NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 16:57

NRK - 28 Nov 19 kl. 09:17

Nord-Korea med ny oppskyting

Nord-Korea har skote opp eit ikkje identifiserbart prosjektil, seier Sør-Korea. Det melder Reuters. Ingen andre detaljar har komme frå det sørkoreanske militæret. Den japanske kystvakta seier Nord-Korea har skote opp det som truleg er eit missil..
Les mer på NRK


Les mer om:
korea, Sør-Korea, Reuters, Nord-Korea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Koreamed ny , oppskyting
P4 - 03 Oct 19 kl. 06:09

Nord-Korea bekrefter undervannsutskyting

Nord-Korea bekrefter at den ene rakettoppskytingen i går var en test på oppskyting av våpen under vann. Dette markerer ifølge Nord-Korea en ny fase i landets forsvarsevne. Analytikere omtaler testen som den mest provoserende siden Nord-Korea og USA opprettet en dialog om nedrustning i 2018.

NRK - 09 Aug 19 kl. 23:41

Yonhap: Ny rakettest fra Nord-Korea

For femte gang på kort tid har Nord-Korea fyrt av raketter fra land, melder nyhetsbyrået Yonhap. Rakettene ble skutt opp fra byen Hamhung i Nord-Korea og landet i havet. Det er andre oppskyting på én uke under USA og Sør-Koreas felles militærøvelse..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 05:56

Nord-Korea bekrefter første oppskyting fra under vann

Nord-Koreas siste rakettoppskyting var en test av oppskyting av våpen fra under vann og markerer ifølge landet en ny fase i landets forsvarsevne..

P4 - 09 Aug 19 kl. 23:37

Ny rakettest fra Nord-Korea

Nord-Korea har for femte gang på kort tid avfyrt raketter fra land. Ifølge militæret i Sør-Korea har det blitt registrert nye par med raketter, som skal ha landet i havet, skriver nyhetsbyrået Yonhap. Det er den andre oppskyting på en uke under USA og Sør-Koreas felles militærøvelse..

NRK - 01 Nov 19 kl. 04:53

Nord-Korea med ny rakettest

Nord-Korea hevder at de fredag gjennomførte sin tredje oppskyting av en «superstor» rakett som sies å kunne ødelegge fiendtlige mål i overraskelsesangrep. Det melder det statlige nyhetsbyrået KCNA som sier oppskytingen var en suksess..

P4 - 17 Aug 19 kl. 07:36

Kim Jong-un ledet oppskyting

Nord-Koreas leder Kim Jong-un var til stede og ledet oppskytingen da landet prøveskjøt nye raketter i går. Det melder det nordkoreanske statlige nyhetsbyrået. Nord-Korea har gjennomført flere rakett-tester den siste tiden, noe som settes i sammenheng med den felles militærøvelsen som USA og Sør-Korea nå har..

P4 - 01 Nov 19 kl. 05:23

Har testet "superstor" rakett

Nord-Korea sier de i natt har gjennomført oppskyting av de karakteriserer som en «superstor» rakett. Den kan ødelegge fiendtlige mål i overraskelsesangrep, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA, som skriver at oppskytingen var en suksess. I går ble det sendt opp to prosjektiler fra Nord-Korea, som også flere ganger tidligere har testet ulike typer raketter som har landet i havet..

NRK - 16 Aug 19 kl. 07:05

Nord-Korea skjøt opp raketter

Nord-Korea har avfyrt to nye raketter som landet i havet, det rapporterer Sør-Koreas militære. Dette er sjette gangen på mindre enn en måned at Nord-Korea gjennomfører prøveskytinger. Samtidig avviser Nord-Korea videre samtaler med Sør-Korea..

NRK - 28 Nov 19 kl. 23:28

Nord-Korea med ny rakett-test

Nord-Korea avfyrte torsdag morgen to prosjektiler som begge landet i Japanhavet. Det var kortdistanseraketter som ble avfyrt, ifølge Sør-Korea. Det er 13.

P4 - 16 Aug 19 kl. 05:21

Nord-Korea med ny missiltest

Nord-Korea har i natt skutt opp to nye raketter. Det melder sørkoreanske militære. De uidentifiserte missilene skal ha havnet i havet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skylder passasjerene tre milliarder

Mange venter på refusjon for kansellerte flyreiser. Det anslås at den totale summen flyselskapene skylder passasjerene sine, er opp mot 3 milliarder kroner. Anslaget kommer fra Samferdselsdepartementet, skriver Bergens Tidende..

NRK - 10 minutter siden

Mann tiltalt for overgrep

En 32 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett – tiltalt for å ha utsatt flere tenåringsjenter for seksuelle overgrep. Den yngste hadde nettopp fylt 14 år..

NRK - 15 minutter siden

Vil ha demonstranter i karantene

Alle som har deltatt i helgens demonstrasjoner i Oslo og Stavanger, bør pålegges 14 dagers hjemmekarantene, mener Frps Jon Engen-Helgheim..

NRK - 30 minutter siden

Over 204 døde i Storbritannia

Ytterligere 204 koronasmittede personer har dødd i Storbritannia. Helsedepartementets offisielle dødstall er nå 40.465.

NRK - 1 time siden

Får penger for fleksible tilbud

15 universiteter og høgskoler får 100 millioner kroner til fleksible utdanningstilbud, hvor studentene ikke nødvendigvis trenger å møte opp fysisk, skriver forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 1 time siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 2 timer siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 2 timer siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 2 timer siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt