E24 > Økonomi

Lørdag, 19 September, 17:42

E24 - 07 okt. 19 kl. 06:12

Nordiske Ving-guider har ikke fått lønn på en uke

Rundt 200 nordiske Ving-guider i Spania har den siste uken ikke fått lønn etter konkursen i Thomas Cook for to uker siden, skriver Aftonbladet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ving, Spania, Thomas Cook, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordiske, Ving-guiderhar , ikke, fått, lønnpå en , uke
P4 - 07 okt. 19 kl. 07:23

Ving-guider har ikke fått lønn

Rundt 200 nordiske Ving-guider i Spania har den siste uken jobbet uten å ha fått lønn, som følge av konkursen i Thomas Cook for to uker siden. Det skriver svenske Aftonbladet. Årsaken er at de er ansatt i et selskapet som gikk med i dragsuget da Thomas Cook begjærte seg konkurs.

NRK - 15 okt. 19 kl. 08:13

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

P4 - 15 okt. 19 kl. 08:20

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

P4 - 23 sep. 19 kl. 09:44

Ving er ikke erklært konkurs

Det er ingen automatikk i at Ving er konkurs selv om de er heleid av Thomas Cook, som erklærte seg konkurs i natt. Det skriver Ving i en pressemelding nå i formiddag. Ving må, som datterselskap, men samtidig en egen juridisk enhet, gjøre en egen vurdering av situasjonen i Norden, og det er det vi jobber med nå, heter det i meldingen..

P4 - 23 sep. 19 kl. 12:54

Mange vil ha svar av Ving

Hundrevis av nordmenn som er på, eller skal, på reise med Ving forsøker nå å få svar fra charterselskapet. Selskapet kontaktes både på telefon og via Facebook. 9.

P4 - 23 sep. 19 kl. 16:11

Advarer mot Ving-svindel

Reiseoperatøren Ving går nå ut og advarer mot svindelforsøk, etter at deres eier Thomas Cook i natt slo seg selv konkurs. Flere kunder skal ha mottatt SMS-er der svindleren utgir seg for å være Ving, og hvor man bes om å overføre et beløp for erstatningsfly og gi fra seg kontoopplysninger. Ving sier de aldri ber om dette, og ber folk ikke respondere på SMS-ene..

P4 - 23 sep. 19 kl. 18:17

Fortsatt intense møter i Ving

Ledelsen i Ving sitter nå i kveld fremdeles i intense møter. Etter dette skal det etter planen komme en uttalelse om hva som skjer fremover, etter at det i natt ble kjent at Thomas Cook - som eier Ving - har gått konkurs. Men det er fremdeles ikke klart hvor lenge møtene vil vare, melder NTB.

NRK - 17 mars 20 kl. 11:07

Nordiske land lover transitt

De nordiske landene vil samarbeide for å hjelpe nordiske statsborgere hjem under viruskrisen. – Mine nordiske kolleger og jeg er enige om å samarbeide tett for å hjelpe nordiske statsborgere, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

NRK - 23 sep. 19 kl. 16:01

Ving: – Kundar får svindel-sms

Turoperatøren Ving skriv at enkelte kundar har fått sms-svindel der avsendar utgir seg for å vere Ving. Svindlarane ber om pengar mot at kundane skal få kome med i eit erstatsningsfly. Ving skriv at dette er svindel, og at dei ikkje står bak..

NRK - 23 sep. 19 kl. 18:34

Ving-leiinga i møter i kveld

Leiinga i Ving-gruppa i Norden sit måndag kveld i møter, etter at selskapet Thomas Cook, som eig Ving, gjekk konkurs. Etter møta skal det kome meir informasjon om vegen framover for dei som er på reise eller skal reise med Ving, skriv NTB..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Trapper opp pizzakrigen: Håper å selge én million bensinstasjonspizzaer

Peppes inngår pizzasamarbeid med Circle K og blir dermed igjen landets største pizzakjede målt i antall utsalgssteder..

E24 - 8 timer siden

Fortsatt stor avstand i bussjåførmeklingen

Busstrafikken på Østlandet kan bli rammet av streik fra søndag av. Lørdag ettermiddag er det fortsatt stor avstand mellom partene..

E24 - 1 time siden

Politiet får en halv milliard til ekstra stillinger

Regjeringen vil gi ekstra midler til neste år slik at politiet får beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien..

E24 - 1 time siden

De norske aksjene som lever fett på tro, håp og tyskere

Flere grønne kometer på Oslo Børs sendes til himmels av elleville tyskere. Og den tyske invasjonen i norske aksjer kan bli langvarig..

E24 - 1 time siden

Solbergs hydrogen-strategi kan vere byrjinga på noko bra

KOMMENTAR: Noreg har ikkje lenger råd til å bruke milliardar på klimatiltak som ikkje bygger framtidas arbeidsplassar..

E24 - 2 timer siden

Alternativene til vindkraft: Dette kan det koste

Tiltak som økt opprusting av vannkraftverk eller energisparing i bygg kan redusere behovet for vindkraft. Men de kan også koste staten og skattebetalerne milliarder av kroner..

E24 - 3 timer siden

Leverer 300.000 kransekaker – investerer millionbeløp på Børsen

Nordmenn strømmer til Oslo Børs under corona. Baker Arild Christoffersen (49) satser syv millioner på bildelsprodusenten Kongsberg Automotive..

E24 - 5 timer siden

Regjeringens krisegrep ga lånefest: – Har presset opp boligprisene

Tall fra Finanstilsynet viser at regjeringens corona-oppmykning har fått enkelte Oslo-banker til å innvilge nær dobbelt så mange boliglån til søkere som ikke innfrir kravene, enn de normalt har lov til..

E24 - 5 timer siden

Et nytt kapittel i norsk oppdrettshistorie

– Vi har bare holdt på i litt over ett år nå, men det er mye som tyder på at vi gjør ting riktig..

E24 - 7 timer siden

Ukjent eiendomsmagnat døde i 2009 – nå skal Høyesterett avgjøre milliardarvens skjebne

12 norske arvinger vil forhindre at Raymond Kalley i Sør-Afrika får 73 millioner kroner i arv fra avdøde Egil A. Braathen. De mener mannen som forvaltet to truster for milliardæren har underslått store pengesummer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt