NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 13:53

NRK - 23 Sep 18 kl. 03:33

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
København, Berlingske Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni skyteepisoder, åtte, dager
Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Politiet kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene: – Kameratslige omgangsgjenger

To menn, 20 og 22 år gamle, er siktet etter skyteepisoder på åpen gate i august..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Politiet kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene

To unge menn er siktet etter skyteepisoder på åpen gate. Politiet ser de to episodene i slutten av august, begge på åpen gate, i sammenheng..

NRK - 04 Jul 18 kl. 14:37

Kaller inn til krisemøte i Sverige

Statsminister Löfven har innkalt politiet til et møte med regjeringen etter flere skyteepisoder i Sverige, flere av dem med dødelig utfall. I de siste ukene har det vært flere skyteepisoder i blant annet Örebro og Malmö. Sju personer er drept..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 12:36

Kobler skyteepisoder på Ensjø og Sagene til to kriminelle miljøer: – Konflikten er het

Konflikten mellom to kriminelle miljøer i Oslo blir stadig hetere. Nå er to menn siktet etter skyteepisoder på åpen gate..

Dagbladet - 28 Jul 18 kl. 07:06

Fem døde etter flere skyteepisoder i Texas

Tre døde først drepe på pleiehjem..

Dagbladet - 16 Oct 18 kl. 04:18

New York markerer den første helgen uten skyteepisoder på 25 år

- Det er en milepæl..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 12:23

To personer siktet etter skyteepisoder i Oslo

To menn på 19 og 22 år siktet..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 18:34

44 skutt på 14 timer i Chicago

Fem av dem som ble skutt døde etter voldsomme skyteepisoder søndag. - Totalt uakseptabelt, mener politiet..

NRK - 27 Jun 18 kl. 06:43

Må gjenforenes innen 30 dager

En dommer i California har bestemt at amerikanske myndigheter må gjenforene barn som ble skilt fra familiene sine på grensen, innen 30 dager. Dersom barna er yngre enn fem år, må de bli gjenforent innen 14 dager, heter det i ordren fra dommer Sabraw..

P4 - 09 Jul 18 kl. 15:16

Kan bli rekord i antall tropedager

Det kan bli satt ny rekord i antall dager med temperaturer over 30 grader i løpet av et år. Det opplyser Meteorologisk Institutt. Så langt i år har Gulsvik i Buskerud hatt 17 slike hete dager, kun en dag unna rekorden på 18 dager som ble satt på Kongsberg i 1955..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 30 minutter siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 45 minutter siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 1 time siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 1 time siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 2 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..

NRK - 3 timer siden

Viktig valg før KrF-landsmøte

KrF kvinner skal i dag velge 12 delegater til landsmøtet 2. november, der partiet avgjør sitt veivalg. Avtroppende leder Ann Kathrine Skjørshammer sier det er viktig at de som velges speiler meningene i organisasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt