P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 23:51

P4 - 04 des. 19 kl. 06:54

Nordlysturisme gir sprengt hotellkapasitet

Det kraftige veksten i nordlysturister til Tromsø har gitt sprengt hotellkapasitet.
Bare det siste året har hotellene i Tromsø økt dekningen med antallet gjester fra 82 til 85 prosent, viser nye tall fra Benchmarking Alliance, skriver Dagens Næringsliv.
Reiselivssjef Chris Hudson sier det er stort behov for flere hoteller, men at det er en utfordring å fylle rommene i sommersesongen..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø, Benchmarking Alliance, Dagens Næringsliv, Chris Hudson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordlysturisme, gir, sprengt, hotellkapasitet
NRK - 17 des. 19 kl. 09:30

Steinblokk på E18 sprengt

Steinblokka i fjellsiden ved E18 i Larvik er sprengt. Det er fortsatt uklart når veien kan åpne. Sprengingen ble gjennomført av Statens vegvesen klokken 9.

P4 - 17 des. 19 kl. 09:37

Steinblokken sprengt

Den store fjellblokken som sto igjen etter raset ved E18 i Larvik, fredag ble sprengt like før klokken halv ti i formiddag. Fjellblokken var på 300 kubikkmeter. Det vil si 700-800 tonn med stein, ifølge Statens vegvesen.

NRK - 02 jan. 20 kl. 17:17

Toalett sprengt med fyrverkeri

Et toalett er sprengt i stykker med fyrverkeri inne på Skjold skole i Bergen. Det er ikke meldt om skadede. Brannvesenet fikk meldingen torsdag ettermiddag.

P4 - 22 mars 20 kl. 11:39

Kapasiteten er sprengt hos forsikringsselskapene

Forsikringsselskapene opplever nå så stor pågang at flere henvendelser kan bli liggende uten at noen har tid til å se på dem. Tusenvis av nordmenn står i fare for å bli strandet i utlandet, mange av dem tar kontakt med forsikringsselskap for å forsøke å få dekket dyre hjemreiser og kansellerte flyvninger. Tryg sier til TV2 at dette er eksepsjonelt, og at saksbehandlerkapasiteten er sprengt..

P4 - 30 mars 20 kl. 08:12

Nesten sprengt intensivkapasitet

Nå skal intensivkapasiteten på Akershus universitetssykehus nesten være sprengt. Nesten alle intensivplassene på Ahus er fylt opp av koronapasienter, ifølge nettstedet Aldrimer. 62 pasienter er innlagt med koronasmitte på Ahus.

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 09:05

Sør-Korea: - Nord-Korea har sprengt samarbeidskontor i lufta

Nord-Korea har sprengt samarbeidskontoret i Kaesong i lufta, ifølge sørkoreanske myndigheter..

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 09:05

Sør-Korea: – Nord-Korea har sprengt samarbeidskontor i lufta

Regjeringen i Sør-Korea opplyser at Nord-Korea har sprengt samarbeidskontoret til de to landene i den nordkoreanske byen Kaesong..

Klartale - 16 juni 20 kl. 09:16

Kontor for samarbeid i Korea er blitt sprengt

Nord-Korea truer Sør-Korea. De har også sprengt et kontor for samarbeid i lufta. Det ligger på grensen..

VG - 16 juni 20 kl. 09:21

Sørkoreansk nyhetsbyrå hevder Nord-Korea har sprengt samarbeidskontor

Det sørkoreanske nyhetsbyrået melder om at Nord-Korea har sprengt et samarbeidskontor mellom landene..

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 09:05

For to år siden åpnet landene forsoningssenter. Nå har Kim sprengt det i luften.

Regjeringen i Sør-Korea opplyser at Nord-Korea har sprengt samarbeidskontoret til de to landene i den nordkoreanske byen Kaesong..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 1 time siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 45 minutter siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 1 time siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 1 time siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 1 time siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 2 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 2 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 2 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 2 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt