NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 09:06

NRK - 19 Jan 20 kl. 07:42

Nok ein person arrestert for ran

Ytterlegare ein person har blitt arrestert mistenkt for å ha rana ein mann i 40-åra i Trondheim. Totalt er sju personar nå arresterte etter hendinga. Mannen skal ha blitt utsett for vald, men er ikkje skadd, opplyser politiet til Adresseavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nok, einperson , arrestert, for, ran
NRK - 15 Dec 19 kl. 15:39

Visepresidents kone arrestert

Kona til visepresidenten i Zimbabwe, Constantino Chiwenga, er arrestert for mistanke om svindel og hvitvasking av penger. Det skriver Reuters. Marry Mubaiwa ble arrestert lørdag ettermiddag og vil trolig møte i retten mandag..

NRK - 27 Dec 19 kl. 19:15

Youtubar arrestert i Egypt

En ung egyptisk internettkomikar er arrestert etter at han kritiserte president Abdel-Fattah al-Sisi på YouTube, ifølge ein advokat og lokale medium. Shady Srour (24) blei arrestert på Cairo International Airport tidlegare då han kom frå USA..

NRK - 26 Nov 19 kl. 16:16

To arrestert i Nederland

To menn er arrestert i Nederland mistenkt for å lage bombevester, melder Reuters. De to skal ha blitt arrestert etter at etterretningstjenesten fikk tips om at de drev med noe muffens..

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:25

To arrestert i England

En mann og en kvinne er arrestert i Warrington etter at det ble funnet 39 døde personer bak i en lastevogn. Det skriver The Guardian..

Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 16:35

Hyllet Breivik i 2012 - arrestert i dag

Under arrangementet Scandza Forum lørdag ble amerikanske Greg Johnson arrestert. - Han har hatt en radikaliseringsrolle, sier PST..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Man arrestert for college-skyting

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på et universitetsområde i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 20 Nov 19 kl. 09:21

Mann arrestert etter journalistdrap

Ein maltesisk forretningsmann blei arrestert på yachten sin, mistenkt for drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia. Det melder BBC..

NRK - 18 Jan 20 kl. 00:16

IS-kvinnen arrestert

Den 29 år gamle terrorsiktede IS-kvinnen ble arrestert kort tid etter at hun i kveld ankom Gardermoen..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Mann arrestert for student-drap

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på en fest for studenter ved et college i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 Nov 19 kl. 05:19

Slåsskjemper arrestert i Lillesand

I Lillesand har politiet fått tak i to menn som er mistenkt for å ha deltat i et masseslagsmål i natt, der en mann fikk et kutt i hodet. Begge er utpekt som aktive gjerningspersoner og er arrestert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fjerde dødsfall i Italia

Den italienske radiokanalen Rai Radio melder at det no er fire personar som er døde av det nye koronaviruset, ifølge Reuters. Også i Iran er det no fleire døde, der har viruset til saman tatt livet av tolv personar, melder iransk statleg TV..

NRK - 15 minutter siden

Første smittedøme i Afghanistan

Afghanistan melder om det første døme på smitte av det nye koronaviruset, ifølge AFP..

NRK - 30 minutter siden

Framleis karantene i Wuhan

Kinesiske styresmakter trekker tilbake avgjerda om å la friske personar forlate Wuhan..

NRK - 45 minutter siden

Tilset færre sommarvikarar

Norske bedrifter vil tilsette færre sommarvikarar i år enn før, og færre unge vil lykkast med å få sommarjobb, trur organisasjonen Virke. Det er store kull og mange som søker jobb, og nokre seier at dei ikkje eingong får svar på søknadane sine..

NRK - 1 time siden

Korona-smitte i to nye land

Bahrain og Kuwait har registrert de første smittetilfellene av covid-19-viruset, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran...

NRK - 1 time siden

Seks drepne i flyangrep i Syria

Seks personar frå militsgrupper som støttar Iran i Syria vart drepne i israelsk luftangrep nær Damaskus i natt, ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 1 time siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Statsministeren i Malaysia går av

Statsministeren i Malaysia har levert eit avskjedsbrev til kongen, ifølge Al Jazeera. Han går av etter ein periode med uro i regjeringa..

NRK - 1 time siden

Trump har kome fram til India

Trump har kome fram til India, der han er på sitt første offisielle besøk. Han skal vere der i to dagar..

NRK - 2 timer siden

Arbeidsmiljølova for yrkesdykkarar

Arbeidstilsynet ber regjeringa om at arbeidsmiljølova må gjelde for dei om lag 700 yrkesdykkarane som jobbar innanskjærs i Noreg, skriv Dagbladet. Yrkesdykkarar har frykta at regelendringar ville føre til fleire ulykker og endra arbeidsforhold..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt