P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 09:03

P4 - 14 feb. 20 kl. 23:50

Nordmann arrestert på New Zealand

En norsk mann i 50-årene ble pågrepet etter at han skal ha angrepet flybesetningen på et Air New Zealand fly.
Mannen skal ha tatt sovepiller og drukket alkohol, melder NZ Herald..
Les mer på P4


Les mer om:
Air New Zealand, NZ Herald, New Zealand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, arrestert, New, Zealand
NRK - 14 feb. 20 kl. 22:18

Nordmann arrestert på New Zealand

En nordmann i 50-årene er anklaget for å ha angrepet flybesetningen på et Air New Zealand fly, melder NZ Herald. Mannen skal ha tatt sovepiller og drukket alkohol. Ved landing ble han arrestert av politiet..

P4 - 12 des. 19 kl. 17:37

Nordmann arrestert for overgrep

En nordmann er arrestert siktet for voldtekt mot mindreårige jenter på Filippinene. Politiet angrep mannen i november i etterkant av en Brennpunkt-dokumentar på NRK. Under pågripelsen fant politiet videoer og bilder av barn på mannens mobil som ble seksuelt misbrukt.

NRK - 08 juni 20 kl. 11:16

Tysker arrestert for terrortrusler

En 21 år gammel mann fra Hildesheim i Tyskland er arrestert etter å ha truet med å utføre et terrorangrep mot muslimer. Truslene ble lagt på nettet, og inneholdt en henvisning til terroristen som angrep en moské i New Zealand i fjor, melder AP..

NRK - 14 nov. 19 kl. 12:54

Arrestert etter mistanke om angrep

Polsk politi har arrestert to personer som er mistenkt for å ha planlagt å angripe muslimer. Angriperne skal ha vært inspirert av angrepet på Norge den 22. juli i 2011 og Brenton Tarrants angrep på to moskéer i New Zealand..

P4 - 07 juli 20 kl. 07:39

New Zealand slipper ikke inn sine egne

New Zealand vil ikke slippe alle sine egne borgere inn i landet. Det er ikke registrert koronasmitte på New Zealand på over to måneder, og slik vil myndighetene at det skal fortsette. Derfor har de satt et tak på hvor mange som får lov til å komme hjem.

NRK - 12 des. 19 kl. 17:04

Nordmann arrestert etter dokumentar

Nordmannen som anklages for voldtekt i Brennpunkt-dokumentaren "Hallikens hus" ble arrestert 14. november og siktet for voldtekt og oppbevaring av overgrepsmateriale. Det skjedde etter at NRK ga politiet et klipp som skulle brukes i dokumentaren..

NRK - 16 des. 19 kl. 05:39

New Zealand mintes vulkanofre

New Zealand sto stille i ett minutt mandag for å markere at det var én uke siden det dødelige vulkanutbruddet på White Island. Klokken 14.11 lokal tid, nøyaktig én uke siden vulkanutbruddet, stoppet New Zealand opp for å minnes de døde..

NRK - 19 feb. 20 kl. 01:43

Elton John avlyser i New Zealand

Elton John kansellerer to konserter i New Zealand. Verdensstjernen sliter fortsatt med atypisk lungebetennelse. Søndag måtte poplegenden avbryte en konsert i Auckland på New Zealand halvveis ut i de tre timene hver konsert varer..

NRK - 08 juni 20 kl. 05:20

New Zealand friskmeldt

New Zealand har inga tilfelle av sjukdommen covid-19 igjen etter at den siste pasienten med koronavirus og sjukdomssymptom måndag vart friskmeld og utskriven frå sjukehus..

NRK - 13 jan. 20 kl. 02:23

Dødstallet på New Zealand oppe i 20

Tallet på turister som døde i vulkanutbruddet på White Island i New Zealand før jul, har steget til 20, opplyser politiet. To mennesker har død på sykehus av brannskader de fikk i det plutselige utbruddet 9. desember..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Feil med videodømming

Videodømming skulle gi slutt på dommerfeil i fotballen. Men nå innrømmer Premier League at VAR-systemet gjorde feil i alle tre kampene som ble spilt i går, melder BBC. Alle situasjonene gjaldt straffespark - blant annet ett Manchester United feilaktig fikk mot Aston Villa..

P4 - 45 minutter siden

Flere har tatt plastisk kirurgi

I flere land har det vært en økning i personer som har tatt plastisk kirurgi under koronakrisen. Det meldes det om fra klinikker i USA, Japan, Sør-Korea og Australia. En årsak skal ifølge BBC være at folk nå kan gjemme seg bak munnbind etter at de har rettet på nesen, fylt opp leppene eller tatt botox..

P4 - 45 minutter siden

Sotrbritannia fjerner krav

Nå fjerner Storbritannia karantenekrav for innreisende fra 58 land. Det åpnes blant annet for tilreisende fra Norden, men ikke fra Sverige, melder Sky News. De nye innreisereglene trer i kraft i dag.

P4 - 1 time siden

Lite tro på bedring i næringsliv

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet i Norge kommer tilbake til et normalt aktivitetsnivå i år. Det viser en ny undersøkelse fra Opinion. Kun 18 prosent har tro på at næringslivet vil normaliseres i 2020.

P4 - 1 time siden

Vil ha anonyme jobbsøknader

SV vil ha anonyme jobbsøknader i alle offentlige virksomheter for å unngå diskriminering. SVs Solfrid Lerbrekk sier til Dagsavisen at forskjellige rapporter har vist de siste årene at navn og bakgrunn har for mye å si, når det er kvalifikasjonene og erfaringene folk bør ansettes på. Regjeringen lanserte i fjor et prøveprosjekt med anonyme søknader til jobber i staten, men Lerbrekk mener det ikke er noen grunn til å vente med å innføre dette over alt..

P4 - 1 time siden

Sliter med å følge med på hva barna gjør

Tre av ti foreldre synes det er vanskelig å holde oversikt over hva barna gjør på nettet. Det kommer frem i en ny undersøkelse fra Medietilsynet. De oppfordrer nå foreldre til å bruke ferien til å snakke med barna om nettvett.

P4 - 1 time siden

Nye reiseråd i dag

- Det er idiotisk om vi ødelegger dugnaden som har sørget for det lave smittetrykket vi har her til lands. Det mener professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Westin. I dag blir det klart hvilke europeiske land nordmenn kan reise til uten å havne i karantene.

P4 - 1 time siden

Stenger alle skoler

Hongkong stenger alle skoler på grunn av et nytt smitteutbrudd. Det melder South China Morning Post. Det er oppdaget 42 nye tilfeller, og 34 av dem har blitt smittet i Hongkong.

P4 - 1 time siden

Nesten ingen ble smittet på byen

En stor andel av de som har blitt smittet av koronaviruset etter at Norge åpnet opp igjen, har blitt smittet i private hjem. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av ukesrapportene til Folkehelseinstiuttet fra 25. mai til 5.

P4 - 1 time siden

Folk reagerer på tette køer i familieparker

Flere som har vært på besøk i familieparker reagerer på tette køer og lite smittevern. På Tusenfryds Facebook-side forteller besøkende om lange køer og noen sier smittevernsreglene ikke blir overholdt, skriver VG. Markedssjef Erik Røhne Andersen sier de tar tilbakemeldingene seriøst og at de har gjort en rekke tiltak.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt