NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 22:01

NRK - 24 Feb 20 kl. 22:39

Ni drept nordvest i Syria

Tyrkiske artilleriangrep drepte ifølge Syrian Observatory for Human Rights ni krigere nordvest i landet, melder AFP. Totalt har nærmere hundre krigere på begge sider av konflikten mistet livet i Syria mandag, melder observatørgruppa ifølge AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syrian Observatory, Human Rights, AFP, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni drept, nordvesti , Syria
Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 09:04

Flyktninger drept i flyangrep mot landsby nordvest i Syria

Minst 15 sivile er drept og 18 såret i et russisk flyangrep i Idlib-provinsen nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

P4 - 10 Feb 20 kl. 11:41

Fem sivile drept i Syria

Fem sivile ble drept i et nytt, russiske luftangrep mot en landsby i Syria dag. Det melder eksilgruppen SOHR. Det er skal være ett barn blant de drepte.

NRK - 02 Feb 20 kl. 14:42

Ni drept i luftangrep i Syria

Ni sivile mennesker ble drept i Ldlib, nordvest i Syria, etter et luftangrep, melder nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 16:16

Tyrkia: To soldater drept i flyangrep i Syria

To tyrkiske soldater er drept og fem såret i et luftangrep i provinsen Idlib nordvest i Syria, ifølge Tyrkias forsvarsdepartement..

NRK - 05 Jan 20 kl. 13:41

Fem sivile drept i Syria

Fem sivile ble drept i Syria søndag i et luftangrep utført av det syriske regimet, melder AFP. Angrepet skjedde i Idlib-provinsen nordvest i landet, hvor islamistiske opprørere fortsatt har kontroll..

NRK - 25 Feb 20 kl. 17:30

SOHR: 19 sivile drept i Syria

19 sivile ble tirsdag drept i bombeangrep fra regjeringsstyrker i Syria, melder Syrian Observatory for Human Rights. Luft- og artilleriangrepene skjedde i Idlib-provinsen nordvest i landet, ifølge observatørgruppa..

NRK - 21 Jan 20 kl. 21:14

26 sivile drept av bomber i Syria

Russiske luftangrep tok tirsdag livet av 23 sivile, blant dem 13 barn, nordvest i Syria, opplyser Syrian Observatory for Human Rights. I Aleppo ble to kvinner og et barn drept i rakettangrep fra opprørere, ifølge det statlige nyhetsbyrået Sana..

NRK - 05 Mar 20 kl. 09:01

Mange sivile drept i Syria

Minst 15 sivile er drept, blant dem minst ett barn, i russiske luftangrep i Idlib-provinsen nordvest i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Angrepene var rettet mot et område utenfor byen Maaret Misrin..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 09:04

SOHR: Mange sivile drept i russiske angrep i Syria

Minst 15 sivile er drept i russiske luftangrep i Idlib-provinsen nordvest i Syria, melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

P4 - 02 Nov 19 kl. 15:53

Sivile drept i luftangrep i Syria

Seks sivile, blant dem et barn, er drept i et russisk luftangrep i Idlib-provinsen nordvest i Syria. Det opplyser eksilgruppen SOHR. Dagens angrep var det blodigste russiske flyangrepet i provinsen på to måneder etter at Russland kunngjorde våpenhvile 31.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

New York-ordfører om korona

NRK - 1 time siden

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..

NRK - 1 time siden

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..

NRK - 1 time siden

588 døde på franske sykehus

Det siste døgnet har 588 personer dødd av covid-19 på franske sykehus, opplyser landets helsemyndigheter ifølge France24. I tillegg rapporteres det om ytterligere 532 dødsfall på sykehjem. Totalt har 6507 dødd av covid-19 i landet..

NRK - 2 timer siden

Sier nei til påskeåpne butikker

Fylkesmannen i Oslo og Viken har avslått Oslo kommunes søknad om utvidede åpningstider for butikker i påsken, skriver VG. Tidligere fredag sendte kommunen en søknad om å få ha åpne dagligvarebutikker og apotek i påsken..

NRK - 2 timer siden

Rundt 500 utskrevet i Danmark

Av de 1173 personene med covid-19 som har blitt lagt inn på danske sykehus, har rundt halvparten blitt skrevet ut, opplyser danske helsemyndigheter. Fredag er 517 smittede personer på sykehus..

NRK - 2 timer siden

Over tusen nye dødsfall i Frankrike

Antall døde av covid-19 har økt fra 5387 i går til 6507 i dag i Frankrike, ifølge Reuters. Dette er dødsfall registrert på sykehus og sykehjem..

NRK - 2 timer siden

400 Vy-ansatte permitteres

400 ansatte i Vy har i dag fått permitteringsvarsel. – Uten kunder og billettinntekter, er inntektstapet så stort at vi ser oss nødt til å permittere stadig flere medarbeidere, sier konsernsjef Geir Isaksen i Vy i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Island forlenger koronatiltak

Island forlenger koronatiltakene fram til 4. mai. Det betyr fortsatt forbud mot samlinger med mer enn 20 personer.

NRK - 3 timer siden

Brann ved Skaugum

Det brenner i et 20 kvadrat meter stort område i skogen ved Skaugum, og brannvesenet holder nå på med å slokke brannen. De har fått mange meldinger fra publikum om at det kommer hvit røyk fra Skaugumsåsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt