NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:59

NRK - Igår: 22:18

Nordmann arrestert på New Zealand

En nordmann i 50-årene er anklaget for å ha angrepet flybesetningen på et Air New Zealand fly, melder NZ Herald. Mannen skal ha tatt sovepiller og drukket alkohol. Ved landing ble han arrestert av politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Air New Zealand, NZ Herald, New Zealand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, arrestert, New, Zealand
P4 - Igår: 23:50

Nordmann arrestert på New Zealand

En norsk mann i 50-årene ble pågrepet etter at han skal ha angrepet flybesetningen på et Air New Zealand fly. Mannen skal ha tatt sovepiller og drukket alkohol, melder NZ Herald..

P4 - 12 Dec 19 kl. 17:37

Nordmann arrestert for overgrep

En nordmann er arrestert siktet for voldtekt mot mindreårige jenter på Filippinene. Politiet angrep mannen i november i etterkant av en Brennpunkt-dokumentar på NRK. Under pågripelsen fant politiet videoer og bilder av barn på mannens mobil som ble seksuelt misbrukt.

NRK - 14 Nov 19 kl. 12:54

Arrestert etter mistanke om angrep

Polsk politi har arrestert to personer som er mistenkt for å ha planlagt å angripe muslimer. Angriperne skal ha vært inspirert av angrepet på Norge den 22. juli i 2011 og Brenton Tarrants angrep på to moskéer i New Zealand..

NRK - 16 Dec 19 kl. 05:39

New Zealand mintes vulkanofre

New Zealand sto stille i ett minutt mandag for å markere at det var én uke siden det dødelige vulkanutbruddet på White Island. Klokken 14.11 lokal tid, nøyaktig én uke siden vulkanutbruddet, stoppet New Zealand opp for å minnes de døde..

NRK - 12 Dec 19 kl. 17:04

Nordmann arrestert etter dokumentar

Nordmannen som anklages for voldtekt i Brennpunkt-dokumentaren "Hallikens hus" ble arrestert 14. november og siktet for voldtekt og oppbevaring av overgrepsmateriale. Det skjedde etter at NRK ga politiet et klipp som skulle brukes i dokumentaren..

NRK - 13 Jan 20 kl. 02:23

Dødstallet på New Zealand oppe i 20

Tallet på turister som døde i vulkanutbruddet på White Island i New Zealand før jul, har steget til 20, opplyser politiet. To mennesker har død på sykehus av brannskader de fikk i det plutselige utbruddet 9. desember..

NRK - 09 Dec 19 kl. 04:33

Vulkanutbrudd på New Zealand

En vulkan på øya White Island på New Zealand har hatt utbrudd. Det melder NTB. Øya er i utgangspunktet ikke bebodd, men det skal ha vært rundt 100 personer på øya de utbruddet skjedde.

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 06:41

New Zealand forbyr utenlandsk støtte før valget

New Zealand har i forkant av neste års valg lagt ned forbud om utenlandske pengedonasjoner og villedende politisk reklame på sosiale medier..

NRK - 09 Dec 19 kl. 06:04

Flere ikke gjort rede for

Færre enn 50 personer skal ha vært på eller ved en ubebodd vulkansk øy på New Zealand som fikk utbrudd mandag. Minst én person er kritisk skadd. Utbruddet skjedde i 14-tiden lokal tid, som ligger 50 kilometer nord for Nordøya på New Zealand..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 07:08

Ruud tapte i New Zealand

Casper Ruud tapte 1-2 i sett mot franske Ugo Humbert i ATP-turneringen i New Zealand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kvinne alvorleg skada i Etiopia

Ei 33 år gammal norsk-etiopisk kvinne busett utanfor Bergen, blei utsett for ei alvorleg hending i Addis Abeba i Etiopia laurdag, skriv Bergensavisen. Utanriksdepartementet bekreftar til avisa at dei hjelper ein norsk borgar i Etiopia..

NRK - 30 minutter siden

Casper Ruud vann Argentina Open

21 år gamle Casper Ruud vann si fyrste ATP-turnering. Det er fyrste gong ein nordmann vinn ei slik turnering..

NRK - 45 minutter siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 2 timer siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 2 timer siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt