NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 04:36

NRK - 13 Jun 18 kl. 12:55

Nord-Amerika får fotball-VM 2026

Fotball-VM i 2026 skal arrangeres i USA, Canada og Mexico..
Les mer på NRK


Les mer om:
VM, USA, Mexico, amerika

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Amerikafår , fotball-VM, 2026
Klartale - 13 Jun 18 kl. 14:40

Tre land får fotball-VM 2026

I 2026 skal USA, Canada og Mexico arrangere fotball-VM..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 06:18

Trump ga Infantino varm velkomst – ga pressen rødt kort

USAs president Donald Trump tok tirsdag imot FIFA-president Gianni Infantino i Det hvite hus og gratulerte ham med å ha gitt fotball-VM 2026 til Nord-Amerika..

Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 13:32

USA, Canada og Mexico får fotball-VM 2026

Fotball-VM i 2026 skal arrangeres i USA, Canada og Mexico. Dette er første gang et mesterskap deles mellom tre land..

VG - 13 Jun 18 kl. 02:14

VM 2026: USA vurderes klart best - men Marokko kan likevel vinne

MOSKVA (VG) FIFA tviler på Marokko som VM-arrangør på flere vesentlige punkter. Likevel er det ikke gitt at det USA-ledede Nord-Amerika-alternativet sammen med Mexico og Canada blir valgt til 2026-VM i onsdagens avstemning på kongressen i Moskva..

P4 - 13 Jun 18 kl. 16:29

Norge stemte for VM i Nord-Amerika

Norges fotballforbund ga sin stemme til USA, Mexico og Canada da de i dag ble tildelt VM i 2026. Fotballpresident Terje Svendsen sier til NFF sine nettsider at deres søknad var best med tanke på menneskerettigheter, infrastruktur, finansielle forhold og gjenbruk..

P4 - 13 Jun 18 kl. 13:19

Mexico, USA og Canada får fotball-VM 2026

USA, Mexico og Canada skal arrangere fotball-VM sammen i 2026. Det ble avgjort av FIFA-kongressen i dag. Flesteparten av kampene skal gå i USA, mens Mexico og Canada etter planen skal arrangere 10 kamper hver..

Hegnar.no - 25 Jun 18 kl. 11:28

Hiddn Solution vil vokse i Nord-Amerika

Hiddn Solutions og SecureData inngår avtale for distribusjon i Nord-Amerika.

NRK - 01 Aug 18 kl. 20:09

Vil søke om 2026-OL

Italia avslører at dei ønskjer å søke om å arrangere vinter-OL i 2026. Leikane vil i tilfelle bli fordelte mellom byane Milano, Torino og Cortina d'Ampezzo, melder NTB. Fleire andre byar, mellom andre Stockholm, har også vist interesse for 2026-OL..

NRK - 15 Jun 18 kl. 13:16

Takker for fotball-VM

USAs president, Donald Trump, takker for alle tilbakemeldingene etter at fotball-VM i 2026 ble tildelt USA, Canada og Mexico. – Jeg har jobbet hardt for dette, sier Trump..

VG - 12 Mar 18 kl. 16:40

Stockholm hopper av OL i 2026

Reaksjonene har vært delte etter at det ble kjent at Lillehammer vil ha OL i 2026. Nå bekrefter Stockholm at de ikke har støtte for å fremme en søknad i 2026..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Norge får direkterute til Kina

For første gang åpnes det en flyrute fra Norge til Kina. Fra våren av skal Hainan Airlines fly tre ganger i uken fra Oslo til Beijing. Avtalen om flyruten skal signeres senere i dag under en seremoni i forbindelse med det norske statsbesøket i Kina..

NRK - 1 time siden

Sier nei til «økologisk snus»

Tobakksselskapet Skruf Snus AB får ikke lov til å markedsføre snus som «økologisk», slår Marknadsdomstolen i Stockholm fast. Domstolen mener forbrukere kan oppfatte ordet «økologisk» med noe som gir «helse- og/eller miljøfordeler av produktet..

NRK - 2 timer siden

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..

NRK - 2 timer siden

Gates sørger over Paul Allen

– Jeg er knust etter nyheten om at en av mine beste venner har gått bort. Det sier Bill Gates i en uttalelse om Paul Allens bortgang. De to grunnla Microsoft sammen i 1975..

NRK - 3 timer siden

Avviser Daniels søksmål mot Trump

En føderal dommer i California i USA har avvist pornoskuespilleren Stormy Daniels søksmål mot Donald Trump. Det melder kanalen MSNBC. Advokaten hennes sier kjennelsen vil bli anket..

NRK - 3 timer siden

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Paul Allen er død

Den amerikanske forretningsmannen Paul Allen er død. Det opplyser familien hans til nyhetskanalen CNBC, Allen grunnla datagiganten Microsoft sammen med Bill Gates. 65-åringen døde av kreft mandag..

NRK - 4 timer siden

Ingen avstemning i Makedonia

Den makedonske nasjonalforsamlingen kom ikke i mål med mandagens debatt om ratifisering av avtalen om å endre landets navn til Nord-Makedonia. Debatten fortsetter tirsdag. Debatten kan vare i opptil ti dager..

NRK - 5 timer siden

Trump-besøkte flomrammede

USAs president Donald Trump besøker de orkanrammede områdene i delstatene Florida og Georgia..

NRK - 6 timer siden

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt