Hegnar.no > Økonomi

Friday, 28 February, 03:51

Hegnar.no - 26 Jul 19 kl. 06:17

Nord-Korea sier rakettest var en advarsel til Sør-Korea

Nord-Korea sier torsdagens våpentest var en beskjed til Sør-Korea om at landet må slutte med militærøvelser og import av høyteknologiske våpen, melder KCNA..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
korea, Sør-Korea, KCNA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Korea, sier, rakettestvar en , advarsel, til, Sør-Korea
P4 - 26 Jul 19 kl. 06:19

Nord-Korea: Rakettest var advarsel

Nord-Korea sier gårsdagens våpentest var en advarsel til Sør-Korea om at landet må slutte med militærøvelser og import av høyteknologiske våpen. Det melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier i en uttalelse at de ikke kan gjøre annet enn å utvikle kraftige våpensystemer som kan fjerne de potensielle og direkte truslene mot landets sikkerhet, melder Reuters..

Aftenposten - 26 Jul 19 kl. 06:26

Nord-Korea sier rakettest var en advarsel til Sør-Korea

Nord-Korea sier torsdagens våpentest var en beskjed til Sør-Korea om at landet må slutte med militærøvelser og import av høyteknologiske våpen, melder KCNA..

P4 - 01 Aug 19 kl. 21:50

Nord-Korea har utført ny rakettest

Nord-Korea skal ha gjennomført nok en rakettest. Det er den tredje testen på en uke. Ifølge NBC News opplyser flere amerikanske tjenestemenn at det er to kortdistanseraketter som er skutt opp.

Hegnar.no - 07 Aug 19 kl. 05:26

Nord-Koreas leder sier rakettest var «passende advarsel»

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier den siste rakettoppskytingen fra landet tirsdag var en advarsel til USA og Sør-Korea på grunn av de felles militærøvelsene..

P4 - 07 Aug 19 kl. 05:41

- Rakettest var «passende advarsel»

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier den siste rakettoppskytingen fra landet tirsdag var en passende advarsel til USA og Sør-Korea. To kortdistanseraketter ble avfyrt på mandag, mens militærøvelsen til USA og Sør-Korea pågikk. Det statlige nyhetsbyrået KCNA opplyser at Kim Jong-un fulgte med på utskytningen av de to rakettene tidlig i går..

NRK - 01 Aug 19 kl. 21:44

Nord-Korea med ny rakettest

Nord-Korea skal ha gjennomført den tredje rakettesten på en uke. – Nord-Korea har skutt ut to kortdistanseraketter, begge har landet i sjøen, opplyser flere amerikanske tjenestemenn, ifølge NBC News..

NRK - 01 Nov 19 kl. 04:53

Nord-Korea med ny rakettest

Nord-Korea hevder at de fredag gjennomførte sin tredje oppskyting av en «superstor» rakett som sies å kunne ødelegge fiendtlige mål i overraskelsesangrep. Det melder det statlige nyhetsbyrået KCNA som sier oppskytingen var en suksess..

NRK - 16 Aug 19 kl. 01:58

– Ny rakettest fra Nord-Korea

Nord-Korea har fyrt av to nye missiler fra landets østkyst, opplyser det sørkoreanske militæret, ifølge AP. Rakettene skal ha landet i havet. Sør-Korea har ikke opplyst hva slags raketter det var eller hvor langt de fløy..

NRK - 09 Aug 19 kl. 23:41

Yonhap: Ny rakettest fra Nord-Korea

For femte gang på kort tid har Nord-Korea fyrt av raketter fra land, melder nyhetsbyrået Yonhap. Rakettene ble skutt opp fra byen Hamhung i Nord-Korea og landet i havet. Det er andre oppskyting på én uke under USA og Sør-Koreas felles militærøvelse..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 08:55

Ny rakettest fra Nord-Korea

For femte gang på kort tid har Nord-Korea fyrt av raketter fra land..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt