P4 > Nyheter

Friday, 06 December, 03:52

P4 - 15 Nov 19 kl. 04:59

Nok en elev døde etter skoleskytingen

Dødstallet etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA torsdag kveld fortsetter å stige.
En tredje elev døde på sykehus av skadene han fikk, melder ABC news.
Det er to 14 år gamle gutter og en 16 år gammel jente som ble drept da en 16 år gammel elev begynte å skyte rundt seg på en videregående skole.
Noe motiv for skytingen er ikke kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
Los Angeles, USA, ABC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noken , elev, døde, etter, skoleskytingen
NRK - 12 Nov 19 kl. 11:35

Elev døde etter skoletur til Israel

Elev (22) døde etter ulykke på skoletur i Israel. Det melder Bergens Tidende. Det var en elev ved Bildøy bibelskole som døde etter en badeulykke på skoletur, skriver avisa..

Dagbladet - 12 Nov 19 kl. 21:20

Vikarlærer angrep elev

En elev ble sendt til sykehus i Texas etter å ha blitt angrepet av læreren..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 11:40

Elev døde etter ulykke på skoletur i Israel

Elev (22) ved Bildøy bibelskole døde etter en badeulykke på skoletur..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 16:02

Lærer frifunnet etter sex med elev

Læreren i 30-åra var tiltalt for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg sex med en elev. Nå er han frifunnet..

VG - 02 Dec 19 kl. 13:24

Elev og lærer skadet etter basketak på skole

To personer er pågrepet og har status som mistenkte etter at en lærer og en elev ble skadet i forbindelse med et slagsmål på Valle Hovin videregående..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 14:05

Elev alvorlig skadet etter bading på skoletur

En elev fra Bildøy bibelskole er alvorlig skadet i en ulykke i Israel..

NRK - 02 Dec 19 kl. 12:39

Ein elev skada etter slagsmål

Ein elev ved ein skole på Helsfyr i Oslo har truleg hjerneristing og moglege brotskadar i ansiktet etter eit slagsmål mellom fleire personar. Ein lærar fekk moglege brotskadar da han forsøkte å stoppe slagsmålet..

NRK - 12 Nov 19 kl. 11:35

Elev døde på skoletur i Israel

Håvard Jonassen (22) døde etter ulykke på skoletur i Israel. Han var elev ved Bildøy bibelskole, og døde etter en badeulykke på skoletur til Israel tirsdag 5. november.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 14:05

Elev alvorlig skadet etter bading på skoletur til Israel

En elev fra Bildøy bibelskole er alvorlig skadet i en ulykke i Israel..

NRK - 19 Sep 19 kl. 09:27

Lærer tiltalt for forhold til elev

En tidligere lærer på en videregående skole i Hordaland er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling til å skaffe seg sex med en elev på skolen der han jobbet, melder NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Premier League torsdag kveld

Det er spilt to kamper i Premier League i kveld. Kampen mellom Sheffield United og Newcastle er ferdigspilt og endte 0-2. Kampen mellom Arsenal og Brighton endte 1-2..

P4 - 5 timer siden

Flere fjelloverganger åpnet igjen

Flere fjelloverganger er i kveld åpnet igjen etter at det har vært kolonnekjøring som følge av uvær i flere timer. Det melder Vegtrafikksentralen. Både Hemsedalsfjellet og Aurland-Hol er åpne igjen.

P4 - 5 timer siden

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep

En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Mannen utga seg for å jobbe i barnevernet for å komme i kontakt med moren til jenta og tilbød henne hjelp med barna. Retten beskriver handlingene som grove og smertefulle.

P4 - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter skyting

Tilstanden til mannen som ble skutt i Trondheim i kveld er alvorlig. Han er skutt flere ganger og har megt alvorlige skader opplyser politiet til NRK. Det var mannen selv som ringte og meldte i fra om skytingen.

P4 - 5 timer siden

Forslag om å la asylsøkere jobbe nedstemt

Forslaget om å la asylsøkere få jobbe uten opphold og arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres ble i kveld nedstemt i Stortinget. Mange politikere har regaert sterkt etter at det ble kjent at biskop Gunnar Stålsett risikerer fengsel for å ha gitt jobb til en asylsøker uten opphold- og arbeidstillatelse. Men verken Venstre eller KrF ville støtte SVs forslag om la asylsøkere som ikke kan returneres til hjemlandet rett til å jobbe.

P4 - 5 timer siden

Kamper i GET-ligaen

5 kamper er spilt i GET-ligaen i Ishockey i kveld. Stavanger Oilers vant 5-1 over Stjernen Hockey. Manglerud Star vant 7-1 over Grüner Ishockey.

P4 - 5 timer siden

Søker etter savnet mann

Politiet har nå satt i gang en leteaksjon etter den 35 år gamle mannen, Ruben Kanstad, som har vært savnet i Arendal siden 19. november. Det er vitneopplysninger som gjør at politiet nå søker i sjøen rundt Tromøybrua melder Agderposten..

P4 - 6 timer siden

Arbeidskamerater i sorg etter dødsulykke

Arbeidskameratene til mannen i 40-årene som mistet livet på ei bru på Stord i dag tidlig er i sorg etter dødsulykken. To personer satt i en varebil da deler av taket fra et møtende vogntog løsnet og traff varebilen. Sjåføren av varebilen mistet livet.

P4 - 6 timer siden

Trafikkulykke i Svolvær - skadd hentet av helikopter

En person er hentet med redningshelikopter etter at to biler kolliderte ved flyplassen i Svolvær i kveld. Veien er stengt og nødetater jobber på stedet melder politiet på twitter..

P4 - 6 timer siden

Hjelpearbeidere bortført i Nigeria

14 personer, blant dem to hjelpearbeidere fra Røde Kors er bortført i Nigeria. Gruppa Iswap, som har sverget troskap til IS, hevder de står bak bortføringen, melder nyhetsbyrået AFP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt