NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:29

NRK - 29 Jan 19 kl. 16:57

Nord fløy på første klasse

Fagforbundets leder Mette Nord fløy første klasse mens LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og Ap-leder Jonas Gahr Støre satt bak i samme fly, skriver Dagsavisen. Nord sier hun forstår at det kan virke elitistisk at hun reiser alene på første klasse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mette Nord, LO, Hans-Christian Gabrielsen, Ap, Jonas Gahr Støre, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord, fløy, første, klasse
P4 - 17 timer siden

Har ikke godt nok språk i første klasse

En av fire elever som starter i første klasse i Oslo har ikke godt nok språk til å følge undervisningen. Det viser tall fra forrige skoleår, melder NRK.- Nå vil Høyre kartlegge språket til alle barn i hovedstaden før skolestart og styrke den.

Hegnar.no - 29 Jan 19 kl. 16:39

Fagforbundets leder fløy på første klasse mens LO-lederen satt på andre

Fagforbundets leder, Mette Nord, fant seg en plass fremst i flyet da hun mandag dro til Finland sammen med ledelsen i LO og Ap..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 12:30

Nå kommer en heftig og rimelig E-klasse

Nye Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid, med inntil 320 hk og 700 Nm, har fått norsk prislapp..

P4 - 14 Aug 19 kl. 08:57

Motivasjonen faller i 5.klasse

Allerede i femteklasse starter mange skoleelever å miste motivasjonen. Det viser en ny undersøkelse om trivsel blant elever. 82,4 prosent av elever svarer at de er motiverte i 5.

Hegnar.no - 02 Nov 18 kl. 13:46

Mercedes A-klasse - bilen du kan snakke til - og bli hørt

Nye Mercedes A-klasse oppleves som klasseledende på flere felt..

Dagbladet - 21 Feb 19 kl. 23:30

Karpe på første klasse

Norges viktigste gruppe snur nok en gang opp ned på alt..

NRK - 29 Sep 18 kl. 11:30

– Første klasse for teoretisk

Åtte av ti lærere mener skoledagen er for teoretisk for førsteklassinger, viser en ny undersøkelse fra Respons Analyse, skriver VG. Ifølge lærerne er målsettingen om at det første året skal være preget av både barnehagen og skolen, ikke fulgt opp..

NRK - 20 Jun 19 kl. 03:18

Xi på vei til Nord-Korea

Kinas president Xi Jinping har reist til Nord-Korea, ifølge AFP. Han skal møte Nord-Koreas leder Kim Jong-un. Det er første gang det kommer statlig kinesisk besøk til landet siden 2005..

P4 - 23 Jul 19 kl. 22:13

Sp størst i Nord-Norge

Senterpartiet har tatt over som det største partiet i Nord-Norge. Det viser en fersk meningsmåling gjort for Nordlys. Sp får 23,9 prosent oppslutning, og går med det for første gang i nyere tid forbi Arbeiderpartiet som får 22,5 prosent..

NRK - 07 Nov 18 kl. 13:42

Offer og siktet i samme klasse

Den 16-årige gutten som er siktet for å ha knivdrept en jevnaldrende jente på Vinstra onsdag, gikk i samme klasse som jenta på ungdomsskolen. 16-åringen har hittil bare gitt en innledende fri forklaring til politiet, uten konfronterende spørsmål..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 15 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 3 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt