NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 06:27

NRK - 03 mars 21 kl. 00:56

Nordland-topp taus etter kritikk

Statsministeren bekrefter at toppkandidat i Nordland Høyre, Bård Ludvig Thorheim, også har vært i kontakt med samme statssekretær som Molde-ordføreren før Oslo-kritikken kom. Thorheim selv vil ikke svare..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordland Høyre, Ludvig Thorheim, Molde, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordland-topp, taus, etter, kritikk
NRK - 12 feb. 21 kl. 21:22

Dagfinn Olsen på topp i Nordland

Dagfinn Olsen vant kampen om å være på førsteplass på stortingslisten til Nordland Frp, skriver Avisa Nordland. Han slo stortingsrepresentant og tidligere olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, som endte opp som nummer to..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 20:59

Listhaug taus om den omstridte SMS-en til Høie

I forrige uke kom Frp-ledelsen med krass kritikk av hvordan Bent Høie opphevet skjenkeforbudet..

VG - 16 mars 21 kl. 13:40

Ap-topper etter krisemøte: – Folk var skuffet

Sinne og skuffelse preger Nordland Ap etter at lokale partitopper og nestleder Bjørnar Skjæran hadde fest på et hotellrom i nedstengte Bodø. Selv om deltakerne nå risikerer bøter, får ikke hendelsen konsekvenser internt i Nordland Ap..

NRK - 22 jan. 21 kl. 05:09

E6 stengt av velta trær i Nordland

Begge kjørefelt er stengt på E6 ved Nordkilsvingen mellom Ulvsvåg og Bognes i Nordland, etter at trær har blåst over ende. Politiet ber veifarende være oppmerksomme..

VG - 25 feb. 21 kl. 08:39

En person alvorlig skadet etter skred i Nordland

En person ble tatt av et skred i Fauske kommune i Nordland torsdag morgen. Personen er sendt til sykehus med ambulanse og er alvorlig skadet..

NRK - 09 mars 21 kl. 11:37

Snøskred i Nordland

Naudetatar er på veg etter melding om snøskred ved Breitinden i Svolvær, opplyser politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 15 mars 21 kl. 14:49

Politiet åpner sak mot AP-topper

Nordland politidistrikt har opprettet sak og iverksetter etterforskning etter at flere AP-topper hadde fest på et hotellrom i Bodø fredag. Deltakerne etterforskes for brudd på de lokale forskriftene for smittevernhåndtering, sier påtaleleder i Nordland Stig Morten Løkkebakken til VG..

NRK - 09 jan. 21 kl. 02:52

Trump anklager Twitter

President Donald Trump anklaget fredag ​​Twitter for å ha konspirert med sine politiske fiender «for å gjøre han taus,» etter at den sosiale medieplattformen permanent suspenderte kontoen hans, melder Reuters.

VG - 29 mars 21 kl. 17:01

Madonna med frekke bilder på Instagram etter fotobråk

Madonna (62) er taus rundt anklagene om at hun skal ha kopiert sitt ansikt på bildet av en annen kvinnes kropp. Nå serverer popstjernen nye, drøye selfies..

NRK - 15 jan. 21 kl. 00:19

Mann døde i arbeidsulykke

En mann i 30-årene mistet torsdag kveld livet i en arbeidsulykke på Tverlandet i Bodø. Det opplyser operasjonsleder Mari Lillestø i Nordland politidistrikt til Avisa Nordland. Lillestø forteller at mannen havnet i klem under et kjøretøy..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

16 smittede i Telemark

Det ble påvist ni smittetilfeller av koronaviruset i Skien i går, ifølge VGs oversikt. Porsgrunn kommune melder om fem, mens Bamble og Notodden registrerte et smittetilfelle hver..

NRK - 30 minutter siden

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 30 minutter siden

Vaksinebytte i Danmark

Danske myndigheter er i dialog med flere land om å bytte AstraZeneca-vaksiner mot en annen vaksine. – Akkurat her og nå har vi stadig bruk for sikre og godkjente vaksiner. Det er hittil Pfizer og Moderna, sa helseminister Magnus Heunicke etter et møte med Folketingets helsepolitikere.

NRK - 1 time siden

Fraråder utenlandsreiser i USA

USAs utenriksdepartement har sendt ut en oppfordring til amerikanerne om å revurdere alle utenlandsreiser på grunn av risikoen fra koronaviruset. – covid-19-pandemien utgjør fortsatt uvanlig sterk risiko for reisende, heter det i anbefalingen..

NRK - 1 time siden

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..

NRK - 1 time siden

Tsjekkia avviser sputnik-vaksinen

Tsjekkias regjering kunngjorde mandag at de ikke lenger vil kjøpe russiske koronavaksiner og at Russland utelukkes fra bygging av et atomkraftverk. Vedtakene er en følge av konflikten mellom de to landene..

NRK - 1 time siden

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..

NRK - 1 time siden

Canada med korona-budsjett

Canada bevilger over 100 milliarder canadiske dollar til å få økonomien på rett kjøl etter koronapandemien. – Dette budsjettet handler om å gjøre ferdig kampen mot covid, sa finansminister Chrystia Freeland da hun la fram statsbudsjettet..

NRK - 1 time siden

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 1 time siden

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt