P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 15:56

P4 - 13 Oct 19 kl. 16:47

Nordmann døde i Sverige

En nordmann døde da en minibuss veltet i Sverige i dag.
Mannen var sjåfør av minibussen som er norskregistrert.
Totalt sju personer skal ha vært om bord i bussen som veltet og havnet på taket på E10 ved Abisko, ikke langt fra grenseovergangen ved Bjørnfjell.
To kvinner er lettere skadd, en mann har moderate skader og de tre kom fra det uten skader, melder NRK..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, E10, Abisko, Bjørnfjell, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, dødei , Sverige
P4 - 10 Oct 19 kl. 08:27

Nordmann omkom i trafikkulykke i Sverige

En nordmann mistet i går kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Storuman i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem ble sendt til sykehus..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 00:25

Nordmann omkom i trafikkulykke i Sverige

En nordmann mistet onsdag kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Umansjö i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem er fløyet til sykehus..

NRK - 10 Oct 19 kl. 00:23

Nordmann omkom i ulykke i Sverige

En nordmann mistet onsdag kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Umansjö i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem er fløyet til sykehuset i Mo i Rana.

NRK - 13 Oct 19 kl. 16:35

Nordmann døde i bussvelt

Ein nordmann døydde då ein norskregistrert minibuss velta på E10 ved Abisko i Sverige, like ved grensa ved Bjørnefjell i Nordland. det var seks spanske turistar og ein guide om bord i bussen..

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 12:46

Nordmann tatt etter vill biljakt i Sverige

Skal ha vært oppe i 150 kilometer i timen..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 22:55

Nordmann vant 443,9 millioner

Rekordstor premie for en nordmann i kveldens Eurojackpot, ifølge Norsk Tipping..

P4 - 12 Jul 19 kl. 13:35

Nordmann døde i Frankrike

En 33 år gammel nordmann døde etter en ulykke med speedglider i Alpene i juni. Det skriver Nettavisen. Mannen skal ha falt flere hundre meter, men årsaken til ulykken er ikke klar..

NRK - 13 Jul 19 kl. 15:27

Nordmann i ulykke på Malta

En nordmann i slutten av 20-årene er alvorlig skadet etter en trafikkulykke på malta. Det melder NTB. Mannen skal først ha blitt påkjørt av en bil, for så bli påkjørt av en annen mens han lå nede..

NRK - 16 Oct 19 kl. 17:46

Nettsted: Nordmann utleveres

Det litauiske nettstedet BNS melder at det har blitt gjort en utveklslingsavtale som gjelder en fange i Litauen og en nordmann dømt for spionasje i Russland. Forsvareren til Frode Berg, Brynjulf Risnes, sier til NRK at mye tyder på at dette stemmer..

NRK - 09 Sep 19 kl. 05:33

Nordmann dømt til fem års fengsel

En 43 år gammel nordmann som har tilstått smugling av 103 kilo kokain er dømt til fengsel i fem år i Colombia, skriver Dagbladet. Mannen ble pågrepet i 2018 sammen med 12 andre og ble satt i varetekt. Deler av dommen vil bli sonet med fotlenke..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Solberg takker Litauen

Statsminister Erna Solberg takker litauiske myndigheter for innsatsen de har gjort for at spiondømte Frode Berg nå har blitt en fri mann. For en time siden ble det kjent at Berg er satt fri fra fengsel i Moskva og er overlevert norske myndigheter i Litauen. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide opplyser at Norge har arbeidet systematisk for å få Berg hjem helt fra han ble arrestert for nesten to år siden.

P4 - 20 timer siden

Kvinne drept i skoleskyting

En kvinne ble drept i skoleskytingen i Los Angeles i USA i kveld. I tillegg er to menn kritisk skadet, mens en fjerde person får behandling på sykehus for mindre skader. Alderen deres er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Markusplassen stengt

Markusplassen i Venezia har nå blitt stengt etter tre dager med storflom. Ordføreren sier det er helt nødvendig for å unngå helserisiko for innbyggerne. Vannstanden er målt til 153 cm over det normale havnivået..

P4 - 1 time siden

Truet med skoleskyting

Væpnet politi rykket ut til melding om skoleskyting ved Fosen folkehgskole i Rissa i Sør-Trøndelag i går. En person skrev i en chat at han hadde skutt en person og skulle fortsette å skyte elever. Politiet fant ikke noe, men ble værende på skolen utover natten.

P4 - 3 timer siden

Siktet for knivangrep i sommer

Den 36 år gamle kvinnen som er siktet for drap og drapsforsøk i Oslo ble også i sommer siktet for knivangrep. En kvinne i 70-årene ble knivstukket og fikk lettere skader. Den saken ble henlagt, melder Dagbladet.

P4 - 3 timer siden

Blir enklere å melde flytting

Nå blir det enklere å melde flytting. En ny løsning som ble lansert i dag gjør at man fra nå av kan melde adresseendring til Folkeregisteret og Posten samtidig på Posten sine nettsider. I løpet av ett år får Posten mer enn 650.

P4 - 3 timer siden

Nesten tom for rabiesvaksine

Det er nesten tomt for rabiesvaksine i Norge. Etter at en 24 år gammel kvinne døde av rabies etter en tur til utlandet tidligere år har det vært en dobling i antallet folk som ønsker å vaksinere seg. Folkehelseinstituttet opplyser til NRK at de nå må si nei til folk som ønsker vaksinen før de reiser til andre land, men at de fortsatt har vaksine tilgjengelig til folk som har blitt bitt av dyr i utlandet..

P4 - 3 timer siden

Snøkaos i Frankrike

En mann mistet livet i et svært kraftig snøvær sør i Frankrike i går ettermidag. Mannen i 60-årene ble truffet av et tre som falt overende. Uværet har nå avtatt, men fortsatt er 300 000 uten strøm..

P4 - 4 timer siden

Moskva svarer på benåding

Moskva vil svare på Litauens benåding av to spiondømte russere på morgenen i dag. Det melder nyhetsbyrået AFP. Dermed ligger alt til rette for at Frode Berg som er dømt til 14 års fengsel for spionasje i Russland kan settes fri.

P4 - 4 timer siden

338 tvangsutsendt fra Norge

338 utledinger ble tvangsutsendt av norsk politi i oktober. Det er 99 færre enn på samme tid i fjor. Fram til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet, det er 19 prosent færre enn i fjor..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt