NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:32

NRK - 29 Jan 19 kl. 16:57

Nord fløy på første klasse

Fagforbundets leder Mette Nord fløy første klasse mens LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og Ap-leder Jonas Gahr Støre satt bak i samme fly, skriver Dagsavisen. Nord sier hun forstår at det kan virke elitistisk at hun reiser alene på første klasse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mette Nord, LO, Hans-Christian Gabrielsen, Ap, Jonas Gahr Støre, Dagsavisen

Dele artikeln

687 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord, fløy, første, klasse
Hegnar.no - 29 Jan 19 kl. 16:39

Fagforbundets leder fløy på første klasse mens LO-lederen satt på andre

Fagforbundets leder, Mette Nord, fant seg en plass fremst i flyet da hun mandag dro til Finland sammen med ledelsen i LO og Ap..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 12:30

Nå kommer en heftig og rimelig E-klasse

Nye Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid, med inntil 320 hk og 700 Nm, har fått norsk prislapp..

Hegnar.no - 02 Nov 18 kl. 13:46

Mercedes A-klasse - bilen du kan snakke til - og bli hørt

Nye Mercedes A-klasse oppleves som klasseledende på flere felt..

Dagbladet - Igår: 23:30

Karpe på første klasse

Norges viktigste gruppe snur nok en gang opp ned på alt..

NRK - 29 Sep 18 kl. 11:30

– Første klasse for teoretisk

Åtte av ti lærere mener skoledagen er for teoretisk for førsteklassinger, viser en ny undersøkelse fra Respons Analyse, skriver VG. Ifølge lærerne er målsettingen om at det første året skal være preget av både barnehagen og skolen, ikke fulgt opp..

NRK - 07 Nov 18 kl. 13:42

Offer og siktet i samme klasse

Den 16-årige gutten som er siktet for å ha knivdrept en jevnaldrende jente på Vinstra onsdag, gikk i samme klasse som jenta på ungdomsskolen. 16-åringen har hittil bare gitt en innledende fri forklaring til politiet, uten konfronterende spørsmål..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 13:51

Drapssiktet i Vinstra gikk i samme klasse som den drepte jenta

Den 16-årige gutten som er siktet for å ha knivdrept en jevnaldrende jente på Vinstra onsdag, gikk i samme klasse som henne på ungdomsskolen..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 13:51

Drapssiktede i Vinstra har gått i samme klasse som den drepte jenta

Den knivdrepte jenta gikk i samme klasse som den drapssiktede 16-åringen på Vinstra ungdomsskole. De var nå begge elever på samme videregående skole, men på ulike linjer..

E24 - 15 Feb 19 kl. 15:05

31-åring tar over Nord-Norges største hotell

Ida Kristine Jacobsen går fra camping til Nord-Norges største hotell..

NRK - 11 Oct 18 kl. 01:38

Flere tar buss på Nord-Jæren

Det har vært en kraftig vekst i antall personer som tar bussen etter at bomringen på Nord-Jæren ble satt i drift 1. oktober. Økningen er den største busselskapet Kolombus noensinne har opplevd, skriver Aftenbladet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt