P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 09:52

P4 - 13 Oct 19 kl. 16:47

Nordmann døde i Sverige

En nordmann døde da en minibuss veltet i Sverige i dag.
Mannen var sjåfør av minibussen som er norskregistrert.
Totalt sju personer skal ha vært om bord i bussen som veltet og havnet på taket på E10 ved Abisko, ikke langt fra grenseovergangen ved Bjørnfjell.
To kvinner er lettere skadd, en mann har moderate skader og de tre kom fra det uten skader, melder NRK..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, E10, Abisko, Bjørnfjell, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, dødei , Sverige
Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 00:25

Nordmann omkom i trafikkulykke i Sverige

En nordmann mistet onsdag kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Umansjö i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem er fløyet til sykehus..

P4 - 10 Oct 19 kl. 08:27

Nordmann omkom i trafikkulykke i Sverige

En nordmann mistet i går kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Storuman i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem ble sendt til sykehus..

NRK - 10 Oct 19 kl. 00:23

Nordmann omkom i ulykke i Sverige

En nordmann mistet onsdag kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Umansjö i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem er fløyet til sykehuset i Mo i Rana.

NRK - 13 Oct 19 kl. 16:35

Nordmann døde i bussvelt

Ein nordmann døydde då ein norskregistrert minibuss velta på E10 ved Abisko i Sverige, like ved grensa ved Bjørnefjell i Nordland. det var seks spanske turistar og ein guide om bord i bussen..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 15:00

Nordmann innrømmer å ha dyttet kvinne foran tog i Sverige

En nordmann (33) som er varetektsfengslet i Sverige innrømmer å ha dyttet en 72 år gammel kvinne foran et godstog i Lund 2. desember..

P4 - 03 Dec 19 kl. 11:48

Nordmann siktet for drapsforsøk i Sverige

Mannen som pågrepet i Sverige, mistenkt for å ha dyttet en eldre kvinne foran et tog i Øund i går, er en 33 år gammel nordmann. Det opplyser svensk politi i dag. Ifølge Sydsvenskan skal mannen ha dyttet en tilsynelatende tilfeldig kvinne i 70-årene foran et godstog.

NRK - 03 Dec 19 kl. 11:18

Nordmann sikta for tog-dytting

Mannen som er sikta for å ha dytta ei kvinne framfor eit tog i Lund i Sverige er ein 33 år gammal nordmann, melder svensk politi. Kvinna er alvorleg skada. Det skal ikkje vere ein relasjon mellom dei to..

NRK - 03 Dec 19 kl. 11:18

Nordmann dytta kvinne framfor tog

Mannen som er sikta for å ha dytta ei kvinne framfor eit tog i Lund i Sverige er ein nordmann, melder svensk politi. Kvinna er alvorleg skada. Det skal ikkje vere ein relasjon mellom dei to..

Dagbladet - 03 Dec 19 kl. 11:48

Nordmann mistenkt for drapsforsøk i Sverige

En 33 år gammel norsk mann er pågrepet, mistenkt for drapsforsøk etter at en kvinne ble dyttet foran et tog i Lund i Sverige mandag kveld..

VG - 13 Jan 20 kl. 14:17

Nordmann erkjenner drapsforsøk på kvinne (72) i Sverige

En norsk 33-åring dyttet en 72 år gammel kvinne foran et tog i Lund i Sør-Sverige. Nå er han tiltalt for drapsforsøk..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Full fres i bruktbåtsalget

Det går dobbelt så raskt å selge en bruktbåt på Finn.no nå, som på denne tiden i fjor. Det tok i snitt 20 dager i mai i fjor fra en båt ble lagt ut til den fikk ny eier - nå er ventetiden halvert til ti dager.

P4 - 1 time siden

Fotgjenger kritisk skadd

En fotgjenger er fastklemt og kritisk skadd etter en trafikkulykke med en lastebil i Grønlandsleiret i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Politi og ambulanse er på stedet.

P4 - 1 time siden

Kutter feriebudsjettet

Helt ferske tall fra Virke viser at nordmenn i snitt planlegger å bruke rundt 27 000 kroner på årets sommerferie - det er hele 16 000 kroner mindre enn i fjor. Og når folk kutter så kraftig i feriebudsjette, rammer det norsk reiseliv, sier Astrid Bergmål, som er leder for Virke Reiseliv.

P4 - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er alvorlig skadd etter en ulykke på Nesbru i Asker. Politiet er på stedet for å undersøke hva som har skjedd. Mens undersøkelsene pågår er veien sperret for trafikk i begge retninger..

P4 - 3 timer siden

MDG vil stanse hyttebygging

Full stans i hyttebygging utenfor eksisterende hyttefelt. Det foreslås i utkastet til nytt partiprogram for MDG. Forslaget er et av tiltakene partiet mener vil hindre tap av natur og naturmangfold.

P4 - 1 time siden

10 prosent står for stor smittespredning

Det er bare rundt 10 prosent av de som er smittet av koronaviruset som står for 80 prosent av spredningen av viruset. Det viser flere internasjonale studier, melder Aftenposten. Blant disse er en dansk studie, som slår fast at det er mulig å holde smitten på et lavt nivå så lenge det ikke er lov med store forsamlinger der de såkalte supersprederne kommer i kontakt med svært mange..

P4 - 2 timer siden

Kjøper Porsche under koronakrisen

Samtidig som nybilsalget i Norge har falt med 30 prosent under koronakrisen er det ett bilmerke som opplever salgsvekst. Luksusbilmerket Porsche har hatt en økning på over 250 prosent, melder Finansavisen. De har registrert 480 bilsalg i Norge så langt i år, mot 135 på samme tid i fjor.

P4 - 2 timer siden

Pensjonen har krympa med ti prosent

Koronakrisen har rammet nordmenns pensjonssparing hardt..

P4 - 2 timer siden

11 omkom i trafikken i mai

11 personer mistet livet på norske veier i mai. Det er en mer enn i fjor - til tross for vesentlig mindre bilkjøring som følge av koronapandemien, melder Trygg Trafikk. Hele fem av de omkomne mistet livet nå i pinsehelgen.

P4 - 3 timer siden

Stadig færre tror på Gud

Stadig færre nordmenn tror på Gud. 30 prosent sier de tror på Gud, viser Norsk Monitor 2020, det er fire prosent ned siden forrige undersøkelse for to år siden, melder Vårt Land. Da målingene startet i 1985 svarte 53 prosent at de tror på Gud..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt