P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 18:19

P4 - 16 Aug 19 kl. 05:21

Nord-Korea med ny missiltest

Nord-Korea har i natt skutt opp to nye raketter. Det melder sørkoreanske militære.
De uidentifiserte missilene skal ha havnet i havet.
Nord-Korea har gjennomført flere rakett-tester den siste tiden, noe som settes i sammenheng med den felles militærøvelsen som USA og Sør-Korea nå har.
I en uttalelse fra Nord-Korea i går kveld kom fram at landet omtaler øvelsen som en generalprøve for krig..
Les mer på P4


Les mer om:
korea, USA, Sør-Korea, Nord-Korea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Koreamed ny , missiltest
NRK - 16 Aug 19 kl. 07:05

Nord-Korea skjøt opp raketter

Nord-Korea har avfyrt to nye raketter som landet i havet, det rapporterer Sør-Koreas militære. Dette er sjette gangen på mindre enn en måned at Nord-Korea gjennomfører prøveskytinger. Samtidig avviser Nord-Korea videre samtaler med Sør-Korea..

NRK - 25 Jul 19 kl. 02:39

Nord-Korea arresterte fiskebåt

Nord-Korea har tatt en russisk fiskebåt med et mannskap på 15 i arrest, det opplyser den russiske ambassaden i Nord-Korea, ifølge NTB. Utenriksdepartementet i Nord-Korea mistenker brudd på regler for innreise og opphold..

NRK - 28 Nov 19 kl. 23:28

Nord-Korea med ny rakett-test

Nord-Korea avfyrte torsdag morgen to prosjektiler som begge landet i Japanhavet. Det var kortdistanseraketter som ble avfyrt, ifølge Sør-Korea. Det er 13.

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 13:16

USA og Sør-Korea utsetter planlagte felles militærøvelser etter trusler fra Nord-Korea

USA og Sør-Korea utsetter en planlagt felles luftforsvarsøvelse for å komme Nord-Korea i møte. Nord-Korea har truet med straff dersom øvelsen ble gjennomført..

NRK - 21 Aug 19 kl. 22:04

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:23

- Samtaler med Nord-Korea vil gå som planlagt

USAs president Donald Trump sier atomsamtalene med Nord-Korea til helgen gå som planlagt. Det skjer selv om Nord-Korea nylig testet en ny type rakett. Landet hevder utskytingen onsdag skjedde fra en ubåt.

P4 - 03 Oct 19 kl. 06:09

Nord-Korea bekrefter undervannsutskyting

Nord-Korea bekrefter at den ene rakettoppskytingen i går var en test på oppskyting av våpen under vann. Dette markerer ifølge Nord-Korea en ny fase i landets forsvarsevne. Analytikere omtaler testen som den mest provoserende siden Nord-Korea og USA opprettet en dialog om nedrustning i 2018.

NRK - 25 Aug 19 kl. 12:27

Trump misfornøyd med missiltest

Donald Trump sier han er lite begeistret over den siste missiltesten til Nord-Korea, melder AFP. Landet gjennomførte en prøveoppskytning av en kortdistanserakett lørdag, som er den syvende missiltesten på en måned, ifølge New York Times..

NRK - 30 Jun 19 kl. 08:49

Krysset grensen til Nord-Korea

President Donald Trump krysset grensen og gikk inn i Nord-Korea da han møtte Kim Jong-un ved den demilitariserte sonen mellom Nord- og Sør-Korea. Trump er dermed den første amerikanske presidenten til å besøke Nord-Korea..

NRK - 01 Aug 19 kl. 21:44

Nord-Korea med ny rakettest

Nord-Korea skal ha gjennomført den tredje rakettesten på en uke. – Nord-Korea har skutt ut to kortdistanseraketter, begge har landet i sjøen, opplyser flere amerikanske tjenestemenn, ifølge NBC News..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Dropper forslag om tvangsisolering

Helsedepartementet dropper forslaget om tvangsisolering av koronapasienter på sykehjem. Dagbladet skrev i dag at departementet har foreslått dette, for at de som motsetter seg isolering, kan bli tvunget til dette. Men nå opplyser de til NTB at de ikke vil gå videre med forslaget..

P4 - 1 time siden

Vannføring på gult nivå

Nå er det vannføring på gult nivå i flere elver i Trøndelag og Nord-Norge. Det viser de siste oppdateringen fra NVE, men værprognosene for de neste dagene er gunstige med tanke på å unngå en stor skadeflom. På grunn av lite nedbør og kjølige netter, ser det ikke ut til at flommen blir like ille som tidligere fryktet..

P4 - 1 time siden

Politi med støtte til demonstrantene

Midt i kaoset som har oppstått i USA de siste dagene har politi i flere amerikanske byer valgt å stå sammen med demonstrantene. Protestene mot rasisme og politivold har vært mange etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse forrige mandag. Mange steder har politiet brukt tåregass og vold mot demonstrantene, men enkelte steder har de marsjert i solidaritet..

P4 - 1 time siden

Frykter folk ikke får tilbake pengene sine

Forbrukerrådet frykter folk ikke får tilbake pengene for sine avlyste pakkereiser. Alt av pakkereiser til utlandet i sommer er avlyst fordi reiserådene ble forlenget, og de som har bestilt tur, har krav på å få tilbake det de har betalt. Men regjeringen mener det ikke kan utelukkes at en del pakkereise-arrangører kan gå konkurs før forbrukerne får pengene tilbake.

P4 - 2 timer siden

Vannmasser mot fabrikk og vei på Senja

Et snøskred har gått ned i Ersfjordvannet på Senja og det jobbes med å unngå at vannmassene skader settefiskanlegget Akvafarm. Snøraset presser store vannmasser ut i en elv, melder NRK, og flere gravemaskiner fyller på masser for å lage en mur som skal beskytte fabrikken. Det jobbes også med å berge fylkesveien og en bru..

P4 - 1 time siden

Vil ha mer koronatvang på sykehjem

Helsedepartementet foreslår en midlertidig endring av smittevernloven, slik at det blir lov å tvangsisolere flere korona-pasienter på sykehjem. Det vil i størst grad gjelde personer med demens eller psykisk utviklingshemming, ifølge et høringsnotat fra departementet, De peker blant annet på at enkelte kan ha vanskelig med å forstå hvorfor de må isoleres, skriver Dagbladet. 300 sykehjem har så langt fått tillatelse til å tvangsisolere pasienter som har fått påvist koronasmitte..

P4 - 2 timer siden

Tyskland delt om koronavaksine

Kun halvparten av tyskerne sier de vil ta en koronavaksine. En vaksine kan ifølge ekspertene tidligst være klar om ett år, men når eller hvis den kommer, ser det ut til at den vil møte motstand. 44 prosent av de spurte i Tyskland sier ja, mens 40 prosent sier de ikke vil ta den, ifølge målingen YouGov har gjennomført..

P4 - 2 timer siden

Trafikkulykke mellom MC og firehjuling

En luftambulanse er på plass i Rjukan, der det har vært en ulykke mellom en motorsykkel og en firhjuling i ettermiddag. To personer var involvert i ulykken, men skadeomfanget er ikke kjent. Veien er stengt på stedet..

P4 - 1 time siden

Tror på sterkere krone

Flere utenlandse storbanker tror den norske kronen vil styrke seg kraftig. Både ING og Goldman Sachs tror på at vår valuta skal styrke seg, ettar at kronen har falt kraftig mot blant annet euro, dollar og den svenske kronen siden mars. Noe av årsaken til at flere banker mener den norske kronen skiller seg positivt ut, er at Norges Bank har kjøpt rekordmye valuta den siste tiden, mens andre sentralbanker trykker penger, melder E24..

P4 - 1 time siden

Skal granske koronastenging skoler og barnehager

Forskere skal nå undersøke hvordan stengingen av skoler og barnehager under koronakrisen har preget institusjonene. Kunnskapsminister Guri Melby sier det trengs mer kunnskap om hvordan oppløringen har blitt gjennomført i denne perioden, og om hvordan det har påvirket de sårbare barna og elevene. Resultatene skal være klare innen utgangen av 2020..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt