Noe som skjedde på jobben

Når sjefen skal et ærend i byen, må Kai Ove ta over kassen på den øde bensinstasjonen. Første kunde er en gravid kvinne med motorstopp. Hakk i hæl følger hennes voldelige eksmann. (Regi: Vidar Tevasvold Aune)

Aldersgrense 15 år
Mer i denne kategorien
13 Episoder
  1. «Offline»

    Alle er fornøyde med den nye reklamefilmen, bortsett fra mangfoldseksperten. Da han foreslår å lysne huden til en svart kvinne i filmen, steiler regissøren. Helt til hun forstår hvor mye penger hun kan tjene på oppdraget. Filmen er basert på virkelige hendelser i reklamebransjen. (Regi: Mauritz Brekke Solberg & Daniel Fure Schwarz)
  2. «Treet»

    Eiendelene etter «skilsmissen» er allerede fordelt og ligger strødd utover plenen. Men kampen om epletreet i hagen har så vidt begynt. (Regi: Ida H. Eldøen)
  3. «Drittvær»

    Mor og far planlegger den neste ferieturen til Hellas og diskuterer farger til det nye kjøkkenet. Samtidig skyller virkeligheten bokstavelig talt inn i kjelleren. (Regi: Jessica Laurén)
  4. «Our males and females»

    Foreldrene befinner seg i en umulig situasjon. Hvis datterens lik ikke vaskes, kan hun ikke gravlegges på korrekt islamsk vis. Men hvis kjønnsidentiteten blir kjent, vil hele familien falle i skam. Filmen er vist ved 125 filmfestivaler og har vunnet priser ved over 100 av dem. (Regi: Ahmad Alyaseer)
  5. «Barbra Streisand-effekten»

    På vei til bestefarens begravelse havner søsknene Sine og Åge i en heftig krangel. Sine er adoptert fra Eritrea og har nettopp funnet ut at bestefaren var nazist. (Regi: Úlfur Kjalar Eyjólfsson)
  6. «Runketid»

    Johannes gjemmer seg på badet for å se porno og runke. Så blir han fersket av kjæresten. I stedet for å bli sur oppmuntrer hun ham til å fortsette. Fri for skam mister Johannes helt tenningen. Da går kjæresten drastisk til verks for å hisse ham opp igjen. (Regi: Alexander Svanåsbakken)
  7. «Tesla»

    Etter en programvareoppdatering begynner bilen til Geo å oppføre seg merkelig. Som om den har sin egen vilje. Og så begynner den å leke gud. (Regi: Edward Robles)
  8. «Tits»

    Hun er den mest populære. Den alle guttene vil ha. Han har ikke sjans. Nå er begge to forlatt av vennene sine, og hun er avhengig av ham. «Tits» var eneste norske film i hovedprogrammet under fjorårets filmfestival i Cannes. (Regi: Eivind Landsvik)
  9. Endelig uendelig

    Hvis de når lysets hastighet, vil Carmen (80) og Nina (78) kunne leve evig. Men tiden er i ferd med å renne ut for ekteparet. Carmens hjerte svikter, og de sliter med å få ferdig den hjemmelagde raketten. Døden, og enda verre – sykehjemmet, skraper på døren. (Regi: Tess Quatri)
  10. ARE YOU OK

    Etter å ha vært vitne til venninnens orgasme begynner Sara å stresse. Vil hun selv få oppleve noe lignende? Og hvorfor kan hun ikke bare være fornøyd med sin egen orgasme slik den er? (Regi: Mattis O. Goksøyr)
  11. Det blir blått

    En alenefar slår sin tre år gamle datter. Han får storesøsterens hjelp til å skjule mishandlingen. Sammen manipulerer de den lille jenta slik at hun ikke skal fortelle moren hva som har skjedd. (Regi: Shadi Karamroudi)
  12. Deliver me

    Det har gått et år siden Jesse giftet seg med en biologisk kopi av seg selv. Nå har klonen Jora en alvorlig identitetskrise. Og den blir ikke bedre da han oppdager at milliardærmannen har klonet seg selv igjen. Denne gangen som en sexdukke han skal gi til bestevennen. (Regi: Joecar Hanna)
  13. Teppet (Lanka)

    Vinteren 1939 går Sovjetunionen til angrep på Finland. 25.000 finner vil dø i krigen som følger. I desperasjon sender en kvinne datteren ut på et livfarlig ærend. Basert på en sann historie. (Regi: Teppo Airaksinen)
  • Jonas Brenna

Les hele saken med abonnement