P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 10:07

P4 - 19 Jan 20 kl. 08:19

Nok en person pågrepet etter ran

Nok en person er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble utsatt for vold og ranet i Trondheim i går kveld.
Nå er tilsammen sju ungdommer under 18 år pågrepet, opplyser politiet til Adresseavisen.
Det skal ikke være noen relasjon mellom ungdommene og mannen.
Barnevernet er koblet inn i saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Trondheim, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noken person , pågrepet, etter, ran
P4 - 21 Oct 19 kl. 19:49

Pågrepet etter tenåringsran

Fire ungdommer er nå pågrepet etter at en 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo i formiddag. Ranet fant sted i nærheten av T-banestasjonen på Bøler, ifølge politiet. En person ble pågrepet kort tid etter hendelsen som skjer etter en uvanlig voldelig helg i Oslo, der 16 personer ble pågrepet for 11 ulike hendelser..

NRK - 25 Sep 19 kl. 10:37

Tre pågrepet etter ran

Tre personer er pågrepet etter melding om at en person ble ranet i bakgården til Sparebanken Sør i Kristiansand sentrum. Politiet skal ha stanset en bil der de tre som er pågrepet oppholdt seg..

NRK - 30 Dec 19 kl. 13:50

Etterlyst mann pågrepet etter vold

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en alvorlig voldshendelse natt til lørdag i Åsnes kommune i Hedmark, melder NTB. Politiet etterlyste søndag to menn, og den ene av disse ble pågrepet like etter kl 11 mandag..

VG - 28 Oct 19 kl. 19:35

To pågrepet etter store våpenfunn

Ti timer etter at en eldre mann ble pågrepet mistenkt for besittelse av ulovlige våpen, etter at politiet avdekket en «betydelig mengde» våpen i Bamble, er nok en person pågrepet på en adresse i Asker..

NRK - 02 Jan 20 kl. 17:39

Mann pågrepet etter skyting

En av de to hovedmistenkte etter skytingen i Ila i Trondheim i desember, ble i romjula pågrepet og siktet, skriver Adresseavisen. Mannen i 20-årene meldte seg og ble pågrepet i Danmark, han blir sannsynligvis fraktet til Trondheim i løpet av helgen..

NRK - 16 Nov 19 kl. 01:09

Pågrepet etter drap i Malmö

En dansk 27-åring ble fredag kveld pågrepet etter en biljakt i Danmark. Mannen er siktet for å ha drept en 24 år gammel kvinne i Malmö, skriver Kvällsposten. 27-åringen som er pågrepet skal nå utleveres til Sverige.

NRK - 04 Jan 20 kl. 07:35

Pågrepet etter biljakt i Færder

To personer ble pågrepet etter en biljakt i Færder kommune i Vestfold og Telemark i natt. Det ble satt inn helikopter i jakten, etter at en bil ikke stoppa for kontroll i Kirkeveien. Ferden endte på Hvasser, hvor to personer ble pågrepet..

P4 - 04 Nov 19 kl. 09:18

Åtte pågrepet etter lastebiltragedien

Åtte personer er nå pågrepet i Vietnam i forbindelse med lastebiltragedien i Essex i England, der 39 vietnamesere ble funnet døde. Det melder Reuters. Det er uklart når de åtte ble pågrepet.

P4 - 05 Feb 20 kl. 15:05

To pågrepet etter knivstikking

Ytterligere en person er pågrepet etter at en kvinne i slutten av 20-årene ble knivstukket i Fredrikstad natt til i dag. Det melder NTB. En person ble pågrepet på stedet i natt.

P4 - 20 Oct 19 kl. 11:15

Tre pågrepet etter vold

Ytterligere en person er nå pågrepet etter at en mann i 20-årene ble slått og sparket på Majorstua i Oslo i natt. Mannen har forklart at han ble slått og sparket i hodet av fire eller fem unge personer. Fra før var to personer pågrepet i saken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kraftig fall på Oslo Børs

Oslo Børs åpnet i dag med et kraftig fall, og etter en halvtimes handel hadde hovedindeksen falt med flere prosent. Fallet i Oslo kommer etter en markant nedgang ved de fleste børsene i Asia. Der preges handelen av nyheter om at koronaviruset har spredt seg, og at flere har dødd.

P4 - 30 minutter siden

Kina utsetter folkekongress

Den årlige Folkekongressen i Kinas kommunistparti avlyses for å i stedet bekjempe koronaviruset. Kinas øverste statsorgan og lovgivende forsamling, skulle etter planen samles 5. mars for å godkjenne statsbudsjettet og vedta lover.

P4 - 30 minutter siden

Innrømmer skyld for knivdrap

En 52 år gammel mann erkjenner straffskyld for å ha knivdrept sin 27 år gamle ekskjæreste på Tiffani Café på Frogner i Oslo i 2018. Det kom fram da rettssaken mot mannen startet i Oslo tingrett i dag. Kvinnen var nyansatt og på opplæring på cafeen da hun ble brutalt angrepet og påført dødelige knivstikk foran sjokkerte gjester.

P4 - 1 time siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 1 time siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 1 time siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 1 time siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 1 time siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt