P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:13

P4 - 16 Aug 19 kl. 05:21

Nord-Korea med ny missiltest

Nord-Korea har i natt skutt opp to nye raketter. Det melder sørkoreanske militære.
De uidentifiserte missilene skal ha havnet i havet.
Nord-Korea har gjennomført flere rakett-tester den siste tiden, noe som settes i sammenheng med den felles militærøvelsen som USA og Sør-Korea nå har.
I en uttalelse fra Nord-Korea i går kveld kom fram at landet omtaler øvelsen som en generalprøve for krig..
Les mer på P4


Les mer om:
korea, USA, Sør-Korea, Nord-Korea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Koreamed ny , missiltest
NRK - 16 Aug 19 kl. 07:05

Nord-Korea skjøt opp raketter

Nord-Korea har avfyrt to nye raketter som landet i havet, det rapporterer Sør-Koreas militære. Dette er sjette gangen på mindre enn en måned at Nord-Korea gjennomfører prøveskytinger. Samtidig avviser Nord-Korea videre samtaler med Sør-Korea..

NRK - 25 Jul 19 kl. 02:39

Nord-Korea arresterte fiskebåt

Nord-Korea har tatt en russisk fiskebåt med et mannskap på 15 i arrest, det opplyser den russiske ambassaden i Nord-Korea, ifølge NTB. Utenriksdepartementet i Nord-Korea mistenker brudd på regler for innreise og opphold..

NRK - 21 Aug 19 kl. 22:04

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

P4 - 03 Oct 19 kl. 06:09

Nord-Korea bekrefter undervannsutskyting

Nord-Korea bekrefter at den ene rakettoppskytingen i går var en test på oppskyting av våpen under vann. Dette markerer ifølge Nord-Korea en ny fase i landets forsvarsevne. Analytikere omtaler testen som den mest provoserende siden Nord-Korea og USA opprettet en dialog om nedrustning i 2018.

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:23

- Samtaler med Nord-Korea vil gå som planlagt

USAs president Donald Trump sier atomsamtalene med Nord-Korea til helgen gå som planlagt. Det skjer selv om Nord-Korea nylig testet en ny type rakett. Landet hevder utskytingen onsdag skjedde fra en ubåt.

NRK - 30 Jun 19 kl. 08:49

Krysset grensen til Nord-Korea

President Donald Trump krysset grensen og gikk inn i Nord-Korea da han møtte Kim Jong-un ved den demilitariserte sonen mellom Nord- og Sør-Korea. Trump er dermed den første amerikanske presidenten til å besøke Nord-Korea..

NRK - 01 Aug 19 kl. 21:44

Nord-Korea med ny rakettest

Nord-Korea skal ha gjennomført den tredje rakettesten på en uke. – Nord-Korea har skutt ut to kortdistanseraketter, begge har landet i sjøen, opplyser flere amerikanske tjenestemenn, ifølge NBC News..

NRK - 25 Aug 19 kl. 12:27

Trump misfornøyd med missiltest

Donald Trump sier han er lite begeistret over den siste missiltesten til Nord-Korea, melder AFP. Landet gjennomførte en prøveoppskytning av en kortdistanserakett lørdag, som er den syvende missiltesten på en måned, ifølge New York Times..

NRK - 21 Aug 19 kl. 08:58

Klare til samtaler med Nord-Korea

USA vil ta opp att atomforhandlingane med Nord-Korea, seier president Donald Trumps spesialutsending Stephen Biegun. Atomforhandlingane braut saman i februar. Fredag skaut Nord-Korea opp to kortdistanserakettar og avlyste nye samtaler med Sør-Korea..

P4 - 06 Aug 19 kl. 05:19

Nye rakettoppskytinger fra Nord-Korea

Nord-Korea skal igjen ha testet kortdistanseraketter. Det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap melder at to raketter ble skutt opp og havnet i havet utenfor østkysten, mellom Nord-Korea og Japan i natt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 4 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 7 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 7 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 6 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 5 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 5 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 7 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 7 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt