NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 00:39

NRK - 23 Sep 18 kl. 03:33

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
København, Berlingske Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni skyteepisoder, åtte, dager
Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Politiet kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene: – Kameratslige omgangsgjenger

To menn, 20 og 22 år gamle, er siktet etter skyteepisoder på åpen gate i august..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Politiet kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene

To unge menn er siktet etter skyteepisoder på åpen gate. Politiet ser de to episodene i slutten av august, begge på åpen gate, i sammenheng..

NRK - 04 Jul 18 kl. 14:37

Kaller inn til krisemøte i Sverige

Statsminister Löfven har innkalt politiet til et møte med regjeringen etter flere skyteepisoder i Sverige, flere av dem med dødelig utfall. I de siste ukene har det vært flere skyteepisoder i blant annet Örebro og Malmö. Sju personer er drept..

VG - 04 Nov 18 kl. 22:54

Én drept og 11 skadet etter helgens skyteepisoder i Sverige

I løpet av helgen har det vært totalt fem skyteepisoder i nabolandet..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene til to kriminelle miljøer: – Konflikten er het

Konflikten mellom to kriminelle miljøer i Oslo blir stadig hetere. Nå er to menn siktet etter skyteepisoder på åpen gate..

Dagbladet - 27 Oct 18 kl. 11:36

40 unge menn siktet etter 18 skyteepisoder

Politiet har siktet 40 unge menn etter 18 skyteepisoder i Oslo det siste året, og understreker at Oslo fortsatt er en trygg by. Situasjonen er alvorlig, mener hovedstadens ordfører..

Aftenposten - 27 Oct 18 kl. 15:11

18 skyteepisoder og 40 unge menn siktet: Ordføreren kaller situasjonen alvorlig

Politiet har siktet 40 unge menn etter 18 skyteepisoder i Oslo det siste året. Oslos ordfører mener situasjonen skaper utrygghet i bydelene..

Dagbladet - 28 Jul 18 kl. 07:06

Fem døde etter flere skyteepisoder i Texas

Tre døde først drepe på pleiehjem..

Dagbladet - 16 Oct 18 kl. 04:18

New York markerer den første helgen uten skyteepisoder på 25 år

- Det er en milepæl..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 12:23

To personer siktet etter skyteepisoder i Oslo

To menn på 19 og 22 år siktet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 30 minutter siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 1 time siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 2 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 2 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..

NRK - 2 timer siden

Økning i flytrafikken i november

Flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger hadde flere passasjerer i november enn de hadde samme måned i fjor: totalt 4,3 millioner reiste til eller fra Avinors lufthavner. De siste årene har utenlandske passasjerer stått for mye av veksten..

NRK - 3 timer siden

Oslo-ordfører er listetopp

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) er valgt til Oslo SVs listetopp for fire nye år i Oslo bystyre. Hun er også partiets ordførerkandidat for kommunevalget neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt