NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:12

NRK - 23 Sep 18 kl. 03:33

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
København, Berlingske Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni skyteepisoder, åtte, dager
Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Politiet kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene: – Kameratslige omgangsgjenger

To menn, 20 og 22 år gamle, er siktet etter skyteepisoder på åpen gate i august..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Politiet kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene

To unge menn er siktet etter skyteepisoder på åpen gate. Politiet ser de to episodene i slutten av august, begge på åpen gate, i sammenheng..

NRK - 04 Jul 18 kl. 14:37

Kaller inn til krisemøte i Sverige

Statsminister Löfven har innkalt politiet til et møte med regjeringen etter flere skyteepisoder i Sverige, flere av dem med dødelig utfall. I de siste ukene har det vært flere skyteepisoder i blant annet Örebro og Malmö. Sju personer er drept..

VG - 04 Nov 18 kl. 22:54

Én drept og 11 skadet etter helgens skyteepisoder i Sverige

I løpet av helgen har det vært totalt fem skyteepisoder i nabolandet..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene til to kriminelle miljøer: – Konflikten er het

Konflikten mellom to kriminelle miljøer i Oslo blir stadig hetere. Nå er to menn siktet etter skyteepisoder på åpen gate..

Dagbladet - 27 Oct 18 kl. 11:36

40 unge menn siktet etter 18 skyteepisoder

Politiet har siktet 40 unge menn etter 18 skyteepisoder i Oslo det siste året, og understreker at Oslo fortsatt er en trygg by. Situasjonen er alvorlig, mener hovedstadens ordfører..

Aftenposten - 27 Oct 18 kl. 15:11

18 skyteepisoder og 40 unge menn siktet: Ordføreren kaller situasjonen alvorlig

Politiet har siktet 40 unge menn etter 18 skyteepisoder i Oslo det siste året. Oslos ordfører mener situasjonen skaper utrygghet i bydelene..

Dagbladet - 28 Jul 18 kl. 07:06

Fem døde etter flere skyteepisoder i Texas

Tre døde først drepe på pleiehjem..

Dagbladet - 16 Oct 18 kl. 04:18

New York markerer den første helgen uten skyteepisoder på 25 år

- Det er en milepæl..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 12:23

To personer siktet etter skyteepisoder i Oslo

To menn på 19 og 22 år siktet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 3 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 4 timer siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 5 timer siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 5 timer siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt