P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 18:12

P4 - 14 Oct 19 kl. 20:27

Nordmann omkom i Tyrkia

En norsk statsborger har omkommet i en ulykke i Alanya i Tyrkia.
Det bekrefter UD overfor NTB.
Mannen, som er i 60-årene, skal ha vært på svømmetur i Avsallar, som ligger drøyt to mil unna Alanya.
Omstendighetene er ennå ikke avklart..
Les mer på P4


Les mer om:
Alanya, Tyrkia, UD, NTB, Avsallar

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, omkomi , Tyrkia
NRK - 26 Jun 19 kl. 23:02

Nordmann døde i fallulykke i Tyrkia

Én nordmann er bekreftet omkommet etter en fallulykke i Mahmutlar i Tyrkia. Mannen skal ha falt fra en balkong i åttende etasje, ifølge Alanyaposten. Kommunikasjonsrådgiver Guri Solberg i Utenriksdepartementet bekrefter hendelsen overfor TV 2..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 13:25

17 migranter omkom i Tyrkia

17 migranter omkom og 50 ble skadd da en overfylt minibuss kjørte utfor veien i Van-provinsen øst i Tyrkia, nær grensa til Iran..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 13:25

15 migranter omkom i Tyrkia

15 migranter omkom og 28 ble skadd da en overfylt minibuss kjørte utfor veien i Van-provinsen øst i Tyrkia, nær grensa til Iran..

NRK - 26 Jul 19 kl. 10:47

Nordmann i trafikkulykke i Tyrkia

En nordmann skal være skadet etter en trafikkulykke i Tyrkia. Det melder alanyaposten.no.

NRK - 18 Jul 19 kl. 16:52

17 migranter omkom i Tyrkia

17 migranter omkom og 50 ble skadd da en overfylt minibuss kjørte utfor veien i Van-provinsen øst i Tyrkia, nær grensen til Iran, melder nyhetsbyrået DHA. Nasjonaliteten til migrantene er ikke kjent, men det var barn blant de omkomne..

NRK - 07 Aug 19 kl. 07:48

Nordmann pågrepet i Tyrkia

En mannlig norsk statsborger ble den 27. juli pågrepet i Tyrkia for å ha tilknytning til den kurdiske PKK-geriljaen, melder NTB. PKK-geriljaen er definert som en terrororganisasjon av Tyrkia, USA og EU, skriver NTB.

NRK - 04 Nov 19 kl. 21:30

Nordmann pågrepet i Tyrkia

En norsk mann i 40-årene er pågrepet for hærverk i Oba i nærheten av feriebyen Alanya i Tyrkia. Mannen skal blant annet ha kuttet opp dekkene på en bil, skriver Alanyaposten..

P4 - 01 Aug 19 kl. 12:54

Nordmann døde i Tyrkia

En mann bosatt i Norge er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Tyrkia. Det opplyser Utenriksdepartementet til VG. Mannen skal ha mistet kontrollen over bilen da den mistet et hjul og krasjet inn i en sperring ved veien..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 00:25

Nordmann omkom i trafikkulykke i Sverige

En nordmann mistet onsdag kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Umansjö i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem er fløyet til sykehus..

P4 - 10 Oct 19 kl. 08:27

Nordmann omkom i trafikkulykke i Sverige

En nordmann mistet i går kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Storuman i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem ble sendt til sykehus..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Selger ranet og sparket

En person som selger bladet Erlik Oslo har i ettermiddag blitt ranet av tre personer i Oslo. Fornærmede ble sparket og slått i ansiktet og mot kroppen, og frastjålet penger, opplyser politiet som nå søker etter gjerningspersoner..

P4 - 45 minutter siden

En milliard til studentboliger

Regjeringen øker nå Husbankens låneramme med én milliard kroner for å bygge flere studentboliger. Blant byggeprosjektene som nå får lån, er et i Ås, et i Stavanger, et i Volda og tre i Oslo. Høyere utdanningsminister Iselin Nybø sier det betyr at flere studenter får tilgang til et rimelig og forutsigbart boligtilbud raskere..

P4 - 1 time siden

Truet med kniv

En mann skal ha blitt truet med kniv på Sunde i Stavanger i ettermiddag. Mannen er uskadd, opplyser politiet i Sør-Vest. Gjerningspersonene har forlatt stedet i bil..

P4 - 1 time siden

Equinor-ledelsen kalt inn på teppet

Miljødirektoratet har funnet alvorlige feil og regelbrudd på flere av Equinors anlegg de siste årene. Det skriver DN. Nå kalles ledelsen i selskapet inn på teppet fordi feilene ikke har blitt rettet etter gjentatte tilsyn.

P4 - 1 time siden

Sp raser mot regjeringens eierskapsmelding

– Regjeringen legger opp til at vi skal selge ut viktige deler av norsk næringsliv bit for bit. Det sier leder i næringskomiteen på Stortinget, Senterpartiets Geir Pollestad. I dag la regjeringen frem sin første eierskapsmelding på fem år, der det ble understreket at privat eierskap skal være hovedregelen i norsk næringsliv.

P4 - 1 time siden

Ny kongekrabbe-razzia

Det har nå i ettermiddag vært en ny politirazzia i Finnmark i forbindelse med opprullingen av den såkalte kongekrabbe-ligaen. Politiet gikk til aksjon mot et transportselskap i Tana som er mistenkt for å ha transportert den ulovlige krabben fra Øst-Finnmark. To menn fra Båtsfjord, som er siktet etter ulovlig omsetning av kongegrabbe, ble i går varetektsfengslet i fire uker.

P4 - 1 time siden

Northug gjør comeback

Petter Northug gjør comeback som langrennsløper under ett år etter at han la opp. 33-åringen skal denne vinteren gå langløp sammen med blant andre Anders Aukland i Team Ragde Eiendom, skriver VG. Northug innrømmer at formen er dårlig..

P4 - 1 time siden

Fengslet etter kidnapping

De to tenåringsguttene som er siktet for kidnapping i Oslo, ble nå i ettermiddag varetektsfengslet. 18-åringen i fire uker, mens 16-åringen varetektsfengsles i to uker. Ifølge VG skal de to ha bortført fire mindreårige gutter.

P4 - 2 timer siden

Unge er for lite aktive

- Tiltakene som skal sørge for at norske barn rører mer på kroppen virker ikke. Det sier avdelingsdirektør i Helsedirektoratet, Jakob Linhave. En ny rapport fra Verdens Helseorganisasjon, WHO, viser at kun én av fem barn og unge mellom 11 og 17 år i verden oppfyller deres råd om minst en time fysisk aktivitet hver dag.

P4 - 2 timer siden

Farlig på isen i Sør-Norge

Isen i lavlandet i Sør-Norge er nå farlig å ferdes på. Det advarer Varsom.no.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt