P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 00:25

P4 - 13 Aug 19 kl. 06:48

Nordmenn deltar ikke i den offentlige debatten

Nordmenn deltar i liten grad i debatter om politikk-og samfunnsspørsmål.
En viser en ny rapport, som Medietilsynet publiserer i dag.
Sju av ti har aldri deltatt i en debatt, selv om de er engasjerte og har et ønske om det.
- Det er uheldig, sier direktør i Medietilsynet Mari Velsand..
Les mer på P4


Les mer om:
Medietilsynet, Medietilsynet Mari Velsand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmenn, deltar, ikkei den , offentlige, debatten
Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 20:00

Få barna inn i idretten! Det er ikke ett fett hvilke aktiviteter barna deltar på. | Else Marie Lysfjord Juul

Barn som deltar i idrett, mobbes mindre og har mindre depressive plager enn barn som deltar i andre fritidsaktiviteter, som film, korps og drama..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 11:00

Offentlige og private profiler: Vi trenger en ungdomsrevolusjon på sosiale medier | Juni Hoem

En venn av meg sa jeg ikke lignet på meg selv på den offentlige profilen min. Da skjønte jeg at noe ikke stemte..

NRK - 02 Aug 19 kl. 13:49

Statsansatte deltar i protester

Tusenvis av offentlige tjenestepersoner i Hongkong samlet seg fredag kveld lokal tid for å støtte demonstrantene i regionen, skriver Reuters. Dette skal være første gang statsansatte i regionen selv har støttet demonstrasjoner..

VG - 8 timer siden

Er det gift vi sprer?

«Det er på høy tid kristne ledere tar ansvar og deltar i den offentlige debatten om hva som er usunn og destruktiv kristendom», skriver Anders Torp i VG 19.november. Det kan jeg forsikre Torp om at vi gjør,.

P4 - 01 Aug 19 kl. 17:07

Burkaforbud har trådt i kraft

Forbudet mot bruk av burka, nikab og andre ansiktsdekkende plagg i Nederland, har nå trådt i kraft. Den nye loven gjør at at det ikke er lov å dekke til ansiktet på offentlige transportmidler, i offentlige bygninger og på skoler og sykehus. Loven har fått kritikk av menneskerettsgrupper..

P4 - 23 Jul 19 kl. 22:13

Ikke melding om skadde nordmenn

Det har så langt ikke kommet meldinger om at nordmenn er blant de skadde etter bussulykken i Tyrkia i kveld. Det opplyser utenriksdepartementet til NTB. De har opprettet kontakt med lokale myndigheter.

P4 - 05 Sep 19 kl. 14:12

Hoffet brøt loven

Kongens hoff brøt loven da de inngikk en verdifull malerkontrakt uten offentlig anbud i 2016. Det konkluderer Klagenemda for offentlige anskaffelser. Hoffet har hevdet at loven om offentlige anskaffelser ikke omfatter dem, og de opplyser til VG at de vil gå nærmere gjennom vedtaket..

NRK - 28 Jun 19 kl. 09:09

Kun tre kvinner deltar på G20

Bare tre kvinnelige ledere deltar på G20-møtet i Osaka, melder CNN. Det er én mer enn forrige år, men likevel lavt for sammenlignet med andre år. De tre kvinnene er Angela Merkel (Tyskland), Theresa May (Storbritannia) og Christine Lagarde (IMF)..

NRK - 30 Aug 19 kl. 15:52

Nordmenn ikke etterforsket i Tyrkia

Tyrkia vil ikke etterforskere nordmenn som er havnet på liste over PKK-sympatisører. Det sier landets utenriksminister Mevlüt Çavuşoğlu.120 nordmenn har havnet på en liste over sympatisører til kurdiske orgaanisasjoner i Tyrkia..

P4 - 17 May 19 kl. 17:36

Keiino: - Helt naturlig at vi deltar på MGP i Israel

Norske Keiino støtter ikke boikott av Eurovision. - Det er helt naturlig at vi deltar på den internasjonale Melodi Grand Prix-konkurransen, selv om den arrangeres i Israel. Det sier Norges representanter i Keiino.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 3 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 2 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 4 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 3 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 6 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 6 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 6 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 7 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt