NRK > Nyheter

Søndag, 07 Mars, 22:04

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:11

Noe mer åpning i ti kommuner

Utsalgssteder for dyrefôr, utsalg av byggevarer til håndverkere, optikere og bandasjister får åpne igjen i de ti kommunene der det ble innført strengere tiltak allerede i går. Regjeringen vurderer at dette likevel er nødvendige salgssteder..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noe, mer, åpningi ti , kommuner
NRK - 30 jan. 21 kl. 10:29

Færre kommuner med strenge tiltak

Åtte kommuner slipper ut av den harde nedstengningen etter smitteutbruddet i Nordre Follo, opplyser regjeringen. Fra onsdag 03. februar endres noen av tiltakene og hvilke kommuner de omfatter.

NRK - 15 feb. 21 kl. 19:27

NIF vil ha lettelser for idretten

Norges idrettsforbund (NIF) ber regjeringen og helsemyndighetene om lettelser i koronatiltakene. De ønsker gjenåpning av konkurranseidrett for de under 20 år, gjenåpning av treningsaktivitet for voksne og gjenåpning av seriespill i toppidretten..

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 13:46

Syv av ti kommuner i Norge har svært liten eller ingen smitte: – Smittesituasjonen forsvarer ikke så strenge tiltak

De nasjonale tiltakene rammer hardt i mange kommuner. Det er unødvendig med dagens smittesituasjon, mener kommuner i….

Klartale - 24 jan. 21 kl. 21:41

Slik er de nye reglene for 15 kommuner

Ti kommuner på Østlandet har nesten stengt helt ned. Nå får 15 nye kommuner strengere regler..

NRK - 25 jan. 21 kl. 11:24

Mindre utslipp i norske kommuner

Norske kommuner slipper ut stadig mindre klimagasser. Sju av ti kommuner kuttet utslippene sine fra 2018 til 2019, viser tall fra Miljødirektoratet. Det er i hovedsak mindre bruk av fossile personbiler som er årsaken til nedgangen..

NRK - 03 mars 21 kl. 05:25

Datasikkerhet i kommuner

KS anbefaler kommuner å skjerpe datasikkerheten etter dataangrep mot norske kommuner. KS er spesielt bekymret for de mindre kommunene. Lyngdal kommune har tidligere vært utsatt for dataangrep, og vurderer nå egen cyber-forsikring mot dataangrep..

E24 - 19 feb. 21 kl. 20:08

Kommuner håver inn på høye strømpriser: Tjente mer i januar enn i hele fjor

Med skyhøye strømpriser er det nå noen kommuner som kan krydre trange kommunebudsjetter med ekstra kraftmillioner. Suldal kommune har allerede tjent inn fjorårets strømbudsjett..

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 20:08

Noen få kommuner håver inn på høye strømpriser: Her tjente de mer i januar enn i hele fjor

Med skyhøye strømpriser er det nå noen kommuner som kan krydre trange kommunebudsjetter med ekstra kraftmillioner..

VG - 24 jan. 21 kl. 12:31

Hva er veien til gjenåpning?

Folk i Oslo-regionen må igjen leve med nedstenging og svært strenge smitteverntiltak. Regjeringen må gjøre det de kan for å stake ut veien til gjenåpning. Tre grep blir avgjørende: økt analysekapasitet, stopp i importsmitte og endret vaksinasjonsstrategi..

NRK - 17 feb. 21 kl. 08:55

Skal hjelpe med kulturgjenåpning

Kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja har nedsatt ei arbeidsgruppe som skal gi innspill til helsemyndighetene og regjeringen på hvordan sommerens store utendørsarrangementer kan gjennomføres, skriver nettstedet Ballade. Bergen Live, Riddu Riđđu, Ekstremsportveko på Voss og Norway Cup er blant de veldig forskjellige arrangørene som skal hjelpe regjeringa med smart åpning av kulturlivet fram mot sommeren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fant død person etter leteaksjon

Det er gjort funn av en død person i Grimstad etter at det søndag kveld ble iverksatt en leteaksjon etter en savnet mann i 20-årene. De pårørende er varslet, opplyser Agder politidistrikt på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Frykter mer smitte i Bergen

Medisinske fagsjefen i Bergen, Trond Egil Hansen, mener det er mer sannsynlig at det blir en økning i smittetallene etter vinterferien enn at det ikke blir det, melder Bergensavisen. Hansen håper likevel at byen unngår unødvendige strenge tiltak..

NRK - 2 timer siden

Arrestert for tyveri i skredområde

Tre menn fra Litauen er pågrepet for å ha brutt seg inn i et evakuert hus på Ask i Gjerdrum. Øst politidistrikt opplyser at de har funnet tyvegods hos de tre, som lørdag ble kontrollert etter å ha vært inne i det avsperrede område etter leirskredet..

NRK - 1 time siden

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Flere hundre skadd på militærbase

Minst 20 personer er døde og over 400 er skadet etter at flere kraftige eksplosjoner søndag rammet en militærbase i ved byen Bata i det afrikanske landet Ekvatorial-Guinea, melder AFP. Det mistenkes at eksplosjonene har funnet sted på basens våpenlager..

NRK - 2 timer siden

Vurderer helikopter

Det er foreløpig ikke sendt ut redningshelikopter fra Hovedredningssentralen til leteaksjonen i Grimstad. – Vi gjør hele tiden en løpende vurdering, og det kan fort bli aktuelt, sier redningsleder Kjetil Hagen. Helikopterne er nå på andre oppdrag..

NRK - 1 time siden

Mutert virus ved Nav i Skien

Åtte personer tilknyttet Nav i Skien har fått påvist koronavirus med britisk mutasjon, opplyser Skien kommune i en pressemelding. De jobber nå hardt med testing og smittesporing, og flere nærkontakter blir satt i karantene..

NRK - 2 timer siden

Lærdalstunnelen stengt

Vegtrafikksentalen meder at Lærdalstunnelen i Vestland er stengt søndag kveld etter at en kabel har falt ned i veibanen. Det er uklart når tunnelen kan åpne igjen..

NRK - 2 timer siden

Leteaksjon i Grimstad

Politiet har iverksatt leteaksjon etter en mann i 20-årene som er savnet fra en fest nord for Reddal i Grimstad. Politihunder og frivillige er kalt ut for å søke. Mannen ble meldt savnet 18.

NRK - 2 timer siden

Fransk milliardær død i ulykke

Den franske politikeren og mangemilliardæren Olivier Dassault døde søndag i en helikopterulykke. Det melder AFP. Olivier Dassault hadde en rekke roller innen Dassault-gruppen, et konglomerat grunnlagt av hans bestefar Marcel Dassault..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt