NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 14:33

NRK - 10 Oct 19 kl. 00:23

Nordmann omkom i ulykke i Sverige

En nordmann mistet onsdag kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Umansjö i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem er fløyet til sykehuset i Mo i Rana. Pårørende er varslet. Umansjö ligger like over grensen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E12, Umansjö, Sverige, Mo, Rana

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, omkomi , ulykkei , Sverige
Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 00:25

Nordmann omkom i trafikkulykke i Sverige

En nordmann mistet onsdag kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Umansjö i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem er fløyet til sykehus..

P4 - 10 Oct 19 kl. 08:27

Nordmann omkom i trafikkulykke i Sverige

En nordmann mistet i går kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Storuman i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem ble sendt til sykehus..

VG - 19 Jul 19 kl. 11:55

Nordmann omkom i MC-ulykke i Frankrike

Det lokale politiet i den franske byen Grasse bekrefter overfor VG at en norsk mann i 60-årene døde i en MC-ulykke sør i Frankrike onsdag kveld..

Dagbladet - 19 Jul 19 kl. 11:27

Nordmann omkom i trafikkulykke i Frankrike

En norsk mann i 60-åra omkom i en MC-ulykke i Sør-Frankrike, ifølge franske medier..

NRK - 01 Jan 20 kl. 19:36

Nordmann omkom i ulykke i Tyrkia

En 22 år gammel nordmann, som ble kritisk skadd i en trafikkulykke i provinsen Konya for drøye ti dager siden, døde onsdag, melder Alanyaposten. Han har kjempet for livet på intensivavdelingen siden ulykken, men livet stod dessverre ikke til å redde..

NRK - 12 Jul 19 kl. 13:10

Nordmann døde i Frankrike

En 33 år gammel nordmann omkom etter en ulykke med speedglider i Alpene 26. juni. Det melder Nettavisen.

P4 - 23 Aug 19 kl. 10:57

Mener Kamphuis omkom i ulykke

Politiet har konkludert med at nederlandske Arjen Kamphuis mest sannsynlig omkom som følge av en ulykke under padling i kajakk. Wikileaks-medarbeideren ble meldt savnet for rundt ett år siden da han var på ferie i Norge. Politiet har nå kommet frem til at han trolig omkom i en ulykke ved Rognan i Nordland 20.

P4 - 14 Oct 19 kl. 20:27

Nordmann omkom i Tyrkia

En norsk statsborger har omkommet i en ulykke i Alanya i Tyrkia. Det bekrefter UD overfor NTB. Mannen, som er i 60-årene, skal ha vært på svømmetur i Avsallar, som ligger drøyt to mil unna Alanya.

P4 - 13 Oct 19 kl. 16:47

Nordmann døde i Sverige

En nordmann døde da en minibuss veltet i Sverige i dag. Mannen var sjåfør av minibussen som er norskregistrert. Totalt sju personer skal ha vært om bord i bussen som veltet og havnet på taket på E10 ved Abisko, ikke langt fra grenseovergangen ved Bjørnfjell.

P4 - 12 Jul 19 kl. 13:35

Nordmann døde i Frankrike

En 33 år gammel nordmann døde etter en ulykke med speedglider i Alpene i juni. Det skriver Nettavisen. Mannen skal ha falt flere hundre meter, men årsaken til ulykken er ikke klar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nekter straffskyld etter dødsulykke

BaneNor erkjenner ikke straffskyld etter ulykken på Filipstad i Oslo i fjor. En 15-åring døde og to ungdommer ble hardt skadet. BaneNor, Havarikommisjonen og politiet har undersøkt hendelsen.

NRK - 5 minutter siden

Foreslår å holde valg per post

Polens regjering mener presidentvalget kan gjennomføres som planlagt i mai ved at alle sender sin stemme i posten. Regjeringens ønske er omstridt. I en meningsmåling forrige uke svarte 72 prosent at de vil at valget den 10.

NRK - 45 minutter siden

Tusenvis strømløse på Østlandet

Kraftige vindkast har ført til at tre og greiner har falt over kraftlinjer flere steder på Østlandet i ettermiddag. Nærmere 5000 kunder har mista strømmen i Oslo, Romerike, Follo og Østfold, opplyser Hafslund og Skagerrak Energi til Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

43 nye koronadødsfall i Sverige

282 koronasmittede er døde i Sverige, en økning på 43 det siste døgnet. 5.466 har fått påvist smitte i Sverige, og 402 fikk torsdag ettermiddag intensivbehandling, opplyser statsepidemiolog Anders Tegnell..

NRK - 30 minutter siden

Portforbud for syriske flyktninger

Libanesiske myndigheter har innført koronarestriksjoner som utelukkende er rettet mot syriske flyktninger, ifølge Human Rights Watch. Det er mellom 1,5 og 2 millioner syrere i Libanon, og nesten 1 million av dem er FN-registrerte flyktninger..

NRK - 1 time siden

Forlenger underholdningsprogram

«Lindmo» og «Nytt på nytt» forlenger vårens sesong. Folk har behov for underholdning og å kunne le i koronaens tid. Det er én av grunnene til at NRK har bestemt seg for å forlenge to av programmene i den såkalte «Gullrekka»..

NRK - 1 time siden

19 nye koronadødsfall i Danmark

Tallet på døde i koronapandemien i Danmark er nå oppe i 123. Antall innleggelser har det siste døgnet falt fra 535 til 525, opplyser Statens Serum Institutt. Det er bekreftet 3.

NRK - 1 time siden

Tallet på døde øker i Iran

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Iran har steget med 124 til 3.160 det siste døgnet, ifølge myndighetene. 50.

NRK - 1 time siden

30 nye respiratorar på SUS

Stavanger universitetssjukes får 30 nye respiratorar som skal vera på plass rett over 17. mai. Dei nye respiratorane blei bestilt før korona-krisa, men pandemien gjer at leveransen blir framskunda.

NRK - 1 time siden

– Vil myke opp hytteforbudet

Det er bedre å slippe til noen på hyttene enn ingen, mener tidligere FHI-forsker Erik Nord som går imot nulltoleranse for hytteliv. Til VG foreslår Nord, dele opp påskeferien og et system der hytter kan brukes etter tur..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt