NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:33

NRK - 13 Jun 18 kl. 12:55

Nord-Amerika får fotball-VM 2026

Fotball-VM i 2026 skal arrangeres i USA, Canada og Mexico..
Les mer på NRK


Les mer om:
VM, USA, Mexico, amerika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Amerikafår , fotball-VM, 2026
Klartale - 13 Jun 18 kl. 14:40

Tre land får fotball-VM 2026

I 2026 skal USA, Canada og Mexico arrangere fotball-VM..

Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 13:32

USA, Canada og Mexico får fotball-VM 2026

Fotball-VM i 2026 skal arrangeres i USA, Canada og Mexico. Dette er første gang et mesterskap deles mellom tre land..

VG - 13 Jun 18 kl. 02:14

VM 2026: USA vurderes klart best - men Marokko kan likevel vinne

MOSKVA (VG) FIFA tviler på Marokko som VM-arrangør på flere vesentlige punkter. Likevel er det ikke gitt at det USA-ledede Nord-Amerika-alternativet sammen med Mexico og Canada blir valgt til 2026-VM i onsdagens avstemning på kongressen i Moskva..

P4 - 13 Jun 18 kl. 16:29

Norge stemte for VM i Nord-Amerika

Norges fotballforbund ga sin stemme til USA, Mexico og Canada da de i dag ble tildelt VM i 2026. Fotballpresident Terje Svendsen sier til NFF sine nettsider at deres søknad var best med tanke på menneskerettigheter, infrastruktur, finansielle forhold og gjenbruk..

P4 - 13 Jun 18 kl. 13:19

Mexico, USA og Canada får fotball-VM 2026

USA, Mexico og Canada skal arrangere fotball-VM sammen i 2026. Det ble avgjort av FIFA-kongressen i dag. Flesteparten av kampene skal gå i USA, mens Mexico og Canada etter planen skal arrangere 10 kamper hver..

NRK - 15 Jun 18 kl. 13:16

Takker for fotball-VM

USAs president, Donald Trump, takker for alle tilbakemeldingene etter at fotball-VM i 2026 ble tildelt USA, Canada og Mexico. – Jeg har jobbet hardt for dette, sier Trump..

VG - 12 Mar 18 kl. 16:40

Stockholm hopper av OL i 2026

Reaksjonene har vært delte etter at det ble kjent at Lillehammer vil ha OL i 2026. Nå bekrefter Stockholm at de ikke har støtte for å fremme en søknad i 2026..

VG - 13 Jun 18 kl. 12:52

Fotball-VM 2026 til USA, Canada og Mexico

MOSKVA/OSLO (VG) Fotball-VM om åtte år skal finne sted i USA, Canada og Mexico. Det ble klart onsdag, et drøyt døgn før VM i Russland braker løs..

NRK - 18 Mar 18 kl. 07:24

AFP: Nord-Korea-samtaler i Finland

Nord-Koreas visedirektør for Nord-Amerika-forbindelser skal ha samtaler i Finland med USAs tidligere Sør-Korea-ambassadør Kathleen Stephens, melder AFP. Besøket kommer i forlengelsen av samtaler Nord-Koreas utenriksminister har hatt i Sverige..

P4 - 03 Apr 18 kl. 15:57

Sju byer vil arrangere OL i 2026

Stockholm er en av sju byer som har vist interesse for å arrangare vinter-OL i 2026. Det melder det internasjonale olympiske komité, IOC, i dag. I tillegg til den svenske hovedstaden skal også Graz i Østerrike, Calgary i Canada, Sapporo i Japan og Erzurum i Tyrkia være blant kandidatene som kan få lekene om 8 år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 45 minutter siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 1 time siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 1 time siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 1 time siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 1 time siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..

NRK - 3 timer siden

Flere drept i eksplosjon i Etiopia

Flere mennesker er døde etter en eksplosjon under et folkemøte i Etiopias hovedstad Addis Abeba. Eksplosjonen skjedde rett etter at den nye reformvennlige statsministere, Abiy Ahmed, var ferdig med å tale til tusenvis av mennesker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt