P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 01:31

P4 - 04 Dec 19 kl. 06:54

Nordlysturisme gir sprengt hotellkapasitet

Det kraftige veksten i nordlysturister til Tromsø har gitt sprengt hotellkapasitet.
Bare det siste året har hotellene i Tromsø økt dekningen med antallet gjester fra 82 til 85 prosent, viser nye tall fra Benchmarking Alliance, skriver Dagens Næringsliv.
Reiselivssjef Chris Hudson sier det er stort behov for flere hoteller, men at det er en utfordring å fylle rommene i sommersesongen..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø, Benchmarking Alliance, Dagens Næringsliv, Chris Hudson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordlysturisme, gir, sprengt, hotellkapasitet
NRK - 17 Dec 19 kl. 09:30

Steinblokk på E18 sprengt

Steinblokka i fjellsiden ved E18 i Larvik er sprengt. Det er fortsatt uklart når veien kan åpne. Sprengingen ble gjennomført av Statens vegvesen klokken 9.

NRK - 02 Jan 20 kl. 17:17

Toalett sprengt med fyrverkeri

Et toalett er sprengt i stykker med fyrverkeri inne på Skjold skole i Bergen. Det er ikke meldt om skadede. Brannvesenet fikk meldingen torsdag ettermiddag.

P4 - 17 Dec 19 kl. 09:37

Steinblokken sprengt

Den store fjellblokken som sto igjen etter raset ved E18 i Larvik, fredag ble sprengt like før klokken halv ti i formiddag. Fjellblokken var på 300 kubikkmeter. Det vil si 700-800 tonn med stein, ifølge Statens vegvesen.

Klartale - 14 Aug 19 kl. 10:05

Svenske tatt for eksplosjon

En svensk mann er siktet for å ha sprengt Skattestyrelsen i København..

Dagbladet - 17 Dec 19 kl. 08:57

Steinblokk på E18 sprengt

Tirsdag morgen sprengte Statens Vegvesen steinblokken som stod igjen etter raset på E18 ved Larvik..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 3 timer siden

400 tonn egg kan bli grisefor

400 tonn egg kan nå bli grisefor. Nortura har et altfor stort egg-lager, og nå har de fått tillatelse til å bruke eggene, som var ment å være menneskemat, til dyremat i stedet, melder NTB. Ifølge Nortura er det ikke mulig å få brukt opp eggene på andre måter før de blir for gamle, og det statlige Omsetningsrådet innvilget søknaden med åtte mot to stemmer..

P4 - 3 timer siden

Ishockey: Bunnlag slo topplag

Det var bunn mot topp - og det endte topp for bunnlaget i Get-ligaen i ishockey i kveld. Oslolaget Grüner slo den suverene seriemesteren Stavanger Oilers 4-3. Kveldens øvrige kamper endte slik: Storhamar – Manglerud Star 4-2 Vålerenga – Narvik 4-1 Stjernen – Lillehammer 1-2.

P4 - 3 timer siden

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

P4 - 6 timer siden

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 5 timer siden

Giske skal ha blitt vraket av sine egne

Trond Giskes eget lokallag har vraket han som kandidat til Trøndelag Arbeiderparti. Det opplyser kilder både til Adresseavisen og VG. Mens krefter i Trøndelag Ap har jobbet for å få Giske som kandidat, skal hans lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ha levert en liste uten hans navn.

P4 - 4 timer siden

Nedturen fortsetter for Høyre

Nedturen fortsetter for Høyre. I Dagbladets ferske partibarometer er de nede i en oppslutning på 18,8 prosent. Det er 0,9 prosentpoeng lavere enn forrige måling da de for første gang på mange år falt under 20 prosent.

P4 - 6 timer siden

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 6 timer siden

Moser oppretter Alzheimer-senter

Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser skal drive et nasjonalt senter for forskning på demenssykdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen gir 22,5 millioner kroner til senteret, som har som mål å finne en kur mot sykdommen, melder NRK. Rundt 50 millioner mennesker i verden lever med Alzheimer i dag..

P4 - 6 timer siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt