P4 > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 05:24

P4 - 19 sep. 20 kl. 10:35

Noen Nav-tjenester virker ikke

Det er nå i helgen enkelte tjenester på Nav.no som ikke virker, eller er ustabile.
Frem til klokken 16 i dag kan det være problemer med å registrere seg som arbeidssøkere, sende meldekort og registrere eller endre CV.
Og det er ikke mulig å gå inn på pensjon eller uføretrygd før mandag morgen.
Årsaken er at det drives vedlikehold av datasystemene, opplyser etaten..
Les mer på P4


Les mer om:
Nav, CV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noen, Nav-tjenester, virker, ikke
P4 - 28 sep. 20 kl. 05:41

Nav-sjefen vil ta grep

Den nye Nav-sjefen erkjenner at Nav ikke klarer å ivareta brukerne godt nok, og vil ta flere grep. Hans Christian Holte sier til Dagsavisen at det er alt for mange som har blitt kasteballer i systemet. Etaten har fått kritikk for manglende oppfølging, lang saksbehandlingstid og innstramming i AAP-reglene.

P4 - 20 okt. 20 kl. 22:44

Virker ikke mot koronaviruset

Malariamedisinenen hydroksyklorokin virker ikke mot koronaviruset. Det viser en ny studie ved Ahus. Studien undersøkte 53 pasienter innlagt med viruset mellom mars og mai.

P4 - 18 sep. 20 kl. 17:37

KS: - Krevende å tilby vanlige tjenester ved koronautbrudd

- Det er svært krevende for kommunene å levere gode tjenester til innbyggerne under koronakrisen. Det sier styreleder i KS Bjørn Arild Gram. I dag tidlig fortalte P4-nyhetene at mange helsesykepleiere i kommunen fortsatt blir satt til å jobbe med korona i stedet for å være tilgjengelige for barn og unge.

NRK - 11 okt. 20 kl. 17:37

Tjener på politiske tjenester

Flere enn 200 selskaper og interessegrupper og utenlandske aktører har fått politiske tjenester etter å ha gitt penger til Trump-familiens selskaper. Det skriver The New York Times som fått tak i flere av president Donald Trumps skattemeldinger..

NRK - 05 okt. 20 kl. 12:56

NAV:– Se bort fra brev om AAP

Søndag 4. oktober sendte Nav et digitalt brev til 100.000 personer om at de har fått forlenget arbeidsavklaringspenger (AAP) med seks måneder.

P4 - 14 okt. 20 kl. 06:26

Fellesorganisasjonen satt på sidelinja

Fellesorganisasjonen, som er førstelinja i NAV, har bedt om å få være med å evaluere hva vi kan lære av trygdeskandalen, men får ikke lov å bli med. Det skriver Klassekampen. Det var i mars at Stortinget ba regjeringen sette ned en arbeidsgruppe der brukerne og ulike fagforeninger skulle være direkte representert.

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 09:00

Et Nav av muligheter | Anita Krohn Traaseth

Ideen om Nav fyller 20 år i 2021. Både Nav-skandalen og det kommende jubileet er ypperlige anledninger til å minne om at alt som er menneskeskapt, kan endres..

P4 - 22 sep. 20 kl. 10:34

Nav ber trygderammede ta kontakt

Nav ønsker å komme i kontakt med personer som tror eller mener å være rammet av trygdeskandalen. Etaten har gått gjennom rundt 42.000 saker, men sier de fortsatt leter etter flere saker og ofre.

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 22:00

Statlig sosialhjelp redder ikke Nav

Kommunale ytelser og tjenester blir best når de har lokal, demokratisk forankring..

NRK - 20 okt. 20 kl. 18:11

Malariamedisin virker ikke

En studie ved Akershus universitetssykehus viser tydelig at malariamedisinen hydroksyklorokin ikke virker mot Covid-19. - Vi ser ingen grunn til å fortsette behandling av Covid-19-syke pasienter med dette medikamentet, sier forskerne..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 minutter siden

Varsler opptrapping av legestreik

Legestreiken kan bli trappet opp innen kort tid. Fra i dag er 23 leger tatt ut i streik i Bergen, Tromsø, Narvik, Stavanger og Trondheim. Og Legeforeningen varsler at streiken allerede i begynnelsen av uken kan trappes opp om partene ikke kommer til enighet.

P4 - 15 minutter siden

Kastrati legger seg flat

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati legger seg flat etter kommentaren til Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo under Eliteserie-kampen i går kveld. 28-åringen kalte Fagermo, sitat, "jævla soper", noe han også bekreftet etter kampen. Nå sier han til VG at han ikke visste hva det betydde, og at han tenkte det betydde noe sånt som idiot.

P4 - 15 minutter siden

160 nye koronasmittede

160 personer er bekreftet smittet av korona i Norge det siste døgnet. Det viser tallene fra Folkehelseinstituttet. Det er ned fra 217 døgnet før.

P4 - 5 timer siden

Gjemte seg i ti dager på skip

Fire menn fra Nigeria gjemte seg i ti dager bak roret på en oljetanker fra Bergen. Da skipet ankom Las Palmas tidligere denne måneden ble de fire oppdaget sittende på roret, melder NRK. Skipet var på vei fra Nigeria til Herøya ved Porsgrunn.

P4 - 6 timer siden

Lagerbäck og Sørloth har snakket ut

Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth har nå snakket ut om bråket den siste tiden og er enige om å legge saken bak seg. Det bekrefter NFF i kveld. Landslagssjefen hevdet at Sørloth kalte ham inkompetent etter tapet mot Serbia, noe Sørloth har nektet for.

P4 - 6 timer siden

Rødt nivå på skoler i Gjøvik

Alle barnehager og skoler i Gjøvik går nå til rødt nivå. Det innebærer mindre grupper, strengere avstandsregler og ulike oppmøtetider på skolen, SFO og barnehagen, opplyser kommunen etter at kriseledelsen hadde møte i kveld. Barnehagene går også tilbake til redusert åpningstid.

P4 - 6 timer siden

Reagerer på løslatelse

Naboene til mannen i 40-årene som ble pågrepet etter en væpnet politiaksjon på Vintrebro fredag, reagerer på at han nå er løslatt. Det skriver VG. Mannen slo ut kameraet hos naboene før han forskanset seg i sin egen bolig med et luftvåpen.

P4 - 7 timer siden

Stanser all fysisk undervisning

Både Norges Handelshøyskole og Handelshøyskolen BI i Bergen stanser nå all fysisk undervisning etter flere nye koronatilfeller de siste dagene. Flere av de smittede har vært i undervisning og oppholdt seg på campus, skriver Bergens Tidende..

P4 - 7 timer siden

Ap vil øke skattene med sju milliarder

Arbeiderpartiet går til valg på å øke skattene med sju milliarder kroner. Det opplyser kilder til TV 2. Det er de rikeste i Norge som skal betale mer, partiet vil heve satsen på formueskatten til opp mot 1,2 prosent.

P4 - 8 timer siden

Ber om militær hjelp

Politiet har bedt om militær hjelp for å prøve å løse den pågående situasjonen ombord på et oljetankskip utenfor Isle of Wight sør for Storbritannia. Sju blindpassasjerer, trolig fra Nigeria, skal ha kommet med trusler mot mannskapet, skriver Sky News. Det er ikke meldt om skadde personer, men politiet er urolig for tilstanden til mannskapet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt