NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 23:09

NRK - 13 Jun 18 kl. 12:55

Nord-Amerika får fotball-VM 2026

Fotball-VM i 2026 skal arrangeres i USA, Canada og Mexico..
Les mer på NRK


Les mer om:
VM, USA, Mexico, amerika

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Amerikafår , fotball-VM, 2026
Klartale - 13 Jun 18 kl. 14:40

Tre land får fotball-VM 2026

I 2026 skal USA, Canada og Mexico arrangere fotball-VM..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 06:18

Trump ga Infantino varm velkomst – ga pressen rødt kort

USAs president Donald Trump tok tirsdag imot FIFA-president Gianni Infantino i Det hvite hus og gratulerte ham med å ha gitt fotball-VM 2026 til Nord-Amerika..

Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 13:32

USA, Canada og Mexico får fotball-VM 2026

Fotball-VM i 2026 skal arrangeres i USA, Canada og Mexico. Dette er første gang et mesterskap deles mellom tre land..

VG - 13 Jun 18 kl. 02:14

VM 2026: USA vurderes klart best - men Marokko kan likevel vinne

MOSKVA (VG) FIFA tviler på Marokko som VM-arrangør på flere vesentlige punkter. Likevel er det ikke gitt at det USA-ledede Nord-Amerika-alternativet sammen med Mexico og Canada blir valgt til 2026-VM i onsdagens avstemning på kongressen i Moskva..

P4 - 13 Jun 18 kl. 16:29

Norge stemte for VM i Nord-Amerika

Norges fotballforbund ga sin stemme til USA, Mexico og Canada da de i dag ble tildelt VM i 2026. Fotballpresident Terje Svendsen sier til NFF sine nettsider at deres søknad var best med tanke på menneskerettigheter, infrastruktur, finansielle forhold og gjenbruk..

P4 - 13 Jun 18 kl. 13:19

Mexico, USA og Canada får fotball-VM 2026

USA, Mexico og Canada skal arrangere fotball-VM sammen i 2026. Det ble avgjort av FIFA-kongressen i dag. Flesteparten av kampene skal gå i USA, mens Mexico og Canada etter planen skal arrangere 10 kamper hver..

Hegnar.no - 25 Jun 18 kl. 11:28

Hiddn Solution vil vokse i Nord-Amerika

Hiddn Solutions og SecureData inngår avtale for distribusjon i Nord-Amerika.

NRK - 01 Aug 18 kl. 20:09

Vil søke om 2026-OL

Italia avslører at dei ønskjer å søke om å arrangere vinter-OL i 2026. Leikane vil i tilfelle bli fordelte mellom byane Milano, Torino og Cortina d'Ampezzo, melder NTB. Fleire andre byar, mellom andre Stockholm, har også vist interesse for 2026-OL..

Hegnar.no - 21 Nov 18 kl. 08:36

Polarcus får oppdrag i Nord-Amerika

Polarcus Limited melder om en kontrakt i Nord-Amerika..

NRK - 15 Jun 18 kl. 13:16

Takker for fotball-VM

USAs president, Donald Trump, takker for alle tilbakemeldingene etter at fotball-VM i 2026 ble tildelt USA, Canada og Mexico. – Jeg har jobbet hardt for dette, sier Trump..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Tre vogntog i ulykke i Grong

En person satt fastklemt etter en ulykke som involverte tre vogntog på E6 ved Lakseakvariet i Grong. Vedkommende er nå frigjort, melder politiet i Trøndelag. Det er ikke opplyst hvor omfattende skadene er..

NRK - 4 timer siden

VG: Ulstein nevnes som minister

I den nye flertallsregjeringen ligger eksbyråd i Bergen og sexolog Dag Inge Ulstein (38) søndag kveld an til å bli utviklingsminister for KrF, ifølge VGs kilder..

NRK - 3 timer siden

170 migranter savnet i båtforlis

FN frykter at minst 170 mennesker er døde i to ulike båtforlis på Middelhavet. Båtene kom fra Libya og Marokko. Tre personer som ble reddet, har forklart at de forlot Libya i en oppblåsbar båt med 120 personer om bord..

NRK - 2 timer siden

AU tviler på Tshisekedi-seier

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil om det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Felix Tshisekedi vant foran Martin Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert Tshisekedi med seieren..

NRK - 2 timer siden

Frykter kutt i eiendomsskatt

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad i Aust-Agder frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 45 minutter siden

Sondre Bratland (80) blir kommandør

Artisten Sondre Bratland (80) som er kjent for kveding og religiøse folketoner blir kommandør av St. Olavs Orden, det melder Vest-Telemark blad..

NRK - 1 time siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 1 time siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 1 time siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 1 time siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt