRK - 23 Jan 20 kl. 04:00

Trump deltar i anti-abort-marsj

President Donald Trump blir den første amerikanske presidenten som deltar i den årlige marsjen mot abort i Washington. Trump kunngjorde onsdag at han deltar på det som er den største samlingen av abortmotstandere i USA..

NRK - 23 Jan 20 kl. 04:00

Trump deltar i anti-abort-mars

President Donald Trump blir den første amerikanske presidenten som deltar i den årlige marsjen mot abort i Washington. Trump kunngjorde onsdag at han deltar på det som er den største samlingen av abortmotstandere i USA..

VG - 21 Nov 19 kl. 16:16

Er det gift vi sprer?

«Det er på høy tid kristne ledere tar ansvar og deltar i den offentlige debatten om hva som er usunn og destruktiv kristendom», skriver Anders Torp i VG 19.november. Det kan jeg forsikre Torp om at vi gjør,.

VG - 01 Feb 20 kl. 08:28

Nordmenn er ikke så frie som de tror

Harald Eias serie viser at nordmenn er de frieste menneskene i verden. Men hvorfor tør ikke nordmenn å slippe seg løs og snakke rett fra levra?.

P4 - 01 Aug 19 kl. 17:07

Burkaforbud har trådt i kraft

Forbudet mot bruk av burka, nikab og andre ansiktsdekkende plagg i Nederland, har nå trådt i kraft. Den nye loven gjør at at det ikke er lov å dekke til ansiktet på offentlige transportmidler, i offentlige bygninger og på skoler og sykehus. Loven har fått kritikk av menneskerettsgrupper..

P4 - 23 Jul 19 kl. 22:13

Ikke melding om skadde nordmenn

Det har så langt ikke kommet meldinger om at nordmenn er blant de skadde etter bussulykken i Tyrkia i kveld. Det opplyser utenriksdepartementet til NTB. De har opprettet kontakt med lokale myndigheter.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 45 minutter siden

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

P4 - 1 time siden

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

P4 - 1 time siden

Over 200 nye dødsfall i Storbritannia

215 nye mennesker har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet i Storbritannia. Dermed er det totale dødstallet oppe i 38,376, opplyser myndighetene. I Italia er det registrert 111 nye dødsfall, og i alt 33.

P4 - 1 time siden

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 2 timer siden

Britisk sport gjenåpner i juni

I Storbritannia blir sportsarrangementer igjen tillatt fra og med førstkommende mandag. Det opplyste idrettsminister Oliver Dowden fra Downing Street i ettermiddag. Arrangementene vil være uten publikum og i tråd med smittevernregler..

P4 - 3 timer siden

Mobiliserer 1000 flere soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, mobiliserer 1000 flere soldater fra delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene i byen. Mobiliseringen kommer i tillegg til de 700 som allerede ble utplassert går, opplyste guvernøren på en pressekonferanse for kort tid siden. Walz sier demonstrasjonene som i flere dager har gått løs på bygninger, butikker og biler ikke har noe med dødsfallet til George Floyd å gjøre.

P4 - 3 timer siden

Overholdt ikke smittevernregler

Ledelsen ved Sykehuset Østfold overholdt ikke smittevernreglene og satt for tett under en avslutningsfest for en ansatt nylig. Et bilde NRK har tatt viser at ledelsen sitter ute på benker skulder ved skulder. Samlingen skjedde bare dagen etter at fem ansatte ved sykehuset hadde fått påvist koronasmitte.

P4 - 3 timer siden

Mobiliserer 13.000 soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, setter inn hele delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene som pågår i byen. Det utgjør mer enn 13.000 soldater, opplyste han på en pressekonferanse for kort tid siden.

P4 - 3 timer siden

Døde etter brann

En mann i 70-årene døde etter den kraftige brannen i et rekkehus på Haugenstua i Oslo i dag. Det bekrefter politiet. Flere titall personer ble evakuert og åtte boliger er totalskadd etter brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt