NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:22

NRK - 29 Jan 19 kl. 16:57

Nord fløy på første klasse

Fagforbundets leder Mette Nord fløy første klasse mens LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og Ap-leder Jonas Gahr Støre satt bak i samme fly, skriver Dagsavisen. Nord sier hun forstår at det kan virke elitistisk at hun reiser alene på første klasse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mette Nord, LO, Hans-Christian Gabrielsen, Ap, Jonas Gahr Støre, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord, fløy, første, klasse
Hegnar.no - 29 Jan 19 kl. 16:39

Fagforbundets leder fløy på første klasse mens LO-lederen satt på andre

Fagforbundets leder, Mette Nord, fant seg en plass fremst i flyet da hun mandag dro til Finland sammen med ledelsen i LO og Ap..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 12:30

Nå kommer en heftig og rimelig E-klasse

Nye Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid, med inntil 320 hk og 700 Nm, har fått norsk prislapp..

Hegnar.no - 02 Nov 18 kl. 13:46

Mercedes A-klasse - bilen du kan snakke til - og bli hørt

Nye Mercedes A-klasse oppleves som klasseledende på flere felt..

Dagbladet - 21 Feb 19 kl. 23:30

Karpe på første klasse

Norges viktigste gruppe snur nok en gang opp ned på alt..

NRK - 29 Sep 18 kl. 11:30

– Første klasse for teoretisk

Åtte av ti lærere mener skoledagen er for teoretisk for førsteklassinger, viser en ny undersøkelse fra Respons Analyse, skriver VG. Ifølge lærerne er målsettingen om at det første året skal være preget av både barnehagen og skolen, ikke fulgt opp..

NRK - 07 Nov 18 kl. 13:42

Offer og siktet i samme klasse

Den 16-årige gutten som er siktet for å ha knivdrept en jevnaldrende jente på Vinstra onsdag, gikk i samme klasse som jenta på ungdomsskolen. 16-åringen har hittil bare gitt en innledende fri forklaring til politiet, uten konfronterende spørsmål..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 13:51

Drapssiktet i Vinstra gikk i samme klasse som den drepte jenta

Den 16-årige gutten som er siktet for å ha knivdrept en jevnaldrende jente på Vinstra onsdag, gikk i samme klasse som henne på ungdomsskolen..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 13:51

Drapssiktede i Vinstra har gått i samme klasse som den drepte jenta

Den knivdrepte jenta gikk i samme klasse som den drapssiktede 16-åringen på Vinstra ungdomsskole. De var nå begge elever på samme videregående skole, men på ulike linjer..

E24 - 15 Feb 19 kl. 15:05

31-åring tar over Nord-Norges største hotell

Ida Kristine Jacobsen går fra camping til Nord-Norges største hotell..

NRK - 11 Oct 18 kl. 01:38

Flere tar buss på Nord-Jæren

Det har vært en kraftig vekst i antall personer som tar bussen etter at bomringen på Nord-Jæren ble satt i drift 1. oktober. Økningen er den største busselskapet Kolombus noensinne har opplevd, skriver Aftenbladet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt