P4 > Nyheter

Sunday, 16 February, 21:01

P4 - Igår: 23:50

Nordmann arrestert på New Zealand

En norsk mann i 50-årene ble pågrepet etter at han skal ha angrepet flybesetningen på et Air New Zealand fly.
Mannen skal ha tatt sovepiller og drukket alkohol, melder NZ Herald..
Les mer på P4


Les mer om:
Air New Zealand, NZ Herald, New Zealand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, arrestert, New, Zealand
NRK - Igår: 22:18

Nordmann arrestert på New Zealand

En nordmann i 50-årene er anklaget for å ha angrepet flybesetningen på et Air New Zealand fly, melder NZ Herald. Mannen skal ha tatt sovepiller og drukket alkohol. Ved landing ble han arrestert av politiet..

P4 - 12 Dec 19 kl. 17:37

Nordmann arrestert for overgrep

En nordmann er arrestert siktet for voldtekt mot mindreårige jenter på Filippinene. Politiet angrep mannen i november i etterkant av en Brennpunkt-dokumentar på NRK. Under pågripelsen fant politiet videoer og bilder av barn på mannens mobil som ble seksuelt misbrukt.

NRK - 14 Nov 19 kl. 12:54

Arrestert etter mistanke om angrep

Polsk politi har arrestert to personer som er mistenkt for å ha planlagt å angripe muslimer. Angriperne skal ha vært inspirert av angrepet på Norge den 22. juli i 2011 og Brenton Tarrants angrep på to moskéer i New Zealand..

NRK - 16 Dec 19 kl. 05:39

New Zealand mintes vulkanofre

New Zealand sto stille i ett minutt mandag for å markere at det var én uke siden det dødelige vulkanutbruddet på White Island. Klokken 14.11 lokal tid, nøyaktig én uke siden vulkanutbruddet, stoppet New Zealand opp for å minnes de døde..

NRK - 12 Dec 19 kl. 17:04

Nordmann arrestert etter dokumentar

Nordmannen som anklages for voldtekt i Brennpunkt-dokumentaren "Hallikens hus" ble arrestert 14. november og siktet for voldtekt og oppbevaring av overgrepsmateriale. Det skjedde etter at NRK ga politiet et klipp som skulle brukes i dokumentaren..

NRK - 13 Jan 20 kl. 02:23

Dødstallet på New Zealand oppe i 20

Tallet på turister som døde i vulkanutbruddet på White Island i New Zealand før jul, har steget til 20, opplyser politiet. To mennesker har død på sykehus av brannskader de fikk i det plutselige utbruddet 9. desember..

NRK - 09 Dec 19 kl. 04:33

Vulkanutbrudd på New Zealand

En vulkan på øya White Island på New Zealand har hatt utbrudd. Det melder NTB. Øya er i utgangspunktet ikke bebodd, men det skal ha vært rundt 100 personer på øya de utbruddet skjedde.

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 06:41

New Zealand forbyr utenlandsk støtte før valget

New Zealand har i forkant av neste års valg lagt ned forbud om utenlandske pengedonasjoner og villedende politisk reklame på sosiale medier..

NRK - 09 Dec 19 kl. 06:04

Flere ikke gjort rede for

Færre enn 50 personer skal ha vært på eller ved en ubebodd vulkansk øy på New Zealand som fikk utbrudd mandag. Minst én person er kritisk skadd. Utbruddet skjedde i 14-tiden lokal tid, som ligger 50 kilometer nord for Nordøya på New Zealand..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 07:08

Ruud tapte i New Zealand

Casper Ruud tapte 1-2 i sett mot franske Ugo Humbert i ATP-turneringen i New Zealand..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Ruud ble historisk

Casper Ruud vant finalen i Argentina Open og ble i kveld den første nordmannen som har vunnet en ATP-turnering i tennis. Ruud slo portugisiske Pedro Sousa 6-1 6-4 i finalen i Buenos Aires. På mandag blir Ruud også den høyeste rangerte norske tennisspiller noensinne.

P4 - 10 minutter siden

Google vil betale for journalistikk

Google er nå i kontakt med to av Frankrikes største riksaviser, Le Monde og Le Figaro, om å betale avisene for kvalitetsjournalistikk. Det skriver Financial Times. Google skal også vurdere om dette er noe selskapet kan gjøre i andre land..

P4 - Igår: 15:33

Raser mot gullvinner

Det ble den sure fjerde- og femteplassen på Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø i sprinten i skiskytter-VM i Anterselva i ettermiddag. Tarjei Bø var kun tre sekunder en bronsemedalje. Dette er første gang siden 1997 at Norge ikke tar medalje på en VM-sprint.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot skred i vinterferien

Folk på vinterferie må sjekke varsom.no før de legger ut på tur i fjellet. Det sier skredvarsler i NVE, Espen Nordahl.

P4 - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag

Politiet i Costa Rica har beslaglag et parti med fem tonn kokain. Det er det største kokainbeslaget i landets historie. Kokainen var gjemt i en større leveranse med blomster som var på vei til Rotterdam i Nederland.

P4 - 1 time siden

Etterlyst pågrepet i Troms

En 30 år gammel etterlyst mann fra Bulgaria ble i natt stoppet i en rutinekontroll av UP i Troms. Politiet sjekket mannen i registrene og det ble avdekket at han var etterlyst for ran som ble begått i Bulgaria for flere år siden, skriver Nordlys. Mannen har samtykket til utlevering i hjemlandet Bulgaria, men motsatte seg varetektsfengsling..

P4 - 2 timer siden

Knivstukket i London

Flere personer er knivstukket i London i kveld. Én mann er kritisk skadd, opplyser politiet som ber folk holde seg unna området. Bakgrunnen for angrepet er foreløpig ikke kommet fram..

P4 - 2 timer siden

Tre pågrepet etter vold

Tre menn fra Oslo er pågrepet etter en voldshendelse i Brumunddal. Væpnet politi rykket ut til en adresse sent i går kveld etter at en mann og kvinne som bodde i boligen, ble utsatt for vold. Ingen av dem ble alvorlig skadd..

P4 - 3 timer siden

Evakuerer cruisepassasjerer

Det er nå satt i gang evakuering av amerikanske passasjerer fra cruiseskipet som har ligget i karantene i Yokohama i Japan etter koronavirus-smitte. Det er påvist flere hundre smittetilfeller på skipet. Passasjerene blir nå fløyet hjem til USA hvor de må i nye to ukers karantene, skriver AFP..

P4 - 3 timer siden

Fire døde i bilulykke i Sverige

Fire personer døde i en bilulykke utenfor Gøteborg i natt. Bilen de satt i krasjet inn i et betongfundament, melder svenske Expressen. Årsaken til ulykken er uklar, men det skal ha vært vått og dårlig vær på stedet, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt