P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 19:30

P4 - 15 nov. 19 kl. 04:59

Nok en elev døde etter skoleskytingen

Dødstallet etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA torsdag kveld fortsetter å stige.
En tredje elev døde på sykehus av skadene han fikk, melder ABC news.
Det er to 14 år gamle gutter og en 16 år gammel jente som ble drept da en 16 år gammel elev begynte å skyte rundt seg på en videregående skole.
Noe motiv for skytingen er ikke kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
Los Angeles, USA, ABC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noken , elev, døde, etter, skoleskytingen
NRK - 12 nov. 19 kl. 11:35

Elev døde etter skoletur til Israel

Elev (22) døde etter ulykke på skoletur i Israel. Det melder Bergens Tidende. Det var en elev ved Bildøy bibelskole som døde etter en badeulykke på skoletur, skriver avisa..

Dagbladet - 12 nov. 19 kl. 21:20

Vikarlærer angrep elev

En elev ble sendt til sykehus i Texas etter å ha blitt angrepet av læreren..

Aftenposten - 12 nov. 19 kl. 11:40

Elev døde etter ulykke på skoletur i Israel

Elev (22) ved Bildøy bibelskole døde etter en badeulykke på skoletur..

Dagbladet - 04 okt. 19 kl. 16:02

Lærer frifunnet etter sex med elev

Læreren i 30-åra var tiltalt for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg sex med en elev. Nå er han frifunnet..

VG - 02 des. 19 kl. 13:24

Elev og lærer skadet etter basketak på skole

To personer er pågrepet og har status som mistenkte etter at en lærer og en elev ble skadet i forbindelse med et slagsmål på Valle Hovin videregående..

Aftenposten - 06 nov. 19 kl. 14:05

Elev alvorlig skadet etter bading på skoletur

En elev fra Bildøy bibelskole er alvorlig skadet i en ulykke i Israel..

NRK - 09 jan. 20 kl. 01:30

CNN erkjente ærekrenkelse mot elev

CNN har inngått forlik med en high school-elev som stevnet ialt fire TV-kanaler for ærekrenkelse etter at de viste en video der elever tilsynelatende hånet en urinnvåner foran Lincoln-monumentet i Washington DC. Erstatningsbeløpet er ikke kjent..

NRK - 02 des. 19 kl. 12:39

Ein elev skada etter slagsmål

Ein elev ved ein skole på Helsfyr i Oslo har truleg hjerneristing og moglege brotskadar i ansiktet etter eit slagsmål mellom fleire personar. Ein lærar fekk moglege brotskadar da han forsøkte å stoppe slagsmålet..

P4 - 07 feb. 20 kl. 17:08

Elev alvorlig skadet i ulykke

En elev er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en ulykke ved Tana videregående skole natt til i dag. Ifølge rektor ved skolen skjedde skaden da gutten stupte kråke, skriver iFinnmark. Gutten ble hentet med helikopter..

NRK - 10 jan. 20 kl. 18:17

Skyting på barneskole i Mexico

En elev har skutt og drept en lærer og såret flere medelever på en barneskole i byen Torreon i Mexico, ifølge lokalt politi. Skuddene ble avfyrt av en elleve år gammel elev, som etter å ha åpnet ild mot lærere og medelever tok sitt eget liv..

Fler nyheter fra P4

P4 - 20 timer siden

Positive vaksinenyheter i USA

Testene av en koronavaksine i USA viser lovende resultater. Det sier smittevernekspert ved Det hvite hus, Anthony Fauci. De første testene av en av vaksinene som testes ut har gått slik forskerne hadde håpet, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 15 minutter siden

140 helsearbeidere døde i Iran

140 helsearbeidere har dødd av koronaviruset i Iran siden det første utbruddet i midten av mars. Iran er et av landene i Midtøsten som er hardest rammet av koronapandemien. Det opplyser myndighetene i landet..

P4 - 15 minutter siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist er alvorlig skadd etter en ulykke i Vestvågøya i Lofoten i Nordland i kveld. Syklisten er fløyet til Universitetssykehuset i Nord-Norge for behandling..

P4 - 1 time siden

- Viktig for lønnsomheten at énmetersregelen vurderes

- Det er viktig for lønnsomheten til bedriftene at helsemyndighetene nå vuderer énmetersregelen i kulturlivet. Det sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen. I dag møtte kulturminister Abid Raja og helseminister Bent Høie representantene for kinoene og scenekultursektoren for å få innspill til praktisering av énmetereregelen..

P4 - 1 time siden

Avhøres i kveld

Politiet vil forsøke å avhøre mannen, som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarspsborg, i kveld. En kvinne i 50 årene døde da hun ble knivstukket av mannen natt til i dag, og to andre kvinner ble skadet. Hans forsvarer Marius Otterstad opplyste til P4-nyhetene tidligere i dag at han vil forsøke å snakke med sin klient før avhøret..

P4 - 45 minutter siden

Lange køer på Fløibanen

Det er lange køer for å ta Fløibanen i Bergen i ettermiddag. Daglig leder Anita Nybø sier de prøver å be folk om å holde en meters avstand i køen, men køen strekker seg nesten 100 meter nedover gaten. De ber folk være hjelpsomme og minner folk om at billetten kan utløses senere på dagen..

P4 - 1 time siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndightene på ferieøya Mallorca stenger flere utesteder i Magaluf. På grunn av festbråk og mange turister som ikke følger smittevernreglene har myndighetene bestemt seg for å ta grep. Det betyr at butikker, barer og restauranter stenges, skriver Aftonbladet..

P4 - 1 time siden

Flere på bilferie betyr flere bilskader

At mange kjører bil på Norgesferien i år, fører til at flere enn normalt også skader bilen sin. Det har forsikringsselskapet If lagt merke til, som melder om en økning av skader denne sommeren sammenlignet med fjoråret. Informasjonssjef Sigmund Clementz sier mange av bilskadene skjer på de typiske feriestedene..

P4 - 2 timer siden

Store køer etter bilulykke i Bergen

Det har oppstått lange køer etter at en bil med to personer ombord krasjet i Eidsvågstunnelen i Bergen retning sentrum. Tunnelen er stengt, noe som skaper store store trafikale utfordringer. De skadde skal være ved bevissthet..

P4 - 2 timer siden

Krever at kunder bruker ansiktsmasker

I USA krever Walmart at alle kunder nå må bruke ansiktsmasker i deres butikker. I en uttalelse sier selskapet at de vil utplassere ansatte ved innganger for å minne kunder på kravet. Andre store selskaper i USA har allerede innført lignende tiltak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt