NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:18

NRK - 14 feb. 20 kl. 22:18

Nordmann arrestert på New Zealand

En nordmann i 50-årene er anklaget for å ha angrepet flybesetningen på et Air New Zealand fly, melder NZ Herald. Mannen skal ha tatt sovepiller og drukket alkohol. Ved landing ble han arrestert av politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Air New Zealand, NZ Herald, New Zealand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, arrestert, New, Zealand
P4 - 07 juli 20 kl. 07:39

New Zealand slipper ikke inn sine egne

New Zealand vil ikke slippe alle sine egne borgere inn i landet. Det er ikke registrert koronasmitte på New Zealand på over to måneder, og slik vil myndighetene at det skal fortsette. Derfor har de satt et tak på hvor mange som får lov til å komme hjem.

NRK - 16 des. 19 kl. 05:39

New Zealand mintes vulkanofre

New Zealand sto stille i ett minutt mandag for å markere at det var én uke siden det dødelige vulkanutbruddet på White Island. Klokken 14.11 lokal tid, nøyaktig én uke siden vulkanutbruddet, stoppet New Zealand opp for å minnes de døde..

NRK - 19 feb. 20 kl. 01:43

Elton John avlyser i New Zealand

Elton John kansellerer to konserter i New Zealand. Verdensstjernen sliter fortsatt med atypisk lungebetennelse. Søndag måtte poplegenden avbryte en konsert i Auckland på New Zealand halvveis ut i de tre timene hver konsert varer..

P4 - 11 aug. 20 kl. 11:53

Koronasmitte på New Zealand

New Zealand feiret for to dager siden 100 dager uten ett eneste smittetilfelle, men nå har fire personer i samme familie fått påvist koronaviruset. Det opplyser New Zealand Herald. Myndighetene vet ikke hvor smitten kommer fra, og Auckland der smitten er oppdaget, må stenge ned i tre dager..

NRK - 13 aug. 20 kl. 05:32

Flere smittede på New Zealand

New Zealand rapporterte torsdag om 13 nye tilfeller av koronasmitte, alle knyttet til en familie i Auckland. Byen er stengt fram til fredag, men stengingen kan bli forlenget. Til sammen er det 36 aktive smittetilfeller på New Zealand..

P4 - 27 aug. 20 kl. 05:01

New Zealand-terrorist dømt til livstid

Brenton Tarrant, som sto bak moskéangrepene på New Zealand i fjor, er dømt til livstid i fengsel uten mulighet til prøveløslatelse. 29-åringen ble dermed idømt den strengest mulige straffen på i praksis 29 år, og det er første gang det skjer på New Zealand Tarrant sa seg skyldig i tiltalen som omfatter 51 drap og 40 drapsforsøk, motivert av rasistisk ideologi..

P4 - 14 feb. 20 kl. 23:50

Nordmann arrestert på New Zealand

En norsk mann i 50-årene ble pågrepet etter at han skal ha angrepet flybesetningen på et Air New Zealand fly. Mannen skal ha tatt sovepiller og drukket alkohol, melder NZ Herald..

NRK - 15 aug. 20 kl. 04:53

Smitten på New Zealand øker ennå

New Zealand rapporterte lørdag om sju nye tilfeller av koronasmitte. Seks av dem er knyttet til et utbrudd i en familie i Auckland, opplyser helsemyndighetene. Fram til tirsdag hadde New Zealans gått 102 dager uten nye smittetilfeller..

Aftenposten - 31 okt. 19 kl. 05:56

New Zealand forbyr videospill om moskéskyting

New Zealand forbyr det de beskriver som et «avskyelig» videospill som glorifiserer livestrømmingen av moskéangrepet i Christchurch i mars..

NRK - 13 nov. 19 kl. 17:16

Aktiv dødshjelp på New Zealand

Dei folkevalde på New Zealand har sagt ja til å gjere aktiv dødshjelp lovleg. Forslaget gjekk gjennom med 69 mot 51 stemmer. Til neste år skal spørsmålet endeleg bli avgjort i ei folkeavstemming..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fortsatt storbrann i California

En av de største skogbrannene i California tiltar i styrke. På ett døgn er over 120 kvadratkilometer svidd av utenfor Los Angeles. Brannfolk sier de har kontroll på bare 15 prosent av brannen som har fått navnet "Bobcat fire", melder tv-kanalen ABC..

NRK - 45 minutter siden

Fem nye smittetilfeller

Fem nye koronasmittede har blitt registrert i Sarpsborg og Fredrikstad i helgen. To av de smittede i Sarpsborg kan knyttes til høytidsmarkeringen i Skjeberg i månedsskiftet..

NRK - 45 minutter siden

Nye demonstrasjoner i Hviterussland

Flere titusen demonstranter var søndag ute i gatene i Minsk og andre hviterussiske byer for å demonstrere mot myndighetene. Myndigheten stengte t-banen og reduserte internettdekningen for å bremse demonstrasjonene. Over 100 ble pågrepet.

NRK - 1 time siden

Biden ber Senatet om å ikkje stemme

Demokratanes presidentkandidat, Joe Biden, ber Senatet om ikkje å stemme i valet av ei ny høgsterettsdommar. – Det er rå maktmisbruk å erstatta Ruth Bader Ginsburg så raskt, sa Biden under ein tale i Pennsylvania. Ginsberg døydde tidlegare denne veka..

NRK - 1 time siden

Riksrevisjonen startar gransking

Riksrevisjonen har bestemt å granske koronahandteringa til styresmaktene. Det seier Riksrevisor Per-Kristian Foss til Dagbladet. Dei skal ifølgje avisa undersøkje både krisepakkane og Nav.

NRK - 2 timer siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 2 timer siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 2 timer siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt