P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 04:58

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:08

Nok en norsk seier i EM-kval

Norge slo Nord-Irland 6-0 i EM-kvalifiseringen i Stavanger i kveld.
Lisa-Marie Utland og Caroline Graham Hansen scoret to ganger hver, mens Guro Reiten og Ingrid Syrstad Engen noterte seg for hver sin scoring - og de sørget dermed for tre poeng til Norge.
Det norske laget er fortsatt ubeseiret i sin gruppe, med 12 poeng på fire kamper..
Les mer på P4


Les mer om:
Nord-Irland, EM, Stavanger, Marie Utland, Caroline Graham Hansen, Guro Reiten, Ingrid Syrstad Engen, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noken , norsk, seieri , EM-kval
NRK - 21 Jan 20 kl. 13:46

Vågekvalkvoten på staden kvil

Norske kvalfangarar kan i år fange 1.278 vågekval. Kvoten var den same både i 2019 og 2018.

P4 - 08 Dec 19 kl. 16:51

Norsk seier i Östersund

Det ble norsk seier på damenes skiskytterstafett i Östersund i dag. De norske jentene vant foran Sveits på andreplass og Sverige på tredje..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 07:57

Seier over Spania nærmest garanterer norsk OL-billett

Norges VM-semifinale mot Spania kan rydde vei for norsk OL-spill neste år. Seier over spanjolene vil så godt som sikre Tokyo-plassen..

P4 - 10 Jan 20 kl. 20:37

Norsk seier i åpningskampen

Bosnia-Herdegovina tok ledelsen, men Norge tok kommandoen mot slutten av 1. omgang, og dermed ble det norsk seier i åpningskampen i håndball-EM. 32-26 endte oppgjøret i Trondheim spektrum.

NRK - 13 Oct 19 kl. 22:34

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

P4 - 22 Dec 19 kl. 12:45

Ny seier til Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø tok sin andre seier på to dager i mennenes fellesstart i Frankrike nå i ettermiddag. En bom på tredje skyting holdt i massevis til nok en overlegen seier. 42 sekunder var han i mål før den franske overraskelsen, Emilien Jaquelin, ble nummer to.

NRK - 12 Mar 20 kl. 07:25

Flygerforbundet om innreiseforbod

– Heile infrastrukturen innan luftfart kjem til å bli forandra som følge av innreiseforbodet til USA, seier leiar Yngve Carlsen i Norsk Flygerforbund. Han seier vidare forbodet vil føra til massive permitteringar i bransjen..

NRK - 22 Dec 19 kl. 11:56

Dobbelt norsk på lagsprinten

Erik Valnes leverte en kongespurt og sikret norsk seier på lagsprinten i Planica, sammen med Sindre Bjørnestad Skar. Norge 2 (Gjøran Tefre og Håvard Solås Taugbøl) sikret norsk dobbeltseier, mens Finland ble nummer tre..

P4 - 12 Jan 20 kl. 14:11

Norsk seier i kombinert

På kombinertguttas lagsprint i Val di Fiemme ble det norsk jubel. Der vant Norge 1, med Jarl Magnus Riiber og Jørgen Graabak på laget. Tyskland og Østerrike fulgte på de neste plassene..

Aftenposten - 01 Jan 20 kl. 13:46

Klæbo kjemper om Tour-seier, men er fortsatt pessimist: - Dette blir fryktelig vanskelig

Alexandr Bolsjunov slo knockout på alle på onsdagens jaktstart, men håpet om norsk seier er ikke dødt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 5 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 6 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 6 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 7 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 7 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 8 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 8 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 8 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 9 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt